devon00 Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 panowie przyznac sie ktory ogarnial zmiane licznika na fis w b5 mam wszystkie manele tylko wiedzy brak Jak zamienisz licznik na FIS, to prędkości nie zobaczysz:naughty: A tak na boku, byłby to największy FIS jaki w życiu widziałem:decayed: lubie sie smiac ale jakos twojego zartu ni hu hu nie moge zrozumiec tak poza tematem fisa panowie mam problem z furka i potrzebuje pomocy...dokladnie chodzi o to ze potrzebuje na doslownie 10 minut zrobic zamianke przednich kol zeby dowiedziec sie czy to moje felgi ewentualnie opony wytwarzaja dzwiek ktory doprowadza mnie kur**cy...oczywiscie zamianka chwilowa kol na moj koszt u kumpla na warsztacie w Legnicy po godzinie 18...ktos bedzie w stanie pomoc? oczywiscie za dobre 0.5 magicznego plynu
_Bartek_ Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 Jak mogą być 18" to ja Ci mogę pomóc ---------- Post dopisany at 00:27 ---------- Poprzedni post napisany at 00:23 ---------- Przy okazji sprawdzę stan klocków, bo mi się komunikat zapalił o kończących się klockach...
devon00 Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 mysle ze 18 to nie byl by problem tylko w tedy musiala by byc zamianka wszystkich 4 sztuk Bartek bedziemy w kontakcie bo temat chce ogarnac cos kolo 5-6 sierpnia bo od 3 jestem na urlopie
KOval81 Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 panowie przyznac sie ktory ogarnial zmiane licznika na fis w b5 mam wszystkie manele tylko wiedzy brak Jak zamienisz licznik na FIS, to prędkości nie zobaczysz:naughty: A tak na boku, byłby to największy FIS jaki w życiu widziałem:decayed: lubie sie smiac ale jakos twojego zartu ni hu hu nie moge zrozumiec tak poza tematem fisa panowie mam problem z furka i potrzebuje pomocy...dokladnie chodzi o to ze potrzebuje na doslownie 10 minut zrobic zamianke przednich kol zeby dowiedziec sie czy to moje felgi ewentualnie opony wytwarzaja dzwiek ktory doprowadza mnie kur**cy...oczywiscie zamianka chwilowa kol na moj koszt u kumpla na warsztacie w Legnicy po godzinie 18...ktos bedzie w stanie pomoc? oczywiscie za dobre 0.5 magicznego plynu To ja Ci organoleptycznie wytłumaczę Licznika na FIS nie zamienisz - co najwyżej na licznik z FIS'em - myślałem, że żart mi się uda:facepalm:
devon00 Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 oj Koval Koval ale lepiej sie smiac niz plakac a temat zmiany licznika juz ogarniety tylko teraz troche czasu potrzebuje zeby to wpakowac wszystko do auta
KOval81 Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 :naughty: Wybacz, to taki żart wojskowy był - znaczy się ciężki do ogarnięcia:kox:
grzechu76 Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 Potrzebuję zrobić diagnostykę silnika, kogo polecacie w Legnicy, tylko nie jakiegoś bajkopisarza no ile taka usługa kosztuje. Będę wdzięczny za info.
predki74 Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 witam vaga podpiąć zrobić logi wstawić na forum koledzy pomogą .
predki74 Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 Witam panowie gdzie w Legnicy można wypożyczyć odkurzacz piorący do tapicerki samochodowej szczególnie.
grzechu76 Opublikowano 29 Lipca 2012 Opublikowano 29 Lipca 2012 do devon; Przy wyższych obrotach między 3-4 tyś dość mocno kopci nie tracąc przy tym mocy, no i chciałbym go prześwietlić może trzeba coś podregulować.
devon00 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 panowie ma ktos z was dojsce do vag tacho? potrzebuje zmienic przebieg bo zmienilem licznik na pelny fis
jarek23 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Wczoraj na asnyka w Legnicy kolo biedronki widziałem b6 srebrna kombi na legnickich blachach która miała zamontowane światła do jazdy dziennej w tym miejscu co ja chciałem zamontować czyli pod halogenami i chciałem prosić jak ten ktoś jest na forum (ja byłem w b6 sedan) napisał na pw co i jak zrobił,będę b wdzięczny:)
devon00 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 jarek23 jesli szukasz kogos kto montuje swiatla dzienne w legnicy to mam kumpla ktory ma warsztat w legnicy i jest z elektryki dobrze obeznany...ostatnio w passacie montowal kumplowi dzienne jak cos to pisz na pw
devon00 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 predki do kogo kierujesz pytanie ?
predki74 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Do kolegi jarek23 mogę pomóc u siebie montowałem
domjenick Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Panowie-używajcie opcji "odpowiedz z cytatem" i będzie wiadomo o kogo chodzi-bo sam już się pogubiłem, kto i do kogo pisze:wink4:
jarek23 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Ale chodzi ci o podłączenie ? Tak o podłączenie co i jak:) kupiłem takowe: M-Tech - Produkty ale w to miejsce pod przeciwmgłowe tak sobie pasuje (są zaokrąglone) ale nie mam pojęcia jak i do czego się wpiać A jak mi nie pójdzie to odezwę się do kolegi devon00:) A tak na marginesie-czy ktoś kto ma takie światełka zauważył mniejsze zużycie paliwka:D
_Bartek_ Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 A czy byłby ktoś zainteresowany modułem SD-2 od Kogela?
Rekomendowane odpowiedzi