jaras231 Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 później sprzedaje i pisze że autem jeździł dziadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 stare 100 nie byly na TorSen-ie, tylko na zwyklych mechanizmach roznicowych z blokadami el-mechanicznymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I r o Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 później sprzedaje i pisze że autem jeździł dziadek wole takiego diesla po takim drifcie niż zabitego po dziadku :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka3s Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 w Płocku niedawno jak jechałem do szkoły rano to przez kilka minut była niezła śnieżyca, ale było na + i zaraz się roztapiało - a ja na letnich :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Poziek tak zrobi ale pod prund i będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz76 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 To samo robiłem w zeszłym roku na parkingu, wszyscy czekali na pług albo aż ja wyjadę torując drogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 No i gdzie ten śnieg ?????? Tu przykład jak ludzie nie potrafią wykożystać 4x4: http://www.smog.pl/wideo/40494/ale_urwal_w_seattle/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 u nas troche popadało.... a ja jeszcze na łysych.... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 A u mnie to dachy białe, ulice czarne :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 No i gdzie ten śnieg ?????? Tu przykład jak ludzie nie potrafią wykożystać 4x4: http://www.smog.pl/wideo/40494/ale_urwal_w_seattle/ ciota 3 subaraki rozwalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka3s Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 No i gdzie ten śnieg ?????? Tu przykład jak ludzie nie potrafią wykożystać 4x4: http://www.smog.pl/wideo/40494/ale_urwal_w_seattle/ ciota 3 subaraki rozwalił hahaha a jak nogą chciał hamować :polew: :polew: [br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 11:54_________________________________________________u mnie wczoraj całe popołudnie padało i całą noc, jak wyszedłem to wszystko było białe, ale niestety nie ulice za ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 a u mnie wczoraj jadąc po 01:00 do roboty, mogłem poszaleć, woda przymarzła a w niektórych miejscowościach było sporo śniegu, aż się zdziwiłem więc pierwsze koty za płoty, sezon rozpoczęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterka Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 A w Opolu świeci słońce aż miło ... mogłoby już dosypać tak solidniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapek85 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 krajowa 6, odcienk około 15km w połowie drogi między Słupskiem a Koszalinem biało biało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 ja tam ciemność widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 krajowa 6, odcienk około 15km w połowie drogi między Słupskiem a Koszalinem biało biało łapek światła zgasiłes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szamek Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 krajowa 6, odcienk około 15km w połowie drogi między Słupskiem a Koszalinem biało biało łapek światła zgasiłes jedzie tak wolno bo wyłączył lampiszony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapek85 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 na lampiszony śnieg się zesunął z maski, ofekt był taki jakbym na postojówkach jechał ogolnie było ponad 10 cm błota pośniegowego, auta jechały max 50km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 A w gda dalej czarno kiedy Q przetestuje? Bo w piasek na letnim w jaroslawcu to nie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 dla mnie tam opd soboty moze padac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi