booolek Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 58 minut temu, Kodzak33 napisał: To odbłyśnik odbłyśnikowi nie równy? Nie mówię tu o wypaleniu tylko o konstrukcji Odbłyśniki z B7 oraz B8 są gładkie a B8 lift ma od góry i od dołu prążki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodzak33 Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 5 godzin temu, booolek napisał: Odbłyśniki z B7 oraz B8 są gładkie a B8 lift ma od góry i od dołu prążki. Coś one dają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booolek Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 (edytowane) Coś tam niby dają. Ale co konkretnie to nie potrafię powiedzieć. Niby lepsze doświetlenie pobocza ... Edytowane 24 Lutego 2019 przez booolek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pila24 Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Poliftowe mają o około 20% lepsze światła drogowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Ja też zastanawiałem się nad włożeniem odblysnikow od B8 ale wolałem jednak inne rozwiązanie tym bardziej że i tak się wypala odblysniki jakie by nie były i zarnik też się wypala więc po czasie wracamy do tego samego .Teraz mam BI LED i nie martwię się o żywotność lampy a światło naprawdę robi robotę raz że świeci daleko dwa oświetlone mam boki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolley Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 @Arczi78 co musiałeś wymienić żeby z bixenonu zrobić biled? Kompletnie się na tym nie znam ale temat brzmi ciekawie. Podrzuć jakieś fotki jak to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba.goller Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Ja z instalacją BILed, coś trzeba przerabiać aby zamocować całość? jak z instalacją elektryczną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Nic nie musisz robić. Wszystko wygląda jak seria ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba.goller Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 (edytowane) Napisz jeszcze jaki projektor zapakowałeś do siebie? Nie montowałeś żadnych rezystorów aby nie było błędów? Czyli do tej czarnej plastikowej ramki przykręcasz nowy projektor BI-Led i wsio? Edytowane 28 Sierpnia 2019 przez kuba.goller Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Kołodziejczyk Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 witam panowie czy ktoś ma na sprzedaż takie soczewki ? od b8 ? po lifcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amigo33 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 W dniu 14.10.2019 o 13:24, Damian Kołodziejczyk napisał: witam panowie czy ktoś ma na sprzedaż takie soczewki ? od b8 ? po lifcie? Też jestem zainteresowany:) i pytanie, czy jak mam lampę bixenon w b6 to muszę coś ciąć, czy soczewki pluis adaptery i wchodzi gładko....o rozklejaniu lamp, wogóle nie myślę!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pila24 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Godzinę temu, Amigo33 napisał: Też jestem zainteresowany:) i pytanie, czy jak mam lampę bixenon w b6 to muszę coś ciąć, czy soczewki pluis adaptery i wchodzi gładko....o rozklejaniu lamp, wogóle nie myślę!:) Małą dziurkę trzeba zrobić wewnątrz lampy by projektor wszedł jak trzeba,no i pozbywasz się starej wtyczki przesłony a przewody łączysz z przewodami od cewki przesłony nowego projektora. Kondensator zostawiasz jak był. Nic nie rozklejasz,ale czyszczenie regulacji i nowy oring wskazany. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amigo33 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 W dniu 18.12.2019 o 21:53, pila24 napisał: Małą dziurkę trzeba zrobić wewnątrz lampy by projektor wszedł jak trzeba,no i pozbywasz się starej wtyczki przesłony a przewody łączysz z przewodami od cewki przesłony nowego projektora. Kondensator zostawiasz jak był. Nic nie rozklejasz,ale czyszczenie regulacji i nowy oring wskazany. Nie masz jakiegoś zdjęcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pila24 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 17 minut temu, Amigo33 napisał: Nie masz jakiegoś zdjęcia? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amigo33 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 6 minut temu, pila24 napisał: Super, powiedz mi jeszcze który oring warto wymienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pila24 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 (edytowane) Ten na trzczpieniu regulacji co wchodzi do silniczka. Na górze trzczpienia jest oring. Edytowane 20 Grudnia 2019 przez pila24 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booolek Opublikowano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 W dniu 14.10.2019 o 13:24, Damian Kołodziejczyk napisał: witam panowie czy ktoś ma na sprzedaż takie soczewki ? od b8 ? po lifcie? mam takowe soczewki jeśli nadal potrzebujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejhildek1982 Opublikowano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 Żeby nie było że reklamuje. Ale polecam soczewy od Michała, mam u siebie i jestem mega zadowolony, zdjęcia wcześniej w temacie. A tak w ogóle to Zdrowych, wesołych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi