Kowi87 Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Opublikowano 30 Marca 2010 ee to kibli nie ma w ryckim na handel :gwizdanie: nikt tego nie sprowadza :nabijasie: ponoć taka bida na rynku pracy a u mnie pobijają rekordy w stażu - dziś jeden sie zawinął po 5 godzinach no to źle nie masz
bigos_s Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 ee to kibli nie ma w ryckim na handel :gwizdanie: nikt tego nie sprowadza :nabijasie: ee to kibli nie ma w ryckim na handel :gwizdanie: nikt tego nie sprowadza :nabijasie: ponoć taka bida na rynku pracy a u mnie pobijają rekordy w stażu - dziś jeden sie zawinął po 5 godzinach no to źle nie masz ponoć taka bida na rynku pracy a u mnie pobijają rekordy w stażu - dziś jeden sie zawinął po 5 godzinach no to źle nie masz to kumpel byl więc dostał tel służbowy praktycznie swój dział do obstawienia, możliwość nazwy swojego stanowiska wedle upodobań (np że niby na początek ma umowę na asystenta kierownika a za pół roku kierownika działu - co by ładnie CV wyglądało ) praca od pn do pt od 7 do 15 i zadzwonił że jutro to on już nie przyjdzie Morał taki że nigdy więcej nikogo po znajomości - jakby co to wam też tak radze
De8bolek Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 spoko loko w rykach jest parę w jedynym słusznym nadwoziu sedanie tylko chęci trochę trzeba ja znalazłem chyba ze 4;p
Armi Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 spoko loko w rykach jest parę w jedynym słusznym nadwoziu sedanie tylko chęci trochę trzeba ja znalazłem chyba ze 4;p Jest jeden słuszny podział: limuzyna i avant. Koniec tematu
De8bolek Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Ponoć o gustach się nie dyskutuje a i tak każdy broni swojego i swoich preferencji
hanson1982 Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 tak, to jak z orientacją sexualną: są hetero i pedały tak samo z A4: Avant i Sedan ( nie odnosić do użytkowników tychże aut )[br]Dopisany: 31 Marzec 2010, 09:57_________________________________________________ Ponoć o gustach się nie dyskutuje a i tak każdy broni swojego i swoich preferencji [br]Dopisany: 31 Marzec 2010, 09:58_________________________________________________A tak na powaznie to mam problem z autkiem. Jak by ktoś coś wiedział co to moze być.... ;(Tu jest wątek: http://www.a4-klub.pl/smf/b5_ajm_prosba_o_analize_logow_silnik_przerywa-t126020.0.html
Armi Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Panowie z audi wprowadzili podział na limuzyny i avanty. A w salonie stoją same limuzyny bo na avanty nikt nie chce patrzeć. Nie są tak reprezentacyjne, żaden prezes nie chce jeździć avantem :gwizdanie: Najlepsze jest rs4 b5, dobry żart. Sportowe auto i tylko tatusiowate nadwozie. Na szczęście potem to poprawiono tzw. błąd młodości.
Kowi87 Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Opublikowano 31 Marca 2010 Panowie z audi wprowadzili podział na limuzyny i avanty. A w salonie stoją same limuzyny bo na avanty nikt nie chce patrzeć. Nie są tak reprezentacyjne, żaden prezes nie chce jeździć avantem :gwizdanie: uspokój sie :gwizdanie: stoją tam bo nie schodzą :polew:
paput Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Panowie z audi wprowadzili podział na limuzyny i avanty. A w salonie stoją same limuzyny bo na avanty nikt nie chce patrzeć. Nie są tak reprezentacyjne, żaden prezes nie chce jeździć avantem :gwizdanie: uspokój sie :gwizdanie: stoją tam bo nie schodzą :polew: :polew: :polew: :polew:
Armi Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Panowie z audi wprowadzili podział na limuzyny i avanty. A w salonie stoją same limuzyny bo na avanty nikt nie chce patrzeć. Nie są tak reprezentacyjne, żaden prezes nie chce jeździć avantem :gwizdanie: uspokój sie :gwizdanie: stoją tam bo nie schodzą :polew: Spodziewałem się takiej odpowiedzi ale wystarczy spojrzeć na sprzedaż i widać jakie nadwozie schodzi w audi bardziej. Zazdrośnicy w karawanach
Kowi87 Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Opublikowano 31 Marca 2010 Panowie z audi wprowadzili podział na limuzyny i avanty. A w salonie stoją same limuzyny bo na avanty nikt nie chce patrzeć. Nie są tak reprezentacyjne, żaden prezes nie chce jeździć avantem :gwizdanie: uspokój sie :gwizdanie: stoją tam bo nie schodzą :polew: Spodziewałem się takiej odpowiedzi ale wystarczy spojrzeć na sprzedaż i widać jakie nadwozie schodzi w audi bardziej. Zazdrośnicy w karawanach to jak wytłumaczysz przypadłosc naszych wszelakich spotów wszędzie same avanty :kox:
hanson1982 Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Taa prezes firmy w A4.... Zwłaszcza siedzący na tylnej kanapie a za kołem kierowca
paput Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Panowie z audi wprowadzili podział na limuzyny i avanty. A w salonie stoją same limuzyny bo na avanty nikt nie chce patrzeć. Nie są tak reprezentacyjne, żaden prezes nie chce jeździć avantem :gwizdanie: uspokój sie :gwizdanie: stoją tam bo nie schodzą :polew: Spodziewałem się takiej odpowiedzi ale wystarczy spojrzeć na sprzedaż i widać jakie nadwozie schodzi w audi bardziej. Zazdrośnicy w karawanach Przynajmniej pewny grosz w przyszłości: taxi, karawan
Armi Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Panowie z audi wprowadzili podział na limuzyny i avanty. A w salonie stoją same limuzyny bo na avanty nikt nie chce patrzeć. Nie są tak reprezentacyjne, żaden prezes nie chce jeździć avantem :gwizdanie: uspokój sie :gwizdanie: stoją tam bo nie schodzą :polew: Spodziewałem się takiej odpowiedzi ale wystarczy spojrzeć na sprzedaż i widać jakie nadwozie schodzi w audi bardziej. Zazdrośnicy w karawanach to jak wytłumaczysz przypadłosc naszych wszelakich spotów wszędzie same avanty :kox: Avant szybciej traci wartość tak jak czerwone i białe auta. Prezesów w nowych a4,a6 widziałem sporo i każda była limuzyną. Większość rządowych aut jest w nadwoziu sedan. Nie oszukujcie samych siebie, avanty są dla tatusiów. Wózek schować, bagaże na rodzinna wycieczkę itd.
Kowi87 Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Opublikowano 31 Marca 2010 to chcesz powiedzieć ze my to tatusiowie juz :polew:
rafalekx Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Avant szybciej traci wartość tak jak czerwone i białe auta. :polew: Nie oszukujcie samych siebie, avanty są dla tatusiów. Wózek schować, bagaże na rodzinna wycieczkę itd. hyhy tatuśki z avantów, jak tam się wasze dzieciaczki chowają? armistead a jak tam po ostatnich świętach Bożego Narodzenia? Latałeś kiedyś bokami na śniegu z ponad 2 metrową choinką w aucie? poza tym ile razy miałeś sytuację: "kur#a nie mieści się!..." Poza tym o czym ta dyskusja... przecież każdy wie że avant jest ładniejszy Szczególnie w budzie B5 Poza tym te kibelki sedanowe, zwane "limuzyną" :polew: Kto to nazwał limuzyna żal.pl... sedany dla mnie wyglądają jak stare kapcie Avant nadal wygląda bardzo młodo
Kowi87 Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Opublikowano 31 Marca 2010 Avant szybciej traci wartość tak jak czerwone i białe auta. :polew: Nie oszukujcie samych siebie, avanty są dla tatusiów. Wózek schować, bagaże na rodzinna wycieczkę itd. hyhy tatuśki z avantów, jak tam się wasze dzieciaczki chowają? armistead a jak tam po ostatnich świętach Bożego Narodzenia? Latałeś kiedyś bokami na śniegu z ponad 2 metrową choinką w aucie? poza tym ile razy miałeś sytuację: "kur#a nie mieści się!..." Poza tym o czym ta dyskusja... przecież każdy wie że avant jest ładniejszy Szczególnie w budzie B5 Poza tym te kibelki sedanowe, zwane "limuzyną" :polew: Kto to nazwał limuzyna żal.pl... sedany dla mnie wyglądają jak stare kapcie Avant nadal wygląda bardzo młodo :oklaski: :oklaski: Noi tyle w temacie, znowu avant okazał sie górą tak jak jakieś 50 stron wcześniej w tym wątku :polew: Pewnie i tak niebawem wrócimy do tej dyskusji
Armi Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Widzę, że Kowi wezwał posiłki Mi się avanty nie podobają, mam skojarzenie wół roboczy. Nie używam tego auta do przewożenia wielkich rzeczy, nie mam takiej potrzeby. Wybieram nadwozie pod względem wizualnym - sedan wygrywa. Nie ważne czy to audi, mercedes czy bmw. Sedan wygląda żywiej, bardziej sportowo. Avant to tak: hmm chciałbym mieć fajne auto o sportowym wyglądzie ale mam dzieci, firmę - kratkę, i staram się to jakoś pogodzić. W kombi jest zaburzenie proporcji, nie wiem jak to opisać. Sylwetka nadwozia jest mniej zgrabna. I to mi się nie podoba. Buda b5 wygląda staro czy to avant czy sedan, u nas może tak tego nie widać ale w większym mieście seryjna b5 wygląda jak te wszystkie astry, focusy. Btw, podział na limuzyny i avanty wprowadziło audi Jak już Bolek wcześniej napisał, każdy broni tego co ma. Z racji mniejszości sedanów w LRY jestem skazany na porażkę. Szczególnie pisząc z telefonu, nie nadążam za waszymi postami.
Kowi87 Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Opublikowano 31 Marca 2010 Jak już Bolek wcześniej napisał, każdy broni tego co ma. Z racji mniejszości sedanów w LRY jestem skazany na porażkę. Szczególnie pisząc z telefonu, nie nadążam za waszymi postami.
Rekomendowane odpowiedzi