rafalekx Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 A co trafił Ci sie na światłach ten Avancior :naughty: Nie U mnie w LRA widziałem go już kilka razy Ale mi się wydawało że on miał rurki wydechu do dołu czyli, że klekot
hanson1982 Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 ja to nie widziałem takiej fury Handson, a co Ci się z pompkami dzieje?? No na razie mam "tylko wyciek". A reszte to będe wiedział 27 bo do głodka się umówiłem na przegląd. Mam nadzieje że reszta jest OK. Objawy mam kiepe bo jak się teraz zimno zrobiło to przy odpaleniu nie łapie gar od razu (przez pierwsze kilka sekund nierówno pracuje)
Kowi87 Opublikowano 21 Października 2009 Autor Opublikowano 21 Października 2009 Hanson przed chwilą widziałem Cie goniłes chyba posta napisac na forum
janjazda Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 ja to nie widziałem takiej fury Handson, a co Ci się z pompkami dzieje?? No na razie mam "tylko wyciek". A reszte to będe wiedział 27 bo do głodka się umówiłem na przegląd. Mam nadzieje że reszta jest OK. Objawy mam kiepe bo jak się teraz zimno zrobiło to przy odpaleniu nie łapie gar od razu (przez pierwsze kilka sekund nierówno pracuje) U mnie jest tak samo, po odpaleniu przez chwilę chodzi jak by na trzech grach, gdzieś był na ten temat wątek, jak go znajdę to podrzucę tu
hanson1982 Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Hanson przed chwilą widziałem Cie goniłes chyba posta napisac na forum a Ty mnie widziałeś jak jade i od razu komentarz?? Kurcze wifi masz w Lanosie?? :polew:
Kowi87 Opublikowano 21 Października 2009 Autor Opublikowano 21 Października 2009 Hanson przed chwilą widziałem Cie goniłes chyba posta napisac na forum a Ty mnie widziałeś jak jade i od razu komentarz?? Kurcze wifi masz w Lanosie?? :polew: :kox:Mam full opcje lanosa wiec i wifi ma
bigos_s Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Kowi a WiFi sam wyrezałeś czy trafiłeś na rodzynka z pakietem Lanos full opszzyn body kit z WiFi, ceramizerami i pieskiem kiwającym głową na tylnej półce :kox:
hanson1982 Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Obowiązkowo naklejki w postaci dziur po kulach, żeby auto było bardziej gangsta...
Kowi87 Opublikowano 21 Października 2009 Autor Opublikowano 21 Października 2009 Bigos taki sam jak twój przecież widziałeś :nabijasie: graliśmy w snejka na GiLu(odpowiednik FIS audi) Obowiązkowo naklejki w postaci dziur po kulach, żeby auto było bardziej gangsta... Mam po poprzednim właścicielu :polew:
bigos_s Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 W snejka na GiLu powiadasz :nabijasie:
Armi Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Kowi, czy Twój lanos ma ledy? Widziałem takiego ostatnio
Kowi87 Opublikowano 21 Października 2009 Autor Opublikowano 21 Października 2009 Kowi, czy Twój lanos ma ledy? Widziałem takiego ostatnio Tyyyy że mam lanosa turbo z wifi to nieznaczy odrazu że jakieś druty świecące bede miał :polew: Ostatnio przymierzałem do chlapaków na tył czerwne druciarstwo A po dęblinie lata taki jak mój tyle że przedlift bodajze 1,8 to zapewne on załozył
Kowi87 Opublikowano 21 Października 2009 Autor Opublikowano 21 Października 2009 Ranga mi się zmieniła Cracka wgrałem :polew:
Armi Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Kto mi powie, gdzie jest najbliższa hamownia? :gwizdanie: Chciałbym sprawdzić ile KM ma mój parch.
Kowi87 Opublikowano 26 Października 2009 Autor Opublikowano 26 Października 2009 Chyba najbliższa to w Warszawie jest chyba ze cos w LBN jest
Armi Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Do Lublina jechać nie będę, trudno znajdę jakąś w Warszawie
Kowi87 Opublikowano 26 Października 2009 Autor Opublikowano 26 Października 2009 Do Lublina jechać nie będę, trudno znajdę jakąś w Warszawie Na mineralnej u rogala masz hamownie, w kreator mocy też tylko adresu nie znam, a co cie tak napadło na sprawdzenie
bigos_s Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Do Lublina jechać nie będę, trudno znajdę jakąś w Warszawie Na mineralnej u rogala masz hamownie, w kreator mocy też tylko adresu nie znam, a co cie tak napadło na sprawdzenie Żeby nie pchać się w Warszawę to KreatorMocy będzie najbliżej na: ul.Młodnicka 31
Armi Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Nie mam katalizatora, egr zaślepię. Ładnie się zbiera, ciekawy jest ile wyjdzie Patrzyłem w Lublinie 100zł za jeden pomiar, z takim podejściem to miasto długo będzie zapyziałe Pewnie odwiedzę MRmotors.
Rekomendowane odpowiedzi