Dibo Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 Stalowka na zime jest dla leszczykow Stalówka w zimie jest dla prawdziwych czortów ja zakladam jutro. co prawda w Szczecinie sniegu nie uświadczysz, mrozu podobnie ale jade za tydzień pod Rzeszów, tam piździawka może nawet w lipcu sie przytrafić :gwizdanie: Chyba chcesz kolego podpaść Rzeszowiakom Nieładnie z Twojej strony :gwizdanie: U nas lato więc po co zakładasz te zimówki ?
dsz33 Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 Stalowka na zime jest dla leszczykow Stalówka w zimie jest dla prawdziwych czortów ja zakladam jutro. co prawda w Szczecinie sniegu nie uświadczysz, mrozu podobnie ale jade za tydzień pod Rzeszów, tam piździawka może nawet w lipcu sie przytrafić :gwizdanie: Oj kolega coś chyba ma do Rzeszowa Jak napisał Dibo u nas środek lata Ja osobiście zimówki zakładam po 2 śniegu Bo 1 śnieg jak spadnie zazwyczas stopnieje, a 2 jak zawali to już nie stopnieje
endriuu Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 Oj kolega coś chyba ma do Rzeszowa hehe jakbym mial cokolwiek do Rzeszowa to bym tam nie jeździł
slaweq Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 myślę ze jeszcze 2-3 tygodnie i tzreba się przesiadać na staloowki Stalowka na zime jest dla leszczykow Michałqno no :bicz3:
Dibo Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 To nam podpadłeś Podaj adres to przyjedziemy po Twoją A4
GILI Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Opublikowano 2 Listopada 2008 To kiedy w Rzeszowie spodziewacie się pierwszego,a kiedy drugiego śniegu?
miro_x Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Ja obstawiam że po 11 coś sypnie a tak na serio koło 20 może się pojawi. Na razie jeszcze 18" na pokładzie. Żal się rozstać na tyle miesięcy ;(
Yelo Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Dzisiaj rano i wieczorem zaczęło się już robić niewyraźnie - zimno i wilgotno na drodze, zacząłem się zastanawiać na zimówkami, ale sprawdziłem prognozę póki co ma się ocieplać, więc co najmniej do środy czekam.
Madas Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 ja też obserwuje pogode i jeśli przez kilka dni temp utrzyma się poniżej 5 stopni a prognoza nie będzie rokowac ocieplenia to zmieniam i nie czekam na pierwszy śnieg
lester0071 Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Ja wyjeżdzam z dumu rano i wracam wieczorem lub w nocy i w 2-przypadkach jest zawsze ponizej 5 stopni.
Tomeks Opublikowano 2 Listopada 2008 Opublikowano 2 Listopada 2008 Stalowka na zime jest dla leszczykow Flyer,idz na całość "Zimówka na zime jest dla leszczykow :decayed:"
Yelo Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 "Zimówka na zime jest dla leszczykow :decayed:" Mam znajomego, co nie kupuje zimówek w golfie III i jeździ. Tylko mniej zimą, zwłaszcza jak mokro jest, a jak śnieg to już w ogóle. Przejeździł już trzy sezony i 0 stłuczek zimą.
Aydaho Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Przejeździł już trzy sezony "przejeździł" to określenie względne biorąc pod uwagę, że ani razu na śnieg nie wyjechał
domelq Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Ja ganiam jeszcze na letnich. jesli nie dajdzie jakis zimowy kataklizm to zmieniam dopiero za 2 tygonie
spanky Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 pewnie za jakies 1-2 tygodnie zmienie ...
DarkMind Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 ja zmieniam w piatek, z dwoch powodow; na tygodniu niewiele jezdze wiec sie nie zuzyja a drugi to takie ze letnie mam mocno zuzyte, wiec wole miec nowki zimowki juz bo bezpieczniej:) poza tym jak jezdze to wieczorkiem a wtedy juz chlodno jest.
Gość sector Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 znalazłem wykaz opon proponowanych przez ADAC ( dla tych co się jeszcze zastanawiają - jakie zakupić) http://moto.onet.pl/1515569,2217,artykul.html A tak wogóle to niesłyszałem o oponach Vredestein - a wy ?
marekg Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 bo te oponki to od jakiegoś wrednego niemca chyba Moje kapcie czekają u gumiarza razem ze stalówkami ale mam dylemat kiedy przekładkę zrobić. Narazie dosyć ciepło,nawet rano powyżej 10 stopni, po południu jeszcze cieplej. Na weekend wybieram się dalej i trochę mam wątpliwości. Przełożę, to pewnie pykne 700km na zimówkach przy temperaturach powyżej 10-15 stopni. A jak nie przełożę, to gwarantowane że mnie po drodze nagły atak zimy zaskoczy...
wojtas-audi Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Ja tam juz we wrzesniu wrzucilem zimowki na alusach 15'' A 17 wystawilem do sprzedania :>
Rekomendowane odpowiedzi