xBladex Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Hmm ciekaw jestem jak to podświetlane wygląda w nocy.. Pokaż jakieś fotki Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka
wypor Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) Kilka rzeczy do pozazdroszczenia. Gratulacje. Interesuje mnie kiera, lustra i żółte halogeny. Jakie to koszta? P.S. Masz te stare fotele jeszcze? Szukam takich. Jak cos mam do zbycia amory BE. Edytowane 14 Lutego 2016 przez wypor
Houdini Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Opublikowano 14 Lutego 2016 Hmm ciekaw jestem jak to podświetlane wygląda w nocy.. Pokaż jakieś fotki Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka Niestety nie znalazłem jeszcze czasu żeby to podłączyć może w tym tyg coś ogarnę
xBladex Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Spoko.. To czekam na fotki.. Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka
Houdini Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Opublikowano 14 Lutego 2016 Kilka rzeczy do pozazdroszczenia. Gratulacje. Interesuje mnie kiera i lustra. Jakie to koszta? P.S. Masz te stare fotele jeszcze? Szukam takich. Jak cos ma do zbycia amory BE. Dzięki dzięki Kiera 200 u kolegi z forum, lustra ja złapałem za 300. Jaki stan masz tych amorów i jakie pieniądze?
wypor Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Kilka rzeczy do pozazdroszczenia. Gratulacje. Interesuje mnie kiera i lustra. Jakie to koszta? P.S. Masz te stare fotele jeszcze? Szukam takich. Jak cos ma do zbycia amory BE. Dzięki dzięki Kiera 200 u kolegi z forum, lustra ja złapałem za 300. Jaki stan masz tych amorów i jakie pieniądze? Amory kupowałem tylko dla sprężyn (mam komplet), poprzedni właściciel zarzekał się, że 70-80%. Co do ceny to dogadamy się, jak coś to pw.Jak będziesz w Wawie to z chęcią bym sie spotkał i na żywo zobaczył auto. Ciekawi mnie jak chodzi 2.8 w tipie.
Houdini Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Opublikowano 16 Lutego 2016 Wszędzie dobrze ale w domu najlepiej w oczekiwaniu na montaż i wpierd... od kobiety jak to zobaczy...
j4s2c2vr Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 Nagraj film, jak dostajesz baty od kobiety Oglądalność tematu skoczy
OficeR Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 Za te progi i klape przezyl bym darcie sie swojej Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
misiek95 Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 Jak będzie chciała wyrzucić to broń własnym ciałem
Houdini Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Opublikowano 21 Lutego 2016 (edytowane) Myślę że to idealnie pasuje do sytuacji Z dopiskiem "i części" W końcu!!!! Zawias ogarnięty Trochę trzeba było się nagimnastykować żeby wyciągnąć stare amory, bo jakby nie patrzeć są dłuższe od standardu, a nie chciałem ruszać wahaczy. Tak więc: Stary amor made by mistrz spawu i trytytek... I porównanie długości Druga strona nie chciała współpracować, a i moja cierpliwość się skończyła, więc do gry wszedł cięższy sprzęt Tył też pięknie się prezentował O matko Wolny Niestety zmierzyłem tylko przód A tak wygląda to z zewnątrz Tył wydaje mi się że wiele nie zszedł Jakby nie było 2 cm w dół mi się podoba I jak to mówią, w miarę jedzenia apetyt rośnie już nie mogę się doczekać gwintu Edytowane 21 Lutego 2016 przez Houdini
enczu Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 Boże kochany, trytytek to gość nie żałował.. Pomysłowość ludzka widzę nie zna granic. Dobrze, że to wymieniłeś bo strach wpaść w porządną japę na drodze
Houdini Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Opublikowano 6 Marca 2016 Panowie, czy ktoś ogarnia tanie malowanie proszkowe w stolicy? No i przyszedł czas na skrzynię. Olej plus filtr z uszczelką i czyszczenie :-) Filtr Tutaj trochę przetarty Oraz nowy W misce też trochę się działo Ale z pomocą przybył kozak Więc pędzel i jazda I można z niej jeść Na magnesach niestety trochę było Żeby było więcej czasu to by pomalował przy okazji Ogólnie stwierdziłem że zostawię skrzynię otwartą na noc żeby grawitacyjnie reszta oleju spłynęła.... Sami oceńcie czy warto było.... A tak to wygląda bez miski Wszystko oczywiście pod blokiem na kobyłkach przy napełnianiu skrzyni z pomocą przyszła kobieta nawet dawała radę[emoji14]w międzyczasie deszcz trochę zmoczył, ale przynajmniej było co podziwiać Po udanej wymianie stwierdziłem że mi mało, więc jako że skończyłem robić rozpórkę to wpadła na auto. nie jest to super ekstra lustro, ale że na nic nie mam czasu to stwierdziłem że taka lekcja polerki mi wystarczy Poza tym i tak jej nie widać I tak pięknie zakończyłem niedzielne grzebanie skrzynia chodzi malina, przestał szarpać przy redukcji z 2 na 1, nie czuć w ogóle zmiany biegów, a rozpórka wspaniale usztywniła przód, przez co teraz mam wrażenie że tył pływa :/ Czas się rozejrzeć za gwintem
Houdini Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Opublikowano 7 Marca 2016 Albo wyrezac rozporke na tyl Gdzieś widziałem że ktoś próbował i ciężko to wyrezać Kawał dobrej roboty Dzięki A i trzeba dodać że w warunkach "pod blokiem w deszcz"nie należała do łatwych[emoji14]
zybi81 Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Auto petarda, no i V6 (dźwięk ) Dużo czasu i kasy poświęcone autu,ale efekty widać. Czekam na nowe fotki
j4s2c2vr Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Tyle się napolerowałeś, a tutaj niestety rozpórki tak nie widać
Houdini Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Opublikowano 7 Marca 2016 Auto petarda, no i V6 (dźwięk[emoji14]) Dużo czasu i kasy poświęcone autu,ale efekty widać. Czekam na nowe fotki Też czekam na wolny czas żeby zrobić foto dzięki
Rekomendowane odpowiedzi