paput Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 SiemaA tutaj to jak popadnie, to był pierwszy spot chyba w tym roku:facepalm: i to też taki na wyrywke:wink: idziemy po bandzie:decayed: to kiedy coś organizujemy? ---------- Post dopisany at 19:45 ---------- Poprzedni post napisany at 16:59 ---------- SiemaA tutaj to jak popadnie, to był pierwszy spot chyba w tym roku:facepalm: i to też taki na wyrywke:wink: idziemy po bandzie:decayed: to kiedy coś organizujemy? widzę duże zainteresowanie tematem, każdy obejrzał i zwisa mu to, chyba era spotów dobiegła końca przynajmniej u nas w powiecie:decayed:
rafalekx Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Chyba nie tylko u Was w powiecie... spoty "umierają", ludzie którzy bawili się w to 2-3 lata temu teraz nie mają na to czasu albo już im sie nie chce. A nowi jakoś się nie garną do tego. Szkoda... A może u Was gdzieś ogarniecie większego spota coś ala wojewódzkiego. Tylko paput bez przekrętów nie musisz robić konkurencyjnego
paput Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Chyba nie tylko u Was w powiecie... spoty "umierają", ludzie którzy bawili się w to 2-3 lata temu teraz nie mają na to czasu albo już im sie nie chce. A nowi jakoś się nie garną do tego. Szkoda... A może u Was gdzieś ogarniecie większego spota coś ala wojewódzkiego. Tylko paput bez przekrętów nie musisz robić konkurencyjnego powiem szczerze i ja już mam mniej czasu, nawet na grzebanie przy aucie:kwasny: ---------- Post dopisany at 20:02 ---------- Poprzedni post napisany at 19:59 ---------- z drugiej strony nie rajcuje mnie już to aż tak jak wcześniej:kwasny: chyba się starzeje:facepalm:
rafalekx Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 no taka prawda... samo odwiedzanie forum już nie wygląda tak samo jak 2 lata temu... Kiedyś nie wyobrażałem sobie dnia bez forum, a teraz... odwiedzam 2 góra 3 tematy w kilka minut i tyle... w dodatku tylko i wyłącznie w pracy, bo poza nią na forum praktycznie nie bywam. Pomyślcie o jakimś wiekszym spocie, ale musi być jakiś nocleg czy coś Bo dawno się całą "starą" ekipą nie widzielismy ---------- Post dopisany at 20:07 ---------- Poprzedni post napisany at 20:07 ---------- z drugiej strony nie rajcuje mnie już to aż tak jak wcześniej:kwasny:chyba się starzeje:facepalm: dokładnie...
Armi Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Generalnie sporty byly i są dla nowych - a że nie ma zbyt wielu nowych.... Stara ekipa sie zna, ma telefony itd. Nie musi się zgadywac na forum:whistling:
bigos_s Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Tyle że nowych w naszych okolicach jakoś nie widać Przez pięć lat życia wątku LRY przewinęło się dosłownie kilka nowych osób którym i tak nie starczyło zapału na więcej niż 3 posty
Kowi87 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2012 A na mieście A4ek przybywa:polew: ---------- Post dopisany at 10:13 ---------- Poprzedni post napisany at 10:12 ---------- Ale dobrze że nie siedzą, bo by za dużo wiedzieli, za dużo by było projektów na mieście:polew:
bigos_s Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 No chyba że czytają jak nikt nie widzi
rafalekx Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Nie piertolcie głupot tylko ogarniajcie większego spota, bo dawno nie widziałem tych waszych brzydkich ryjków ---------- Post dopisany at 10:37 ---------- Poprzedni post napisany at 10:35 ---------- dokładnie tak:wink: taaa jasne, tylko co napiszę do Ciebie jak jadę przez Richmond, to Ty kurfa wiecznie nie masz czasu albo Ciebie nie ma
Kowi87 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2012 gdzie byłeś w sobote:facepalm: był spot
bigos_s Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 No dobra to sobota wieczór ale pod Biedroną bo Kowi cały czas liczy że coś tam łatwego wyrwie No i może przy nas w końcu mu się uda
rafalekx Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 gdzie byłeś w sobote:facepalm: był spot i tu Cię zaskoczę aktywnie uczestniczyłem w integracji forumowej - wesele jednego z naszych (Pastaldo) Się nie rozdwoję się...
janjazda Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 No dobra to sobota wieczór ale pod Biedroną bo Kowi cały czas liczy że coś tam łatwego wyrwie No i może przy nas w końcu mu się uda teraz pod biedronką jest licho, trza pod tesco walić
bigos_s Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Oj tam oj tam biedrona już jest kultowa niech nie przebiera tylko bierze co dają
Kowi87 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2012 25-26 dopiero bedzie zbiorowisko kukuryn, cała poniatowskiego planują zamknac od ruchu i jakieś wystawy kukuryn z kazdej okolicznej wioski:dancing:czyli będzie wojna cycków:polew::polew::polew:
janjazda Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 kurfa, a mnie akurat nie będzie, Kowi rób foty:decayed:
bigos_s Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 25-26 dopiero bedzie zbiorowisko kukuryn, cała poniatowskiego planują zamknac od ruchu i jakieś wystawy kukuryn z kazdej okolicznej wioski:dancing:czyli będzie wojna cycków:polew::polew::polew: Co ty gadasz - że niby co to za święto dyszla planują ?
Kowi87 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2012 dyszel dyszlem:polew: to jest grubsza liga o ciekawiej nawie weekend z LRY:banan:
Rekomendowane odpowiedzi