Dev Opublikowano 10 Października Udostępnij Opublikowano 10 Października Nic takiego na tyle nie zrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WDK Opublikowano 5 Listopada Udostępnij Opublikowano 5 Listopada Witam, Chciałbym wymienić w swojej a5 2.0 tdi 2014r seryjne hamulce na coś mocniejszego. Felgi jakich używam to 18" zima i 19" lato. Na tył kupiłem zestaw od S5 330mm Tylko nie mogę dostać zestawu do ich regeneracji. Na przód chciałby kupić 4Tłoki brembo lub chętnie wysłucham propozycji kolegów z większym doświadczeniem 😉 Może ma ktoś na sprzedaż gotowy zestaw. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 5 Listopada Udostępnij Opublikowano 5 Listopada Na przod 356 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoman Opublikowano 6 Listopada Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 10 godzin temu, WDK napisał(a): Na przód chciałby kupić 4Tłoki brembo lub chętnie wysłucham propozycji kolegów z większym doświadczeniem Widzę, że jesteś z moich okolic - jak coś mam na sprzedaż zaciski z A6 C7 356 mm.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudini123 Opublikowano 7 Listopada Udostępnij Opublikowano 7 Listopada Witam mam pytanie gdzie takie coś podobnego jak na zdjęciu z tą zieloną blaszką znajdę do zwykłych zaciskow b8 tył i przod w dzisiejszych czasach ? Z przodu mam takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 7 Listopada Udostępnij Opublikowano 7 Listopada Musisz zmienić zaciski na takie z blaszkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudini123 Opublikowano 8 Listopada Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 8 godzin temu, Dev napisał(a): Musisz zmienić zaciski na takie z A zaciski z Q5 pasują bez kombinowania przy 345mm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz75 Opublikowano 8 Listopada Udostępnij Opublikowano 8 Listopada ja w B8 też zmienialem przód z 314 na 345... zaciski montowałem z Q5... specjalnie szukałem z Q5 bo mają trochę większą średnicę tłoka... oczywiście pisze o zacisku TRW Girling... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudini123 Opublikowano 8 Listopada Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 1 godzinę temu, janusz75 napisał(a): ja w B8 też zmienialem przód z 314 na 345... zaciski montowałem z Q5... specjalnie szukałem z Q5 bo mają trochę większą średnicę tłoka... oczywiście pisze o zacisku TRW Girling... Możesz pokazać jak to wygląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz75 Opublikowano 8 Listopada Udostępnij Opublikowano 8 Listopada nie wiem czy coś Ci da to zdjęcie, ale proszę; zaciski z Q5 jarzmo z S5 tarcze zimmermann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodzak33 Opublikowano wczoraj o 11:02 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:02 Mając w a6 c7 356/330, mam okazję założyć na tył 356x22. Pytanie czy to będzie grało z przodem ? Czy to ma sens ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoman Opublikowano wczoraj o 11:17 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:17 15 minut temu, Kodzak33 napisał(a): Mając w a6 c7 356/330, mam okazję założyć na tył 356x22. Pytanie czy to będzie grało z przodem ? Czy to ma sens ? Wg mnie bez sensu zmiana. Wsadzaj na przód minimum 375 to będzie miało to sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzy616 Opublikowano wczoraj o 11:34 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:34 31 minut temu, Kodzak33 napisał(a): Mając w a6 c7 356/330, mam okazję założyć na tył 356x22. Pytanie czy to będzie grało z przodem ? Czy to ma sens ? Jeżeli ta okazja dobrze wychodzi cenowo to się nie zastanawiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu (edytowane) 9 godzin temu, Kodzak33 napisał(a): Mając w a6 c7 356/330, mam okazję założyć na tył 356x22. Pytanie czy to będzie grało z przodem ? Czy to ma sens ? zakładaj, nie zastanawiaj sie zrobiłem dziesiat takich swapów, jest ok sam mam 356/356 Edytowane 20 godzin temu przez Dev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudini123 Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 2 minuty temu, Dev napisał(a): zakładaj, nie zastanawiaj sie zrobiłem dziesiat takich swapów, jest ok sam mam 356/356 A mógłbyś pokazać jak to się prezentuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi