Dzo-Dzo Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 panowie bo zaraz moj watek przebije adamoo hehehhee
poziek Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 panowie bo zaraz moj watek przebije adamoo hehehhee http://www.trytyt.com/index.php?site=newsy&id=13 masz tu 50% rabaty ? no widzisz, a Adasio ma :kox:
boberek Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 sprawdzał V-max na jedynce i dwójce :kox: na innych biegach już nie bo zazwyczaj dojeżdżał już do celu Przestań się nabijać, bo dostaniesz kropka - to, że pokonuje tylko drogę z garażu do pracy (czyli jakieś 150m) to nie znaczy, że nie udało mu się tego sprawdzić Ostatnio jak pękła trytytka to musiał wzywać lawetę żeby mu 50m dalej do garażu przewieźli, bo nie można go pchać - tyle szpachli na aucie, że nie wolno się nawet opierać, a do dopiero pchać :kox: osz k**wa !!!!!!!!!!!!!! :polew: :polew:
Ukasz699 Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 adamooo ,sprawdzales moze V-Max?? sprawdzał V-max na jedynce i dwójce :kox: na innych biegach już nie bo zazwyczaj dojeżdżał już do celu Cytat: moskal Dzisiaj o 12:01 Powiem wam tak , tez kiedyś nie lubiłem Poźka , też mnie wkurzał , wrzucał moje wypowiedzi z klubowego na ogólny , nie odpisywał (nie odpisuje do teraz) na PW , ale od wieczoru kiedy pukaliśmy jedną laske wszystko diametralnie się zmieniło To się nazywa zwierzenie wybaczcie za ot ale nie wytrzymałem :polew:
moskal Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 To się nazywa zwierzenie wybaczcie za ot ale nie wytrzymałem :polew: to nie zwierzenie stary , to poprostu życie
Buba Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 sprawdzał V-max na jedynce i dwójce :kox: na innych biegach już nie bo zazwyczaj dojeżdżał już do celu Przestań się nabijać, bo dostaniesz kropka - to, że pokonuje tylko drogę z garażu do pracy (czyli jakieś 150m) to nie znaczy, że nie udało mu się tego sprawdzić Ostatnio jak pękła trytytka to musiał wzywać lawetę żeby mu 50m dalej do garażu przewieźli, bo nie można go pchać - tyle szpachli na aucie, że nie wolno się nawet opierać, a do dopiero pchać :kox: poleglem :polew: :polew:
Bart-S Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Tas ale mieszasz . Miałeś ładną B6 to się pozbyłeś - jeszcze na rzecz BMW A teraz co, come back?
PABLO Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Tas ale mieszasz . Miałeś ładną B6 to się pozbyłeś - jeszcze na rzecz BMW A teraz co, come back? Jak ją kupi to wybaczymy mu ten ciężki grzech
Tas2die4 Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 moja moze i byla ladna,ale... ale miala kilka ale,a do tej tutaj duuuzo jej brakowalo. bmw nie jest zle,ale to nie to, a najlepsze ze jakos 2 dni przed tym jak adamooo ja wystawil mowilem swojej dziewczynie "patrz,fajna nie? szkoda ze nie chce jej sprzedac"
poziek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Zamien sie W sumie Adasia zawsze do BMW ciągnęło :kox:
moskal Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 W sumie Adasia zawsze do BMW ciągnęło :kox: zwłaszcza jak zaczął uczęszczać na siłownie
David Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 W sumie Adasia zawsze do BMW ciągnęło :kox: zwłaszcza jak zaczął uczęszczać na siłownie to jest wlasciwy mod
PABLO Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Zamien sie W sumie Adasia zawsze do BMW ciągnęło :kox: Eee ja pamiętam jak Adaś mówił mi w Wiśle że pier^%$# bejce woli
adamooo Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 fele zima: [br]Dopisany: 19 Luty 2010, 15:45_________________________________________________bump felgi rs4:
Pucek Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 adamooooo :gwizdanie: jak bym miał kasę to łykam tego parcha :kox: Ps. szkoda sprzedawać
PABLO Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Ps. szkoda sprzedawać Dokładnie, jeśli już pójdzie do kogoś to oby ta osoba umiała dbać o prawdopodobnie najlepszą B6 w sedanie na forum
Rekomendowane odpowiedzi