Kowi87 Opublikowano 23 Września 2010 Autor Opublikowano 23 Września 2010 W Rykach siedzisz obroniłes już czy jeszcze zwlekasz
janjazda Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 w wawie siedzę, powoli zaczynam się uczyć do obrony
Kowi87 Opublikowano 23 Września 2010 Autor Opublikowano 23 Września 2010 jeeebany tyle czasu ja musze logi zrobić, bo czas nagli a przydało by sie temat ogarnąć, jeszcze nie odwiedzałem szrotów, póki co czekam na transakcje z cycem tym z góry
janjazda Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 jak by to ode mnie zależało to bym się rok temu obronił na ten week zostaje racze w wawie, ale w następny możemy zrobić jakieś logi, może i u mnie
Kowi87 Opublikowano 23 Września 2010 Autor Opublikowano 23 Września 2010 w nastepny jestem niestety w wawie wiec trza do Armisteada podskoczyć ogólnie ciesz sie że nie musisz na moja wioske wjeżdżać, jest przejabana wszedzie remonty żadne światła nie działają, wczoraj wieczorem prawie przód straciłem jak chciałem przejechać przez warszawska
Kowi87 Opublikowano 23 Września 2010 Autor Opublikowano 23 Września 2010 No nie wiem wściekły TIR przez krzyżówke przeleciał a ja zza innego tira wychylałem sie żeby przejechac na Słowackiego, nic kurwuńka nie widać, a te cymbały jeszcze zpaieprzają przez wahadło :gwizdanie:
kamil1990_2006 Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 coś mi dziś Adusia źle zaczęła chodzić ;( chodzi jak traktor...
_Solar_ Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 coś mi dziś Adusia źle zaczęła chodzić ;( chodzi jak traktor... nie dziw sie jak zalałes gnojówki :gwizdanie: co Ci sie tam dziej kolego
hanson1982 Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 A kto od nas kartę zniżkową na Orlen wyrabia??
kamil1990_2006 Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 coś mi dziś Adusia źle zaczęła chodzić ;( chodzi jak traktor... nie dziw sie jak zalałes gnojówki :gwizdanie: co Ci sie tam dziej kolego dwa miechy temu zalałem go castrolem 10w40 bo na taki chodził jak go kupiłem i dziś zaczął chodzić jak traktor ;(
_Solar_ Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 u kolego powazna sprawa jez z tym do mechaniora niech Ci zciaga głowiće. Na 2 zaworze cos nie tak masz pewnie
kamil1990_2006 Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 kurde ale mam pecha... no nic wybiorę się jutro...
_Solar_ Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 podjedz niech obada sytuację co sie dzieje
kamil1990_2006 Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 a mógł przeskoczyć rozrząd?? bo on zaczął głośno chodzić jak mi zdechł , zapomniałem że jest na biegu i zaciągnąłem ręczny i bez dodawania gazu puściłem szybko sprzęgło... no i poszedłem otwierać drzwi od garażu. Jak wróciłem i go odpaliłem to się przeraziłem że tak głośno chodzi....
paput Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 a mógł przeskoczyć rozrząd?? bo on zaczął głośno chodzić jak mi zdechł , zapomniałem że jest na biegu i zaciągnąłem ręczny i bez dodawania gazu puściłem szybko sprzęgło... no i poszedłem otwierać drzwi od garażu. Jak wróciłem i go odpaliłem to się przeraziłem że tak głośno chodzi.... mogło tak być, jak robiłęm rovera też przestawiłęm o jeden ząbek rozrząd i chodził podobnie
kamil1990_2006 Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 ciekawe czy nic się nie stanie jak przez sobotę i niedziele przejeździe z tym... bo nie mam bata żeby mi to jutro zrobili. a w sobotę i niedziele mam wesele wiec muszę mieć samochód.
paput Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 ciekawe czy nic się nie stanie jak przez sobotę i niedziele przejeździe z tym... bo nie mam bata żeby mi to jutro zrobili. a w sobotę i niedziele mam wesele wiec muszę mieć samochód. jak byśz rańca podjechał i nie mieliby roboty to może by to zrobili, po drugie to raczej bym z tym nie jeździł
Armi Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 ciekawe czy nic się nie stanie jak przez sobotę i niedziele przejeździe z tym... bo nie mam bata żeby mi to jutro zrobili. a w sobotę i niedziele mam wesele wiec muszę mieć samochód. Ja też :gwizdanie: Mam kilku kolegów, którym coś stukało czy dzwoniło w silniku i tak jeździli. Kończyło się wymianą silnika Klepie jak diesel i to po uruchomieniu na plaka ;(
Rekomendowane odpowiedzi