Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B6 Mingblau AVF'ant TDI by kamil-vag (Continued by kosik25)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

No z graciarnią wygrałeś [emoji14]

Felunek konkretny i błyszczy się jak psu jajca [emoji6] to jest ta polerka o której mówiłeś ?

Ścian nie pochlapałeś ?

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 242,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To i tak jest taka delikatna rozjebunda, mam gdzies jeszcze fotke, ale to wtedy byl meksyk na chacie :kox: nie nie, to nie ta polerka, tamta ma być jutro i to bardziej do finiszów, klinerów itd, ta to jest zwykła rotacja. A ściany nie naruszone, bo ma "miękki start" :wink:

Opublikowano
2 godziny temu, kamil-vag napisał:

Kobita już się na mnie i tak drze, że robię graciarnie w domu hehe

Hehe, w sumie to każda myśli, że jej facet jest totalny krejzol :D    Jakby się wszystkie spotkały i wymieniły  się doświadczeniami to może uznały by to za jakąś "normalność" :kox: 

1 godzinę temu, KoJ@K napisał:

A tam graciarnie, u mnie w piątek i sobote wpadły na chate cztery ładne siedemnastki, tu dopiero był burdel :naughty:

Rok temu miałem to samo tyle, że mnie odwiedziły 19-ki :decayed: Temperatura pokojowa do obróbki musi być :grin:

Edytowane przez Norbas

Opublikowano

Bardziej brak prądu w garażu mnie do tego zmusił, ale nie powiek bo temp pokojowa i włączona farelka sprzyjały wygrzewaniu się kwarcu na felgach :kox: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Mati, te Mini H1 pasują P&P czy jakiś adapter/podstawkę trzeba ? Cena 100 parę zł to nie jest dużo na poczet lepszego światła ;)

Opublikowano

Adapterki z retrofitów za ~18zl załatwiają sprawę, lub jakieś samoróbki :cool1:

Opublikowano

Piekny felunek Kojak ;) Głęboki lej wiec pewnie ET 28. Ile sobie cenią za felgi w takim stanie?

Kamil sorry za off :)

Edytowane przez Onyks

Opublikowano

niestety z modułem Basic na FIS będzie tylko numer telefonu bez nazwy kontaktu , mam tak podpiętę w B5 z Concertem CD ;) , w C5 mam moduł High z Symphony II i tam wyświetla nazwę kontaktu na FIS ( ale tylko te które mają pełny wpisany numer z +48 przed , to info z jednego z tematów na forum i się potwierdza ) 

Edytowane przez Banan

Opublikowano
6 godzin temu, Onyks napisał:

Piekny felunek Kojak ;) Głęboki lej wiec pewnie ET 28. Ile sobie cenią za felgi w takim stanie?

Kamil sorry za off :)

Tak jest et28. Felgi niestety nie byly w takim stanie, byly brudne, zapyziale, zawalone pyłem z klocków, smoła i jakimś nalotem, ale wiaderko specyfików, glinka, pasty i cała reszta uczyniły z nich praktycznie nówety :naughty:

Drogie są te felgi, ale ja Dałem za nie 1400zl z oponami zimowymi Conti ~7mm :cool1:

Edytowane przez KoJ@K

Opublikowano
10 minut temu, KoJ@K napisał:

Tak jest et28. Felgi niestety nie byly w takim stanie, byly brudne, zapyziale, zawalone pyłem z klocków, smoła i jakimś nalotem, ale wiaderko specyfików, glinka, pasty i cała reszta uczyniły z nich praktycznie nówety :naughty:

Drogie są te felgi, ale ja Dałem za nie 1400zl z oponami zimowymi Conti ~7mm :cool1:

Uwaga :ot:

ty w ogóle sypiasz @KoJ@K ?:decayed:

Opublikowano

No pewnie, że sypiam :cool1: niby czemu by nie? :wink:

Opublikowano
9 godzin temu, kamil-vag napisał:

Mati, te Mini H1 pasują P&P czy jakiś adapter/podstawkę trzeba ? Cena 100 parę zł to nie jest dużo na poczet lepszego światła ;)

Jak już idziesz w mody lampy to zastanów się zanim wsadzisz te Mini H1. Ludzie je wkładają ze względu na bardzo łatwy montaż, ale jest dużo lepszych projektorów jeśli chodzi o jakość światła.

