Kowi87 Opublikowano 26 Października 2009 Autor Opublikowano 26 Października 2009 Armistead cena 100zł to jest cena standardowa na hamowniach, wiec mysle że jako klient indywidualny robiacy tylko pomiar serii nie znajdziesz tańszej oferty
Armi Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Ok, tyle to ja mogę zapłacić w Warszawie, za konkretną hamownię. O lubelskiej naczytałem się tyle negatywnych wypowiedzi, że mi się odechciało tam jechać.
Kowi87 Opublikowano 27 Października 2009 Autor Opublikowano 27 Października 2009 Janjazda bedziesz na weekendzie w Rykach??? Bym sie pisał na vagowanko, logi, bo albo mi turbo nawala albo któryś z zaworków mam takie wrażenie
janjazda Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 niestety nie będę w ten week, gdzieś za 2 tygodnie pewnie
Kowi87 Opublikowano 27 Października 2009 Autor Opublikowano 27 Października 2009 niestety nie będę w ten week, gdzieś za 2 tygodnie pewnie o cholercia mnie za 2tyg nie będzie chyba będe musiał w takim razie do głodka podjechać niech oni rzucą okiem na doładowanie
janjazda Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 chyba że jakoś w tygodniu bym się wyrwał , zobaczymy
Kowi87 Opublikowano 31 Października 2009 Autor Opublikowano 31 Października 2009 chyba że jakoś w tygodniu bym się wyrwał , zobaczymy to jak cos bedziesz wiedział to pisz [br]Dopisany: 27 Październik 2009, 13:51_________________________________________________Pozdro dla Hansona w K2
hanson1982 Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Pozdro dla Kowiego najlepszego powiatowego kawalera w K2
Kowi87 Opublikowano 31 Października 2009 Autor Opublikowano 31 Października 2009 Pozdro dla Kowiego najlepszego powiatowego kawalera w K2 :polew: Widziałeś sam co tam sie dzieje
hanson1982 Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Sodomia i Gomoria... a ja raniutko szlaczkiem pieszo do pracy poszedłem a tak w ogóle to jak przykatowałem dzisiaj autko to przerywać przestało... ciekawe co to było
Kowi87 Opublikowano 31 Października 2009 Autor Opublikowano 31 Października 2009 Sodomia i Gomoria... a ja raniutko szlaczkiem pieszo do pracy poszedłem a tak w ogóle to jak przykatowałem dzisiaj autko to przerywać przestało... ciekawe co to było Ja to Ci nie powiem bo pierwszy raz z czyms takim sie spotkałem
Armi Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Jeździłem dziś trochę po szrotach. Wypatrzyłem na jednym a4. Idę pytam czy na części jest. A gość do mnie, że to s4 na sprzedaż. Pomyliłem się bo nie miała rozwalony przód. Już niedługo na nasze ulice wyjedzie zielona s4 z czarnymi endzel ajsami . Czekam kiedy pojawi się na allegro jako bezwypadek 200k km przebiegu. _________________________________________________ Najlepszy był tekst: to s4 2,6 biturbo a Agnieszka: raczej 2,7 biturbo. Nie nie proszę pani to 2,6 bi turbo Gość nawet nie wie co sprzedaje.
Kowi87 Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Opublikowano 5 Listopada 2009 O patrz gdzie stoi?? moze cos by odkupił Adam dzwoniłes dzisiaj do mnie???
Armi Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 O patrz gdzie stoi?? moze cos by odkupił Adam dzwoniłes dzisiaj do mnie??? Tak, szukałem sklepu z częściami do traktorów. Ta s4 stoi po lewej stronie tuż za Rykami jak się na Warszawę jedzie. To nie jest żaden komis tylko "auto naprawa". Taka szopa stoi i kilka samochodów na placu.
Kowi87 Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Opublikowano 5 Listopada 2009 Hmm jutro zobacze to S4 a to walone mocno anglik czy jeden z naszych, polift chociaż??? moze carbony ma
Armi Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Hmm jutro zobacze to S4 a to walone mocno anglik czy jeden z naszych, polift chociaż??? moze carbony ma Jest już praktycznie zrobiona. Wymieniana była maska, chłodnica, obie lampy itd. A brakuje zderzaka. Przedliftowa i nie anglik. Zrobią ją i pójdzie w świat.
Kowi87 Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Opublikowano 5 Listopada 2009 eee to lipa myslałem że rozbitek na części
Armi Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 eee to lipa myslałem że rozbitek na części Właśnie ja też tak myślałem. Już się napalałem na progi A gość do mnie, że jest robiona na sprzedaż.
_Solar_ Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 jak pany chcecie jakies częsci do A4 smiało do mnie możecie tarabanić...jak się uda to może w przyszłym tygodniu da rade wyrwać polifta
Kowi87 Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Opublikowano 5 Listopada 2009 jak pany chcecie jakies częsci do A4 smiało do mnie możecie tarabanić...jak się uda to może w przyszłym tygodniu da rade wyrwać polifta A co Solar bierzesz sie za handel??? Ja ciagle mysle czy nie spraowdzic angola
Rekomendowane odpowiedzi