jarko Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Witam serdecznie Przepraszam że przeszkadzam, ale jak zwykle mam kilka spraw Zbieram zamówienia na kolejną turę polarków męskich, jeżeli ktoś reflektuje to: >> KLIK << Pojawiły się również w ofercie t-shirty dziecięce: >> KLIK << A także damskie koszulki - nowy fason: >> KLIK << Zapraszam również do udziału w ankiecie - wybieramy nowy kolor męskich t-shirtów: >> KLIK << No i przy okazji Zbieram fotki na marzec w konkursie na najładniejsze zdjęcie A4 na forum: >> KLIK << Dziękuję za uwagę i pozdrawiam Wszystkich
gadzior.exe Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 wróciłem właśnie z dyżuru nocnego i co się dowiedziałem, że w niedzielę mam dzień...
Kowi87 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 wróciłem właśnie z dyżuru nocnego i co się dowiedziałem, że w niedzielę mam dzień... Tzn że garwolin odpada Ale w sobote będziesz??
hanson1982 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Kurcze szkoda że mnie jutro nie bedzie, ale życze miłej zabawy. A naklejke to mozecie mi jedną zostawic
Kowi87 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Kurcze szkoda że mnie jutro nie bedzie, ale życze miłej zabawy. A naklejke to mozecie mi jedną zostawic Jak cos to mam wiec nie bój ja mam nadzieje że przyjade bo dzisiaj miałem troche przygód z audiczką i stoi na warsztacie teraz Jeśli sie nie uda to przyjde a co!!!!!
janjazda Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Kurcze szkoda że mnie jutro nie bedzie, ale życze miłej zabawy. A naklejke to mozecie mi jedną zostawic Jak cos to mam wiec nie bój ja mam nadzieje że przyjade bo dzisiaj miałem troche przygód z audiczką i stoi na warsztacie teraz Jeśli sie nie uda to przyjde a co!!!!! pojadę po Ciebie
Kowi87 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Kurcze szkoda że mnie jutro nie bedzie, ale życze miłej zabawy. A naklejke to mozecie mi jedną zostawic Jak cos to mam wiec nie bój ja mam nadzieje że przyjade bo dzisiaj miałem troche przygód z audiczką i stoi na warsztacie teraz Jeśli sie nie uda to przyjde a co!!!!! pojadę po Ciebie
De8bolek Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 albo wpadnij na rowerze ja prawie napewno bede to która to 16??
Armi Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ja też na pewno będę. I mam już 17' zamontowane :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 A ja jak narazie nie mam jeszcze autka ale szanse są jeśli sie nie uda przyjechać to najwyzej przyjade rowerkiem chyba sie nie obrazicie :gwizdanie: kolor taki sam jak samochodu
bigos_s Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Kowi87 Ty się orientujesz czy do Marciniaka to teraz jakieś kolejki są? czy tak jak na "Jana" wpadnę z letnimi to też będzie dobrze. _________________________________________________ A może Pany macie jakieś namiary na Marciniaka to sam przedzwonię i się dopytam co i jak.
Kowi87 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Kowi87 Ty się orientujesz czy do Marciniaka to teraz jakieś kolejki są? czy tak jak na "Jana" wpadnę z letnimi to też będzie dobrze. Szczerze to pojecia nie mam czy sa kolejki, musisz podjechać spróbować. Ja wyważałem kółka u Majka w Rykach to nie było jeszcze kolejek przyjechałem i odrazu wjechałem na kanał Bigos a ty bedziesz jutro na spocie???
Kowi87 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 A może Pany macie jakieś namiary na Marciniaka to sam przedzwonię i się dopytam co i jak. Zadzwoń pod te numery moze aktualne http://www.oponymarciniak.pl/ http://ryki.autoteam.pl/katalog/diagnostyka-serwis-naprawa/opony-sprzedaz-produkcja/auto-opony-sprzedaz-opon-jan-marciniak,30701.html[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 17:27_________________________________________________ Tia będę ale gnił w pracy. To niedobrze znowu Cie o mija konkretny spocik
bigos_s Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Piaskowa 10 ? Ty to ja może zakłady mylę. Tak patrząc na tą mapkę Ryk to zimówki zakładałem w jakimś warsztacie jadąc Królewską od Ryk po lewej stronie za Wiejską chyba jeszcze dalej. Kojarzysz tam jakiś zakład?[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 17:34_________________________________________________ To niedobrze znowu Cie o mija konkretny spocik naughty nic nawet nie wspominaj bo już wystarczająco sie wqurwiam. Tylko fotek tam narobić dużo
Kowi87 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Piaskowa 10 ? Ty to ja może zakłady mylę. Tak patrząc na tą mapkę Ryk to zimówki zakładałem w jakimś warsztacie jadąc Królewską od Ryk po lewej stronie za Wiejską chyba jeszcze dalej. Kojarzysz tam jakiś zakład? Marcinak przeniósł zakład na Warszawską za CPNem Piaskowa to stary adres poprawiłem linkiem do jego strony i tam masz aktualny kontakt. A co do królewskiej to własnie ja tam jeżdze. Jadąc królewska z Ryk skręca sie w lewo na bodajze ta wiejską i tam jest zakład Majka ostatnio prawie tam felgi zakupiłem 18ki S-line
bigos_s Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 hahahaha no no to w takim razie mi o Majka chodziło :gwizdanie: w czwartek się do niego wybiorę. A co do felg to i mi sie u niego kilka wzorów podobało i w sumie też byłem już napalony na jedne ale powiedział że w marcu będzie miał dużo większy wybór i jak będę zmieniał na letnie to na pewno wybiorę coś innego. I się go posłuchałem - a że teraz w dobie kryzysu nie mam kasy to będę musiał dalej śmigać na 15'. Ehhhh morał z tego taki - wydawaj kasę jak ją masz, bo na pytanie kiedy będzie lepiej odpowiedzą Ci że lepiej to już było
Rekomendowane odpowiedzi