zh0ra Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Jak w tytule zastanawiam sie gdzie zamontować centralke sterującą? Może ma ktos fajne miejsce w a4 B6 B7??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orionek65 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Ja mam w popielniczce troche marudzili bo trzeba było wyciągnąć wkład ale pięknie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zh0ra Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Jednak zdecydowałem się we wnęce obok zapalniczki. Ja mam tam zagłębienie. Bardzo fajna miejscówka. Nie razi po oczach i pod ręką jak trzeba będzie przelączyć na benzynę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azure Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Również tam mam. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zh0ra Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Również tam mam. Polecam. Mój gazownik to wyhaczył Nie świeci Tobie wieczorem po oczach? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal008 Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 ja mam na lewej ściance schowka znajdującego się w okolicy lewego kolana (schowka pod kierownicą). Jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 ja mam na lewej ściance schowka znajdującego się w okolicy lewego kolana (schowka pod kierownicą). Jest ok Też mam w tym miejscu ( już w drugim audi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zh0ra Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Właśnie odebrałem auto i super ze zdecydowałem sie na miejsce we wnęce przy zapalniczce. Łatwy dostęp i kontrola stanu. Na ślepo można trafić. Jestem mega zadowolony i polecam każdemu to miejsce. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoman Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 A ja mam 10 cm niżej od włącznika świateł i też dobrze widać w czasie jazdy i nie rzuca się w oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaras90 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 U mnie znajduje się w popielniczce. Dobra miejscówka i przy okazji wiadomo, że nikt już nie nasmrodzi w aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zh0ra Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 U mnie znajduje się w popielniczce. Dobra miejscówka i przy okazji wiadomo, że nikt już nie nasmrodzi w aucie Tez sie zastanawiałem. Ale żeby sprawdzić czy juz na gazie albo stan to trzeba otwierać. No ale za to zupełnie nie widoczna jest. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roboform550 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Według mnie najlepszym miejscem jest lewa ścianka schowka pod kierownicą. Cały czas widać diody nigdzie nie trzeba się oglądać i szukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zh0ra Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Według mnie najlepszym miejscem jest lewa ścianka schowka pod kierownicą. Cały czas widać diody nigdzie nie trzeba się oglądać i szukać. No jest to bardZo popularne miejsce w każdym aucieWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jokeer Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Ja przy zakupie miałem już zamontowane po prawej stronie kierownicy, przy stacyjce. Nie polecam, bo cały jest zasłonięta kierownicą i na bieżąco nie widac poziomu. Trzeba się wychylić, albo przekręcić kierownicę. Niby pierdoła, ale denerwujaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waść Kolorowość Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 W lewym schowku tam gdzie lewe kolano, a stan gazu widzę po kilometrach. W ogóle go nie używam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 (edytowane) U mnie koło ręcznego w tej zaślepce Edytowane 20 Sierpnia 2015 przez edekxp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zh0ra Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 U mnie koło ręcznego w tej zaślepce Spoko miejscówa. Ja mam w tym schowku po lewej obok ręcznego i jak założyłem podłokietnik to nie widze za bardzo poziomu. musze sie wychylać mocno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi