Pucek Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 u mnie już konkretnie a ciągle sypie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 pozazdrościć tylko tym którzy posiadają u mnie sypie konkretnie jak tak będzie sypać cały dzień to nie ciekawie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 ja już polatałem, zajeeebiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 ja już polatałem, zajeeebiście zazdroszczę widać, dobra miejscówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 8cm śniegu, a miejscami dużo więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezc1 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 u mnie ma byc ok 30 cm sniegu :gwizdanie: a ja na letnich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 u mnie ma byc ok 30 cm sniegu :gwizdanie: a ja na letnich tak to jest czekac do ostatniej chwili ja po zeszlym roku zalozylem zimowki juz miesiac temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 u mnie ma byc ok 30 cm sniegu :gwizdanie: a ja na letnich Jeździłem dzisiaj po Lublinie i nie jest wesoło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szamek Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 a tak jest u mnie i ciągle sypie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakuss Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Ja mam jeszcze letnie oponki i w sobote zrobiło się u mnie w Mieścinie trochę biało więc pierwszy lepszy parking był mój ;D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 :gwizdanie: coś mi się wydaje że dojdzie do tych 30 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 no mi też się tak wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 A ja mam FWD i nie mam problemów z wyjazdem nowe oponki to jest to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Kalisz sparaliżowany przez TIRy nie mogące podjechać, jednak 4x4 robi swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Można i tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 ale sniezek... mniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 upalanko już było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro_22 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 W wawie pada aż miło z 10 cm śniegu jak nie więcej Trzeba zaraz iść polatać na rękawie na jakimś parkingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi