luki19862121 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Również szerokości życzę [emoji6]
kamil-vag Opublikowano 15 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2017 18 godzin temu, Norbas napisał: Udanych wakacji, bezawaryjności i szerokości Teraz, luki19862121 napisał: Również szerokości życzę 7 godzin temu, rrrudy25 napisał: miłego wypoczynku Dzięki chłopaki ! Jak wrócę wrzucę kilka wakacyjnych fotek
devilosek Opublikowano 18 Czerwca 2017 Opublikowano 18 Czerwca 2017 A dlaczego takie kółko robisz rozumiem że taki plan podróży Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
kamil-vag Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2017 Dojechałem cały i zdrowy. A4-órka spisała się bez zarzutu. Spalanie 6,0 l / 100 - także nie najgorzej przy załadowanym aucie ; ) Dobrze, że klima zrobiona bo tu daje ładnie, codziennie po 35 stopni... Dziś miałem trochę czasu i cyknąłem parę pamiątkowych zdjęć, żeby nie było, że ściemniałem Najpierw Rheinstetten - Messe Karlsruhe: Później nad Renem w miejscowości Neuburg am Rhein: W Poniedziałek z rana atakuje Italię Pozdrowienia dla wszystkich przeglądających ! ! !
marcin120383 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Co taki czysty po takiej trasie pozdro
kamil-vag Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2017 Po woskowaniu nie wiele trzeba by na nowo lśnił Byłem dziś na bezdotykowej, za 4 ojro myślałem, że mi ręka odpadnie
rrrudy25 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Niezle[emoji106] ,u mnie spalanie wyszlo 6,9 na wakacjach ale kunia wincyj do napojenia i predkosci dochodziły do 180 [emoji6] Powodzonka w dalszej trasie i porob sobie jakies zdjecia z rodzinka a nie tylko audi[emoji14][emoji6]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Onyks Opublikowano 22 Czerwca 2017 Opublikowano 22 Czerwca 2017 (edytowane) Świetnie się prezentuje, jakby przed chwila z linii montażowej zjechała. Pomysl o zgłoszeniu do kalendarza. Fajne foty, jak z plakatu reklamowego Edytowane 22 Czerwca 2017 przez Onyks
van_zant_ Opublikowano 22 Czerwca 2017 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Wygląda lepiej niż by z salonu wyjechał. Gratuluję, aż miło popatrzeć. Pozdrawiam. Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka
kamil-vag Opublikowano 23 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2017 Dzięki za miłe słowa Mogę zgłosić do kalendarza Tylko pytanie - które zdjęcie ?
Onyks Opublikowano 23 Czerwca 2017 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Kilka jest wartych zgłoszenia ale ja bym głosował za ostatnim
rrrudy25 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Opublikowano 23 Czerwca 2017 0554[emoji106]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
chris1987 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opublikowano 25 Czerwca 2017 (edytowane) Mam A6 awx, ale często zaglądam do Twojego tematu. Dobrze ze wykupiłeś ubezpieczenie, w ubiegły week leciałem z Żona do Europa park, oraz w drodze powrotnej Porsche i Mercedes muzeum Stuttgart (polecam- szczególe muzeum MB - klasa i rozmach) Ale co do tematu.... nie kupiłem ASS bo stwierdziłem " nie warto bo auto wycyckane" itd, a nawet jakoś czasu nie miałem podjechać do jakiegoś biura. Żałowałem bo 100km od celu zaczęło huczeć przednie łożysko, a za kolejne 150km później pękł wężyk wodny od chodniczki oleju. Wężyk skleiłem taśmami z OBI, z łożyskiem wracałem 1200km z prędkością max 100km/h. Niestety nasze auta maja swój wiek i pewne prawa Edytowane 25 Czerwca 2017 przez chris1987
van_zant_ Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opublikowano 25 Czerwca 2017 10 zdjęcie od góry jest super. Wykonałeś kawał dobrej roboty, efekt jest naprawdę do pozazdroszczenia. Należą Ci się słowa uznania za pracę nad autem, zarówno od strony technicznej jak i estetycznej. Nisko chylę czoła.Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka
kamil-vag Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2017 @chris1987 - Krzysiek, współczuje :/ zapewne stracony czas i kupa nerwów :/ niestety takich rzeczy nie przewidzisz Zawsze może być coś nie tak, mimo, że o auto się dba... Właśnie europapark mijałem jak lecieliśmy na Szwajcarię... Też mam w bagażniku zawsze komplet Yato i dobrą taśmę Dnia 25.06.2017 o 20:24, van_zant_ napisał: Wykonałeś kawał dobrej roboty, efekt jest naprawdę do pozazdroszczenia. Należą Ci się słowa uznania za pracę nad autem, zarówno od strony technicznej jak i estetycznej. Nisko chylę czoła. Dziękuję. Zawsze staram się utrzymać furę w dobrej kndycji Mimo, że każdy mi mówi, że przepłacam, że nie warto itd... czasem nawet z żoną mam sprzeczki. Ale jak jedziemy gdzieś dalej i pokazuje jej fury na pasach awaryjnych i pytam czy też chciałaby teraz tak stać bo nie wymieniłem tego czy tego to mięknie Wygląda normalnie, zwykły rodzinny sedan, jedynie dobrze utrzymany Na forum jest więcej ładniejszych aut, mój to w sumie średniak Powoli mam zamiar go uzbroić w pełny S-line zewnętrzny, ale co z tego wyjdzie, zobaczymy - bo wkrótce ruszam z budową... A teraz trochę z jazdy przez Szwajcarię. Jestem zachwycony tamtejszym krajobrazem i drogami. Ograniczenia do 120 mi nawet spasowały, bo oczy nie mogły się nacieszyć widokami ! Spalanie też wyszło mniejsze 5,7l / 100km. Po Włoszech już tak fajnie mi się nie leciało, jakoś tak chaotycznie, tutejsi kierowcy jeżdżą bez kierunków, wbijają się chamsko na pas, trzeba naprawdę się pilnować. Już lepiej mi się jedzie po Niemczech i Polsce - Serio Teraz do soboty mam odpoczynek i czas na prawdziwy relaks. Auto stoi sobie i też odpoczywa hehe. A tu kilka zdjęć z trasy, naprawdę taką trasę będzie trudno zapomnieć...
KoJ@K Opublikowano 27 Czerwca 2017 Opublikowano 27 Czerwca 2017 "zwykły rodzinny sedan" ?! Fakt, Widoczki fajne
K4rol81 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Takie widoki to ja lubię, coś pięknego, trzeba było jakiś parking ogarnąć i foty auta pykac Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
MaTeo85 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Opublikowano 27 Czerwca 2017 jechałem w zeszłym roku trasę z Genuy we Włoszech, przez Szwajcarie i Niemcy, widoki są super i godne zapamiętania. We Włoszech codziennie przez dwa tygodnie byłem wożony przez lokalnego kierowcę, tyle dzikach i nieprzewidzianych manewrów, które robił nie widziałem prawie nigdzie na świecie (chyba tylko w Chinach jeżdżą gorzej). Także pilnuj się i miej oczy dookoła głowy. Spokojnej jazdy życzę.
kamil-vag Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Opublikowano 4 Lipca 2017 (edytowane) Wróciłem cały i zdrowy Autko spisało się bez zarzutu Złapałem jeszcze kilka fotek we Włoszech / Szwajcarii. Assistance na szczęście się nie przydało... Na pamiątkę została tylko winietka szwajcarska na szybie Edytowane 4 Lipca 2017 przez kamil-vag
Rekomendowane odpowiedzi