Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

armistead to jak masz w planach nowe tylne lampki to może mi swoje stare odsprzedasz za jakąś przysłowiową flaszkę :rolleyes::tongue4::polew::naughty::kox:

• Odpowiedzi 3.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Na razie to tylko plany ale intensywnie myślę. Generalnie to ledy nie podobają mi się za bardzo. Ale te są ładne.

Opublikowano

Pany przyznać sie który bedzie jeszcze jeżdził na letnich :przebiegly: bo w samych Rykach dzisiaj paraliż uliczny :naughty:

Opublikowano

Pany przyznać sie który bedzie jeszcze jeżdził na letnich :przebiegly: bo w samych Rykach dzisiaj paraliż uliczny :naughty:

ja będę jeżdził całą zimę :kox:
Opublikowano

No ja sie własnie zastanawiam czy nie przejsć na zimówki :mysli:

Opublikowano

Daj spokój :tongue4: masz QUATTRO więc po co Ci zimówki :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

Daj spokój :tongue4: masz QUATTRO więc po co Ci zimówki :gwizdanie: :kox:

No własnie polatałby troche bokiem a na letnich to d*pa jest przód zbyt wyciąga :disgust: Najlepiej by było jak by załozyć na przód tylko ale tak nie da rady :wallbash:[br]Dopisany: 14 Październik 2009, 10:52_________________________________________________Ostatnio mi sie bora spodobała :kox: :kox:

k1024img5470.jpg

tylko żeby to miało Quattro :wallbash:

Opublikowano

Eeee jakieś takie to nieforemne :tongue4:

Długo z przodu krótko z tyłu :kox: coś w stylu fryzury depeszowców :evil::kox:

Ja już dzisiaj polatałem bokiem na placu we fabryce :yeee: na moich łysych letnich japonkach :wink4:

ale gdybym miał w wawie zimówki to już bym wymienił helmutowi japonki na gumofilce :cygaro: bo niebezpiecznie się zrobiło.

Opublikowano

Jakby ktoś nie wiedział to zima idzie. Zmiana opon na zimówki, często z kołpakami i takie tam.

Teraz zadanie: proszę dobrze się rozglądać czy na jakimś płocie nie wisi albo na parkingu nie leży taki oto kołpak:

Ts1Do419.jpg

Za odnalezienie :drunk:

Opublikowano

Wysąłłem Ci pw z namiarem :naughty:

A ja poszukuje jaska(poducha) do Eski po lifcie (czarna), jak by ktos widział za rozsądne pieniadze to wiecie co z tym robić :przebiegly:

Opublikowano

Kołpaki na zimę to złoooooo, ogólnie kołpaki do Audi to najgorsza rzecz jaką można założyć :wallbash::thumbdown:

Opublikowano

Kołpaki na zimę to złoooooo, ogólnie kołpaki do Audi to najgorsza rzecz jaką można założyć :wallbash::thumbdown:

:lol1:

Poszukuje jaska(poduchy) od Eski po lifcie jak by którys widział... :naughty: w dobrej cenie :good:

Opublikowano

poszukuje jaska(poduchy) od Eski po lifcie jak by którys widział... :naughty: w dobrej cenie :good:

Ja mam ale Ci nie oddam :polew::tongue4: dobrze mi się na nim śpi :D

Opublikowano

ja mam na zbyciu jaśki (czyt.poduszki ) :naughty:Kowi87 jakiego byś chciał :decayed: wybieraj :wink4:

poszewka-na-jasiek-z-sat_2153.jpg

Opublikowano
:kox: :kox: :kox: Solar a nie masz nic z literka S :naughty:
Opublikowano

ja mam na zbyciu jaśki (czyt.poduszki ) :naughty:Kowi87 jakiego byś chciał :decayed: wybieraj :wink4:

poszewka-na-jasiek-z-sat_2153.jpg

:polew: :polew: :polew: :polew:

myślałem że padne

Kowi, bierz tą żółtą z Flinstonów :kox:

Opublikowano

O takiej własnie szukam tylko w cenie "promocyjnej" :naughty:

Opublikowano

a to nie jest promocyjna cena :rolleyes:

w jakimś tam stopniu moze i jest :wink4: ale czekam na oookazzzje :kox: