kufel26 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Jest po prostu piękna❤ Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 21 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 (edytowane) W końcu po paru tygodniach złożony i zamontowany włącznik świateł Edytowane 18 Maja 2017 przez vwbartus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punkforever Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Z czego ten włącznik? Dużo rezania? Przymierzam się do czegoś podobnego ale z samym pokretlem bez obwodki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LChris Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Obwódka robi robotę Zgrywa się z obwódkami na zegarach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 21 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Z czego ten włącznik? Dużo rezania? Przymierzam się do czegoś podobnego ale z samym pokretlem bez obwodki. Włączniki były trzy , mój z B7 i z audi A3 i A8 z mojego został sam tył , pokrętło jest z A3 a obwódka jest z A8 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniusiek28 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Fajnie sie u ciebie komponuje ten włącznik bo masz czarne dekory, na szczotkowanym alu pewnie efekt byłby gorszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Ostatnio nawaliła mi klima i musiałem cały układ chłodzący wymienić na nowy oprócz parownika który specjalną maszynerią został wyczyszczony i jak już został złożony to wybrałem się na VW Manie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 W przyszłym sezonie własnie tak skręcę auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zacnie się prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gac3k Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Dobry ten włącznik świateł. Chyba sobie taki zmontuję Auto naprawdę perfekcja. Widać że detale są dla Ciebie ważne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel88ST Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Miałem ta sama awarię... kosztowna jest i co najgorsze typowa dla sprężarek denso, przerabialem w dwóch a4, co najgorsze czasami tego parownika nie da się do końca wypłukać, u mnie właśnie po 3 miesiącach klima padła ponownie, tylko że kompresor był kupiony jako używka z gwarancją od dużej firmy która zajmuje się klimatyzacjami z Wrocławia, płukałam wszystkie przewody i parownik, a reszta nowa .... mam nadzieję że ciebie to nie spotka Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoman Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Piękny ASB! Może chcesz się zamienić? kurde zachorowałem na Twoje auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki999 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Piękna, a może na sprzedasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 podobno na sprzedaż za 43k wiec chłopaki bierzta puki jest !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Bartek jak Ci się sprawują te Twoje Falkeny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 6 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Bartek jak Ci się sprawują te Twoje Falkeny ? Na falkenach jeżdżę od kilku lat i złego słowa nie mogę powiedzieć i dużo moich znajomych na jakiś tam naciągach śmiga i nie narzekała . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Ok Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 6 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Ok Thx nie ma za co ale ja na następny sezon kupuje hankooki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bako Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Prawda to ze sprzedaża? jakiś plan na coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Ok Thx nie ma za co ale ja na następny sezon kupuje hankooki Dlaczego ? jakie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi