hanson1982 Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 kurcze Solar to ja się piszę na prawy błotnik jak by był cały po lifcie i parę innych części kieyd to beziesz miał??
Kowi87 Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Opublikowano 5 Listopada 2009 Pisz Solar w ogóle co tam bedziesz miał za padło
hanson1982 Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Pisz Solar w ogóle co tam bedziesz miał za padło heheh Kowiemu marzy się silniczek AJM...
Armi Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Koniec z sykiem :dance: Zapłaciłem 5zł za kawałek zbrojonego węża i nastała cisza _________________________________________________ Najlepsze jest to, że sprawdzałem go wiele razy, podmieniałem z wężykami z aut kolegów i syczało. Kupiłem od traktora i nie syczy
Kowi87 Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Opublikowano 5 Listopada 2009 Koniec z sykiem :dance: Zapłaciłem 5zł za kawałek zbrojonego węża i nastała cisza _________________________________________________ Najlepsze jest to, że sprawdzałem go wiele razy, podmieniałem z wężykami z aut kolegów i syczało. Kupiłem od traktora i nie syczy :oklaski: A ja dzisiaj zrobiłem zakup karty graficznej wkońcu bedzie mozna popisać w dziale o grach na tym forum Noi mysle nad JL Audio :gwizdanie:
janjazda Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Handson i jak tam auto, byłeś u Głodka?? coś z pompkami wynikło?
Armi Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 3 miesiące męczył mnie ten syk. Najlepsze jest to, że przyczyną była dziura w wężu o którym myślałem na samym początku. Zapocenie nie wzięło się znikąd.
hanson1982 Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 No byłem i sie skończyło na zapchanej pompie w zbiorniku paliwa i czyszczeniu układu.... Przy okazji i ja zlikwidowałem moje syczenie, okazało się że mam pęknięty intercooler A Ty janjazda wybadałeś sprawe z tym odpalaniem i nierówną pracą silnika??
Kowi87 Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Opublikowano 5 Listopada 2009 3 miesiące męczył mnie ten syk. Najlepsze jest to, że przyczyną była dziura w wężu o którym myślałem na samym początku. Zapocenie nie wzięło się znikąd. Ja tego zasrańca zastąpiłem rurką sylikonową, teraz jeszcze wąż S w dolocie podmienie na prosty sylikon Pany to może jakis zlocik-spocik-spontan pod galeria ósemką Mile widziane lanosy
janjazda Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 ja nic nie rozkminiłem, podejrzewam jedynie, że może któraś świeca żarowa jest spalona, albo to samo mam co u Ciebie [br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 23:27_________________________________________________spot jestem jak najbardziej za
hanson1982 Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 No u mnie okazało się że wszystkie były spalone. Po wymianie jest lepiej ale dalej nie podoba mi sie jak odpala. Także musimy jakiś spocik zorganizować bo vagovanie by mi się przydało.
janjazda Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 ja w ten week będę z vagiem i kompem, można sie na sobotę ustawić to pogadamy a ile za świece dałeś?/
Kowi87 Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Opublikowano 5 Listopada 2009 Wiec Janjazda grzej peceta na sobote, bo ja juz od dawna czekam Logi jakieś
hanson1982 Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 ja w ten week będę z vagiem i kompem, można sie na sobotę ustawić to pogadamy a ile za świece dałeś?/ chyba 120 za komplet ale nie pamiętam dokładnie bo wymieniałem inne rzeczy a nie moge kartki z cenami znaleść
Kowi87 Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Opublikowano 5 Listopada 2009 To o której robimy spontana w godzinach cichociemnych Ja proponuje 15tą
hanson1982 Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 http://moto.allegro.pl/item796923487_audi_rs4_abt.html Kowi zapomnij o kupnie angola i kombinacjami z silnikiem. Kup sobie coś takiego, może w końcu Cie to zadowoli
Rekomendowane odpowiedzi