MaTeo85 Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca 13 minut temu, szpakuziom napisał(a): Dzięki. Właściwie to grafikę jakąś sobie już porobiłem (nie chcę kopiować od innych na siłę :)), ale mam problem z tymi plikami JPG 256x256, bo ich nie czyta. Coś administrator tej strony od RNS-E napisał, że można też pliki nazwać kodami stacji od RDS, ale gdzie tych kodów szukać w tym ukrytym menu Dzięki bardzo. Spróbuje. Aktualizacje z licencją mam kupioną Możesz też pobrać loga stacji np ze stromy skody od jednostki MIB2 (one mają rozmiar 120x160, ale po wklejeniu ich na białe tło z rozmiarem pod rnsa wyglądają dobrze, zrobiłem tak u siebie) A ID stacji pod RDS już wyżej podałem link do strony gdzie wszystko znajdziesz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpakuziom Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca Dzięki MaTeo85 i kosik25, działa super! Od razu młodsze wnętrze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosik25 Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca 5 godzin temu, MarioR34 napisał(a): Such nice updates , how did you manage to get a street name on the cluster gage display , can you get it on , let's say eBay 2 din , who can have , sim , Wi-Fi , Bluetooth etc. , or it must be OEM rns . Steering wheel is so nice , is it from a3 or? Hi Bro. Thx. I buy changed radio software RNSE: RNS-E Firmware | Home RNSE.PCBBC.CO.UK RNS-E Custom Firmware, VIM, Digital Speedo, SD Card Maps The new steering wheel comes from the Audi A6C7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pety k Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca U r welcome. Po našom - nemáš za čo 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonic88 Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia W dniu 16.03.2024 o 07:01, pety k napisał(a): RNS-E Firmware | Home RNSE.PCBBC.CO.UK RNS-E Custom Firmware, VIM, Digital Speedo, SD Card Maps Hej, mam pytanie co do map z kart SD, to są jakieś nowe zaktualizowane mapy z najnowszymi drogami czy po prostu zgrane z DVD na SD te z 2020r.? Czyli ostatnie które wyszły do RNS-E. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pety k Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Ostatnie 20 na sd z dabingom... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosik25 Opublikowano 7 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia W dniu 5.04.2024 o 16:49, sonic88 napisał(a): Hej, mam pytanie co do map z kart SD, to są jakieś nowe zaktualizowane mapy z najnowszymi drogami czy po prostu zgrane z DVD na SD te z 2020r.? Czyli ostatnie które wyszły do RNS-E. Nie ma nowych i nie będzie. Najnowsze chyba z 2021/22 są. Nie ma już wsparcia dla rnse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosik25 Opublikowano 8 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia W tym roku późno wleciały koła letnie. Dokładki podprogowe już u lakiernika. 31maja wyjazd na zlot audi 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosik25 Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Ma ktoś może pomysł na kolejne mody? Kluczyk z b7 przypisany do b6 wszystko bangla. Wizualnie wygląda lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucasek Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 15 minut temu, kosik25 napisał(a): Ma ktoś może pomysł na kolejne mody? Ogrzewanie postojowe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 7 godzin temu, kosik25 napisał(a): Ma ktoś może pomysł na kolejne mody? Quattro i moc. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosik25 Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 40 minut temu, george napisał(a): Quattro i moc. A może b9 w Quattro i już z mocą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 13 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia W dniu 11.04.2024 o 22:24, kosik25 napisał(a): A może b9 w Quattro i już z mocą? Brzmi jeszcze lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia Możesz coś więcej powiedzieć o przypisaniu kluczyka z b7 do b6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosik25 Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 52 minuty temu, peter22 napisał(a): Możesz coś więcej powiedzieć o przypisaniu kluczyka z b7 do b6 Kupujesz używke kluczyka b7 o częstotliwości 433, plus nowy kluczyk lub sam grot z b7 (może być z aliexpres obudowa z grotem za 17zl). Docinasz grot (płaciłem 60zl) zczytujesz kod pin imobilazjera i przypisujesz nową pastylkę imobilazjera (20zl) do licznika oraz pilot do modułu komfortu za pomocą vcds. Na Yt jest świetny filmik jak odczytać kod imo i jak zakodować wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszSoldier Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia W dniu 11.04.2024 o 22:24, kosik25 napisał(a): A może b9 w Quattro i już z mocą? A może coś więcej się pochwalisz? Czekamy aż przypłynie ze Stanów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosik25 Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 15 godzin temu, BartoszSoldier napisał(a): A może coś więcej się pochwalisz? Czekamy aż przypłynie ze Stanów? Narazie planuje, ale to nie plany na ten rok. Jak już brać to z Europy. Te z Stanów trudniej się modzi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia W dniu 14.04.2024 o 22:16, kosik25 napisał(a): Kupujesz używke kluczyka b7 o częstotliwości 433, plus nowy kluczyk lub sam grot z b7 (może być z aliexpres obudowa z grotem za 17zl). Docinasz grot (płaciłem 60zl) zczytujesz kod pin imobilazjera i przypisujesz nową pastylkę imobilazjera (20zl) do licznika oraz pilot do modułu komfortu za pomocą vcds. Na Yt jest świetny filmik jak odczytać kod imo i jak zakodować wszystko. Podeślij filmik bo nie mogę znaleźć 🫣 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosik25 Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2 godziny temu, peter22 napisał(a): Podeślij filmik bo nie mogę znaleźć 🫣 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosik25 Opublikowano 15 Maja Udostępnij Opublikowano 15 Maja Zderzak po przecierce pół roku temu wreszcie pomalowany na nowo. Przy okazji wszystko co czarne na aucie wleciało w połysk 🫡 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi