Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Polecane opony letnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Plecam  Nokian Zline mozesz zobaczyc jak wyglada u mnie na feldze 9j. Na mokrej nawierzchni mega trzymanie, tak samo na suchej ;) Z tego co slyszalem to sa one produkowane w Rosji jaki i Finlandii. 

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Wyświetleń 785,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Równiez zastanawiam sie nad Hankook Ventus Prime 3 a Vredestein  Ultrac Satin.  ,  Według etykiety vredestein sa cichsze. 

Opublikowano

Ludzie, ile razy można pisać. Nie bierzcie tych Hankooków.

Opublikowano
Nie to że uciekam tylko Vredestein maja zdecydowanie za duży ten rant, pewnie każda z tych opon co wymieniłem bardziej się naciągnie w 235 ale jestem ciekaw Waszych propozycji, a oprócz właściwości jezdnych jest dla mnie ważny tez design opony :wink:

Pytam bo uciekam z Conti ponieważ mają słabą przyczepność przy przyspieszeniu na FWD i myślałem właśnie o tych Vrede albo Michelinach. Michelinki chyba najlepsze z tego towarzystwa. Ale dobrze wiedzieć że te Vrede poza kołnierzem sa ok.

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Już do mnie lecą Michelin Pilot Super Sport, wiec jak cos moje Vredestein Ultrac Vorti R 235/35/19 na sprzedaż, kupiłem je nowe w zeszłym roku, nigdy nie naprawiane :hi:

Opublikowano
Dnia 25.04.2017 o 12:33, Kamyk napisał:

Uniroyal (świeży, tegoroczny) świetnie sobie radzi, wprost genialnie, szczególnie na mokrym. 

Niestety bieżnik odparowuje w szalonym tempie  - ale coś za coś...

Opublikowano
Już do mnie lecą Michelin Pilot Super Sport, wiec jak cos moje Vredestein Ultrac Vorti R 235/35/19 na sprzedaż, kupiłem je nowe w zeszłym roku, nigdy nie naprawiane :hi:

Kupiłeś 92y xl czy 88y normalna wersje? Bo się tez zastanawiam nad oponami do 20 cali i chyba wypada kupić wzmacniane XL jak zaleca Audi powyżej 19 cali. Co sądzicie?

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

XL przy niskim profilu to podstawa.
A co do Michelinow to klasa sama w sobie. Na rotorkach miałem pilot sport 3 rewelacyjne były w każdych warunkach.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Toyo Proxes Sport jakie macie opinie???mało opini w necie jest na temat tej gumy :/ rozmiar 205/50/17

Nikt z Was nic nie powie na temat oponek??Doradzcie coś bo używek nie kupie nigdy więcej...

Edytowane przez Michalmichalo

Opublikowano

Hej, muszę kupić opony letnie (235/45/17), a z racji ograniczonego budżetu zastanawiam się nad:

Nankang NS20

Hankook Ventus Prime 3

Które byście wybrali ?

Opublikowano

Jak dla mnie, to żadne.

Opublikowano

A coś do 330-340 zł/szt ?

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
8 godzin temu, rogigor napisał:

A coś do 330-340 zł/szt ?

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

http://allegro.pl/4x-opony-letnie-pirelli-p-zero-235-45r17-97y-zr-xl-i6802650540.html 1625zł/kpl, nie dziaduj i dopłać trochę (tym bardziej, że to: 1. chodzi o Twoje bezpieczeństwo 2. to zakup na lata) a nie będziesz żałować.

PZERO teraz idą na pierwszy montaż min. w Golfach GTI i Leonach Cupra i są naprawdę rewelacyjne, co potwierdza mój kumpel i ja :hi: 

Opublikowano

Vredestein  Ultrac Satin w rozmiarze mam 225 45 17.  Przyczepnosc,  rewelacja na zakrętach. Dodatkowy plus to niski hałas. Polecam zdecydowanie.  Cena 310zł za szt.

Edytowane przez dami8705

Opublikowano
5 godzin temu, BeyerBrown napisał:

http://allegro.pl/4x-opony-letnie-pirelli-p-zero-235-45r17-97y-zr-xl-i6802650540.html 1625zł/kpl, nie dziaduj i dopłać trochę (tym bardziej, że to: 1. chodzi o Twoje bezpieczeństwo 2. to zakup na lata) a nie będziesz żałować.

PZERO teraz idą na pierwszy montaż min. w Golfach GTI i Leonach Cupra i są naprawdę rewelacyjne, co potwierdza mój kumpel i ja :hi: 

Trochę racji masz. Własnie te Pirelli bardzo rozważam, ewentualnie myślę czy nie szarpnąć się na Dunlop SP SportMaxx RT

Opublikowano
Hej, muszę kupić opony letnie (235/45/17), a z racji ograniczonego budżetu zastanawiam się nad:
Nankang NS20
Hankook Ventus Prime 3
Które byście wybrali ?

Nankang mam w 19" i złego słowa nie mogę powiedzieć. Zaliczyły chorwacje bez problemu przez Austrię w deszczu i wszystko ok poradziłw sobie bez problemu
Koła z oponami mam na sprzedaż z racji że nie mam już a4
Opublikowano

Witam, potrzebuje dwie opony do audi a4 b8 w rozmiarze 245/40-18 Które wybrać?

Dunlop RT2

Bridgestone Potenza

Opublikowano

Jednak koszta zwyciężyły - jeszcze rozrząd muszę zrobić więc na opony przeznaczę mniej niżbym chciał.

Rozważam własnie Pirelli P Zero, używki -> http://allegro.pl/225-45-94y-r17-pirelli-p-zero-j-nowe-2016r-8-3mm-i6796455426.html (jeśli starguję cenę)

Lub nowe Barum Bravuris 3 -> http://www.oponeo.pl/dane-opony/barum-bravuris-3hm-225-45-r17-94-y-xl-fr#138728336 

O barumach złego słowa nie powiem, bo miałem w Octavii 205/55, ale do 3 litrowej b6 z quattro nie wiem jak się sprawdzą. Co myślicie?

Opublikowano

Kuszące są te Pirelki, nawet pomimo niestandardowego ich rozmiaru... 

Z nowych to zamiast tych Barumów wziąłbym raczej Uniroyale RainSport 3:

http://allegro.pl/4x-opony-235-45r17-uniroyal-rainsport-3-94y-2017-i6776746079.html?bi_s=ads&bi_m=p5&bi_c=301750 

1270zł/kpl. wysyłka gratis, 60 m-cy gwarancji.

przewinęło się przez ten wątek kilka dobrych opinii na ich temat :hi: 

Edytowane przez BeyerBrown