Yelo Opublikowano 24 Grudnia 2008 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Q hamuje jak kazde, ale hamowanie silnikiem jest o wiele skuteczniejsze. Tylko że hamowanie silnikiem tylko na przedniej osi pozwala na ostrzejsze wejście w zakręt na śliskiej nawierzchni, auto staje się lekko nadsterowne i można zdziałać cuda jak się ma nieco umiejętności. To chyba jedyna trudna rzecz w opanowaniu auta przednionapędowego
michu93 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Q hamuje jak kazde, ale hamowanie silnikiem jest o wiele skuteczniejsze. Tylko że hamowanie silnikiem tylko na przedniej osi pozwala na ostrzejsze wejście w zakręt na śliskiej nawierzchni, auto staje się lekko nadsterowne i można zdziałać cuda jak się ma nieco umiejętności. To chyba jedyna trudna rzecz w opanowaniu auta przednionapędowego takk fwd najlatwiejsze... chociaz powiem wam, ze zdziwilem sie jak moja zona tuz po zdaniu prawka mercem jechala i na krzyrzowce za duzo gazu depla a zwir byl rozsypany... naprawde zdziwila mnie swoja reakcja... ze po tak krotkim czasie elegancko wyszla[br]Dopisany: 25 Grudzień 2008, 00:23_________________________________________________nigdy nie jechalem 4x4 po sniegu, lodzie... takze sie nei wypowiadam...
poziek Opublikowano 25 Grudnia 2008 Opublikowano 25 Grudnia 2008 ale tutaj nie ma czego udowadniać Na mega suchym asfalcie i dobrej oponie przednionapędówka ma szansę powalczyć z 4x4 ALE jak już zrobi się ciutkę mniej przyczepnie to jest przepaść :kox: i zakończmy na tym proszę :naughty: :naughty:
Flyer Opublikowano 25 Grudnia 2008 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Na mega suchym asfalcie i dobrej oponie przednionapędówka ma szansę powalczyć z 4x4 ...i ciut szerszej niz defaultowy rozmiar
poziek Opublikowano 25 Grudnia 2008 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Na mega suchym asfalcie i dobrej oponie przednionapędówka ma szansę powalczyć z 4x4 ...i ciut szerszej niz defaultowy rozmiar i z negatywem w geometrii
moro99 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Bylem dzisiaj sie poslizgac obok arkadii z okazji sniegu za***ista zabawa mimo FWD. Nikt nie byl przedemna wiec bylomega fajnie Nie moge sie doczekac az kupie OOOO z Q
Kowi87 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 U mnie też sypneło sniegiem i tez wyskoczyłem na miejscowy parking porobić pare oberków A mam pytanie czy taka jazdą można zaszkodzic przegubom??(nie chodzi o ewentualne zawadzenie o krawężnik)
michu93 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Opublikowano 1 Stycznia 2009 no ja w twardogorze pod biedonka sie slizgałem u mnie sypie dosyc porzadnie
Peterka Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Witam, dzisiaj wstałem i patrze za okno i ...bialutko... banan na twarzy mega :>
michu93 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 ale jeden koles w rowie lezał :gwizdanie: a kumpel ma wulkanizacje zamknieta i zimowek nikt nie dostanie
wustyle Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 hehehehehe a ja dzis na letnich kapciach ledwo z wolomina do piaseczna wrocilem :kox: :naughty:
soolek Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Znowu zima zaskoczyła ... kierowców. A ja dzisiaj ręczny trenowałem i wieczorkiem biere Almerkę żony i pod Ikeę
Iverson Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 wczoraj pół miasta bokiem na ulicach jeździło hyhyhy , fajny widok , a parkingi na marketach zaorane w h*j
Kowi87 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 U mnie w mieścinie jest tylko jeden wielki parking nadajacy sie do oberków wczoraj tak go zooralismy że już nie ma co tam wjeżdzac póki śnieg nie spadnie :gwizdanie:
soolek Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 wczoraj pół miasta bokiem na ulicach jeździło hyhyhy , fajny widok , a parkingi na marketach zaorane w h*j Dokładnie O 23.00 przy M1 w Markach nie miałem się gdzie wcisnąć, więc tylko parę oberków i doma ;(
_Solar_ Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 hehehehehe a ja dzis na letnich kapciach ledwo z wolomina do piaseczna wrocilem :kox: :naughty: widać ze jeszcze są osoby które jeżdzą na letnich nie jesteś sam też jeszcze na letnich ganiam Znowu zima zaskoczyła ... kierowców. hehe nie wszystkich bo u mnie to tylko małe opłatki sniegu spadły
michu93 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 wlasnie wrocilem do domu.... dzieciakom kulig robiłem nie chcielibyscie zobaczyc jak slizgi sanek wygladaja... :gwizdanie: troche asfaltu a reszta na samym piachu.... taka mala pokrywa jest... ale autem slizgac sie idzie ale za to po stawie zamarznietym jezdza traktorem taka samorobka...
_Solar_ Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 ale za to po stawie zamarznietym jezdza traktorem ja bym sobie jakims malcem posmigał bo jak by poszedł na dno to nie było by go nawet szkoda
Rekomendowane odpowiedzi