Opublikowano

Np jakie, które są tak fajne i proste w montażu i do tego świecą jeszcze lepiej od nich ?? :eusathink: :eusathink:

Opublikowano

Zależy czy zostajesz przy halogenie i nie masz wtedy problemu sprysków, samopoziomu  itd. czy celujesz w xenon.

Opublikowano
  • Autor

Dobra, blutek podłączony do testów i działa ;) Błędów nie ma. Zakodowałem w radiu i zegarach opcję +Telefon.

Mój Xiaomi Mi4 się niestety nie łączy, ale na szczęście żony Lumia już tak :P W sumie to bardziej z tym BT o niej myślałem bo wiecznie dodzwonić się nie mogę...

bt2.png 

bt.png

Zakodowałem na 0000602 - można by jeszcze na CAN dać diagnostykę i wtedy by było 0000202. 

Na FIS pokazał się mój numer :P a na radiu Phone i rozmawialiśmy, mówiła, że dobrze mnie słychać i wyraźnie, ale cicho... 

Ja też słyszałem ją strasznie cicho... próbowałem podgłosić gałką ale się nie dało ? ? ? Nie ma możliwości regulacji głośności w czasie rzeczywistym ? ? ? 

No i coś MF nie działa, bo nie odbiera mi połączenia... można jakoś inaczej odebrać połączenie ? Jakiś przycisk z radia ? 

Edytowane przez kamil-vag

Opublikowano

Mi znowu mode nie trybi. A głośność można zwiększyć zmniejszyć za pomocą gałki... może coś z kodowaniem ?

czulosc mikrofonu tez można Zmienić w adaptacji 

Opublikowano
Godzinę temu, Lukasz_N napisał:

Zależy czy zostajesz przy halogenie i nie masz wtedy problemu sprysków, samopoziomu  itd. czy celujesz w xenon.

No ale jakie, które są lepsze od tych mini h1? Które gdy zostaje przy halogenie, a które gdy wybieram opcje xenonu lub bi ?? :eusathink:

Opublikowano

Zmień kodowanie modułu kierownicy do obsługi telefonu

* 0?xxx: Kierownica
o 0 = standardowa (bez multifunkcji)
o 1 = kierownica trójramienna (sportowa)
o 2 = kierownica wielofunkcyjna ze sterowaniem radia
o 3 = kierownica wielofunkcyjna ze sterowaniem radia/telefonu
o 4 = kierownica wielofunkcyjna ze sterowaniem radia/telefonu/głosem
o 5 = kierownica wielofunkcyjna ze sterowaniem radia/głosem

Opublikowano
  • Autor

@biggman - ale ze mnie gapa, zapomniałem, że jeszcze kiera ;)

Dobra odbieranie/odrzucanie działa, podgłaszanie/przyciszanie też :) Czułość mikrofonu dałem na +3dB i wydaje się, że jest OK. Wyjdzie w praniu jak będzie rozmowa podczas jazdy :P

Przy wciskaniu R/T wyskakuje mi Please Wait, ale nic się nie dzieje, być może w androidzie by była opcja z przesłaniem książki BT ale w WP nie widzę... 

Opublikowano
46 minut temu, KoJ@K napisał:

No ale jakie, które są lepsze od tych mini h1? Które gdy zostaje przy halogenie, a które gdy wybieram opcje xenonu lub bi ?? :eusathink:

Poszedłbym np w Koito Q5 lub Hella Classic 2 dla halogena, Hella intemo albo FX-R dla bixenon