bigos_s Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 hahahaha www.jax.pl na Domaniewskiej
Kowi87 Opublikowano 24 Września 2009 Autor Opublikowano 24 Września 2009 A to kto miał tam przyjechać w odwiedziny do Ciebie
bigos_s Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 Robert już od roku się wybierał Akademik ma niedaleko.
Kowi87 Opublikowano 24 Września 2009 Autor Opublikowano 24 Września 2009 Robert już od roku się wybierał Akademik ma niedaleko. :polew: już myślałem że ja cos obiecywałem
janjazda Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 Dla wtajemniczonych którzy to tak mieli wpaść na kawkę do mnie do pracy ale się zebrać nie mogli NIEAKTUALNE Dziś byłem tam po raz ostatni upsss a gdzie teraz będziesz urzędował
bigos_s Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 jakaś wiocha Chobot [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2009, 14:52_________________________________________________ dajta jakiś namiar na nocleg nad Bałtyk nie mam czasu szukać niczego na necie a na spontanie byśmy wsiedli w auto i smigneli na weekenda :>
Kowi87 Opublikowano 25 Września 2009 Autor Opublikowano 25 Września 2009 heheheh o tej porze to nawet nie będziecie długo szukac, byłem w sierpniu i chate miało sie od ręki w łebie, bankowo cos znajdziecie Podał bym numer ale nie mam juz, ale w sumie daleko do morza miałem Bigos bądź harrkorem jedź lanosem nad bałtyk :polew:
bigos_s Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 aaaaaaaaaa z tym lanosem to by się zgadzało (za***ista historia na spontanie) kiedyś wam opowiem :polew: kuźwa nie znajdę bo jak wyjadę za 2 godziny to już wszyscy bedą najeb#%%^ spali a po nocy walił do drzwi nie będę bo mnie śrutówką potraktują
Kowi87 Opublikowano 25 Września 2009 Autor Opublikowano 25 Września 2009 to odwiedzaj wujka google zadaj mu pytanie i zaraz będziesz miał odpowiedź
Armi Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Solar na ostatnim spocie mówił, jak fajnie chodzi s4 kaliego a tu proszę taki popis: http://www.youtube.com/watch?v=lUlpgTmYXfQ&feature=player_embedded
Kowi87 Opublikowano 28 Września 2009 Autor Opublikowano 28 Września 2009 Pany był ktoś na zakończeniu sezonu na torze w lublinie
rafalekx Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 Pany był ktoś na zakończeniu sezonu na torze w lublinie Ja byłem Żałujcie że Was nie było Kowi na następnym musisz być... podobnie jak reszta ekipy LRY
Kowi87 Opublikowano 28 Września 2009 Autor Opublikowano 28 Września 2009 Pany był ktoś na zakończeniu sezonu na torze w lublinie Ja byłem Żałujcie że Was nie było Kowi na następnym musisz być... podobnie jak reszta ekipy LRY jak terminy spasują to sie wybiore a są już jakieś fotki??
rafalekx Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 jak terminy spasują to sie wybiore a są już jakieś fotki?? Jasne Filmiki też są Właź na temat tej imprezy tam są linki Ja może zaraz wrzucę filmik z mojego przejazdu ale kurde, to ten co mi nie poszedł Chociaż ogólnie czas mieliśmy z gelem dość ciekawy, około 2 sek. gorszy od zwycięzcy Zbyt asekuracyjnie pojechałem szczególnie pierwszą część A przejazdy na czas indywidualne dość ciekawie poszły, czekamy na listy z wynikami, zobaczymy który czas mój klekocik wykręcił Mnie najbardziej rozbawił czas kolesia który miał A3 1,8T podkręconą coś koło 190 KM... o około 11 sekund gorszy niż mój
Kowi87 Opublikowano 28 Września 2009 Autor Opublikowano 28 Września 2009 tamten filmik to juz widziałem co jest na wątku klamki do końca tygodnia będe miał w komplecie
rafalekx Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 tamten filmik to juz widziałem co jest na wątku klamki do końca tygodnia będe miał w komplecie mój przejazd właśnie leci na youtuba ale żeby nie było zbyt asekuracyjny
Kowi87 Opublikowano 28 Września 2009 Autor Opublikowano 28 Września 2009 tamten filmik to juz widziałem co jest na wątku klamki do końca tygodnia będe miał w komplecie mój przejazd właśnie leci na youtuba ale żeby nie było zbyt asekuracyjny heheh zobaczymy batorego zaraz
rafalekx Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 heheh zobaczymy batorego zaraz Właśnie nie Prawie wcale nie kopcił
Rekomendowane odpowiedzi