Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kowi mam amory na tyl do Q

• Odpowiedzi 3.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kowi mam amory na tyl do Q

ja już u krychy zamówienie złozyłem :wink4: 1BA w dobrym stanie wyjęte z jego auta w dzień zakupu :naughty:

Opublikowano

Jak chcesz. U mnie to samo

Opublikowano

Jak chcesz. U mnie to samo

za późno napisałes, krycha do mnie dzisiaj juz wysłał z rana :gwizdanie:

Opublikowano

to nie u nas w terenie to gdzieś za poniatową, opole lubelskie tamte strony :hi:[br]Dopisany: 11 Październik 2011, 12:24_________________________________________________Chciałem ostrzec o zmianie organizacji ruchu w rykach, ul poniatowskiego od dzisiaj jest ulicą jednokierunkową :wink4:

Opublikowano

Organizować coś na 22 października. jestem w Dęblinie to wpadnę. Wezmę starego bo nabył A4.

Opublikowano

Organizować coś na 22 października. jestem w Dęblinie to wpadnę. Wezmę starego bo nabył A4.

Przyjedź bez starego :tongue4:

Opublikowano

stary wporzo typ :good:

jeszcze pare godzin i odbieram swoje padło, odrazu test na uszczelke pod głowicą butelka i sprawdzamy czy wywala płyn zbiornikiem czy to jednak pompa wody(według słów mechanika) :rolleyes:

A co do tej jednokierunkowej to nie rozpędzać sie juz z przyzwyczajenia z warszawskiej(od LU) na poniatowskiego bo wpadniecie pod prąd :decayed:

Opublikowano

A co do tej jednokierunkowej to nie rozpędzać sie juz z przyzwyczajenia z warszawskiej(od LU) na poniatowskiego bo wpadniecie pod prąd :decayed:

Która to? :mysli:

Opublikowano

Która to? :mysli:

ta gdzie jest reklama swietlna(ekran) na zakrecie z krzyżowką na miasto przed światłami do mnie od lublina

Opublikowano

ta gdzie jest reklama swietlna(ekran) na zakrecie z krzyżowką na miasto przed światłami do mnie od lublina

:mysli: :mysli: :mysli: Jakie miasto gdzie miasto? :decayed: :decayed: :decayed::naughty:

Opublikowano

:mysli: :mysli: :mysli: Jakie miasto gdzie miasto? :decayed: :decayed: :decayed::naughty:

Rodzyn k**wa :polew: :polew:

Opublikowano

Rodzyn ku*** :polew: :polew:

aaaa :decayed::tongue4:

Opublikowano

ciezkokapujący łbie

:):decayed:

Opublikowano

Spokojnie tez pije :decayed:[br]Dopisany: 18 Październik 2011, 16:22_________________________________________________

stary wporzo typ :good:

Poznałeś ?? :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
:polew:
Opublikowano

ciezkokapujący łbie

:):decayed:

:polew: o sobie mówisz? :D wiesz już się bałem że masz na myśli Ryki... :D

Opublikowano

Kowi rower o którym kiedyś rozmawialiśmy wygląda tak:

1938038118.jpg