Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Polecane opony letnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

225/50/R17 XL z indeksem Y

Nokian Zline wystarczy?

Bo np. Primacy 3 jakieś 100 zł / sztuka więcej.

225 celowo bo taniej czy niewiedza?

Wysłane za pomocą Commodore C64

Pewnie niewiedza :D

To homologowany rozmiar opony do mojego auta.

Zline jakieś 440 / sztuka.

Jest jeszcze Dunlop Sport Maxx RT - jakieś 480 / sztuka.

W sumie obie mają dobre opinie, oprócz faktu szybkiego zużycia. Dunlop niby cichszy.

Edytowane przez komoornik

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Wyświetleń 787 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mam te dunlopy i naprawdę są ciche

Opublikowano

Dostales juz te uniroyale kolego? Jakie wrazenia po zakupie jak jakość ?

Jeszcze nie zakładam bo auto ma iść w dół :D jak chcesz coś więcej wiedzieć na temat tych konkretnie opon to napisz do H4mm3Ra czy do afroo oni na nich jeżdżą :wink:

Opublikowano

Dzieki kolego napewno popytam ;) bo pogoda dopisuje i pasuje zmieniac te zimowki;)

Opublikowano

co powiecie o 225/40R18 BARUM BRAVURIS 3HM?

Opublikowano

Ja miałem brać dunlopy sport maxx rt, miałem je po okazyjnej cenie z zeszłego roku i ktoś mi podkupił :/ No to wziąłem uniroyale rainsport 3 wzmacniane. Zobaczymy co to warte :) Z opinii wynika że są spoko, jedyny mankament jest taki, że są na tyle miękkie że bieżnik można palcem wciskać :D Mam quattro więc może w sezon mi nie zginą (jakieś 20-30tys)

Opublikowano

Jaki indeks nośności i prędkości?
91V 615kg. / 240 km/h
Opublikowano

Ja je dam na przod, moje obecne letnie opony sa jeszcze w bardzo dobrym stanie i maja duzo bieznika :) A jednak wole zeby mi auto szybciej wyhamowalo na mokrym :) Oponki zamowione, jeszcze przesylka darmowa, bajka :) TEraz tylko mysle czy wypiaskowac i pomalowac na nowo fele :P Bo wytyrane sa, ale pewnie z 500 zl nie moje bedzie :P

Opublikowano

czy ktoś jezdzil na Bridgestone Potenza S001?

Godne polecenia?

Ja jeżdżę, kupiłem w zezlym roku i po jednym sezonie jestem bardzo zadowolony opona cicha dobrze trzyma na suchym jak i na mokrym. Wiadomo im lepiej trzyma tym szybciej schodzi przy dynamicznej jeździe [emoji6] rozmiar 235/40/18

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ja je dam na przod, moje obecne letnie opony sa jeszcze w bardzo dobrym stanie i maja duzo bieznika :) A jednak wole zeby mi auto szybciej wyhamowalo na mokrym :) Oponki zamowione, jeszcze przesylka darmowa, bajka :) TEraz tylko mysle czy wypiaskowac i pomalowac na nowo fele :P Bo wytyrane sa, ale pewnie z 500 zl nie moje bedzie :P

https://www.google.com/maps/place/Konrad.+Herych+P.,+Oswobodzenia+50,+Katowice/@50.2470445,19.0892533,17z/data=!4m2!3m1!1s0x4716cff53485a085:0xb76f9d7e1c6fc295?hl=pl

W sobotę zawozilem styrane 18tki 4stowki :wink:

Opublikowano
https://www.google.c...e1c6fc295?hl=pl
W sobotę zawozilem styrane 18tki 4stowki :wink:

I minimum miesiąc czekania bo kanciapa pełna felg. Ale fakt, cena i malowanie w pytkę. ; )

Opublikowano

W sobotę było tylko 3 tygodnie :grin:

Opublikowano

Każdemu tak mówi. Kumpel już prawie dwa miechy czeka...

Opublikowano

W rozmiarze 225/40/18 co polecacie do 1500/komplet?

Rozważam fulda sportcontrol lub nexeny n8000. Rainsport 3 odpada ;)

Opublikowano

Witaj,

Z tych sugerowanych w budżecie do 1500 brałbym Fuldę S. Control.

Dotychczasowe doświadczenia z Fuldą mam bardzo pozytywne,

Pozdrawiam!

Opublikowano

781b3b3a41eeb88df488605bd8787ecc.jpgDo mnie dzisiaj dotarły oponki.

Zamówiłem jednak bluetesponse 195/65/15 91V. Rok prod. 2016. Ta sama cena co ventus prime 3. Więc się długo nie zastanawiałem. Wrażenia: bieżnik dość miękki, palcem można wcisnąć i miękkie boki opony. Profil wysoki wiec chyba o krawężnik ich nie podrę.

Sent from out of space.

Opublikowano

Ja kupiłem 215/50/17 Falken Ziex 914 zobaczymy jak się będą spisywały. Jeździł ktoś ma owych oponach?

Opublikowano

Witam, chce kupić oponki na 16 felgi ;) Opony mają być na "przetrwanie " paru miesięcy aż dozbieram kasę i kupie porządne oponki i felgi 17 ! :)

Mają być na A4 B7 AVANT S-Line .. :) felga 16, ori

Prosze o pomoc :)

Jeśli mają być na kilka m-cy a nie na 2 lata to ja raczej kupiłbym jakieś używki w mniejszej kasie i dorzucił kasę do nowego koła

Opublikowano

Witam, chce kupić oponki na 16 felgi ;) Opony mają być na "przetrwanie " paru miesięcy aż dozbieram kasę i kupie porządne oponki i felgi 17 ! :)

Mają być na A4 B7 AVANT S-Line .. :) felga 16, ori

Prosze o pomoc :)

Jeśli mają być na kilka m-cy a nie na 2 lata to ja raczej kupiłbym jakieś używki w mniejszej kasie i dorzucił kasę do nowego koła

Nie mam zbytnio gdzie kupić w okolicy dobrych używek, a za dobre używane też trzeba dać z 500 za komplet albo i lepiej, to lepiej dać 700 - zawsze to nowe, gdzie potem można je opchnąć :D :D :D