Kowi87 Opublikowano 11 Lipca 2010 Autor Opublikowano 11 Lipca 2010 2.7 TDI to gówno? Moze nie tyle gówno ale jak na ta pojemnosć to szału nie robi
paput Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 2.7 TDI to gówno? Moze nie tyle gówno ale jak na ta pojemnosć to szału nie robi 240 km/h to mało? Podobno skrzynie w nich padają
Kowi87 Opublikowano 11 Lipca 2010 Autor Opublikowano 11 Lipca 2010 2.7 TDI to gówno? Moze nie tyle gówno ale jak na ta pojemnosć to szału nie robi 240 km/h to mało? Podobno skrzynie w nich padają A duzo?? nie liczy sie vmax tylko czas w jakim go uzyskujesz co z tego że poleci te 240 jeśli długo bedzie mu to zajmowało, rafalekx swoim 135km potworkiem parokrotnie go obleciał, wiec nie przypadek, szału po prostu nie robi ten silnik, moze po sofcie jest juz dzik ale w serii nie jest poprostu dynamiczny na tyle
paput Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 2.7 TDI to gówno? Moze nie tyle gówno ale jak na ta pojemnosć to szału nie robi 240 km/h to mało? Podobno skrzynie w nich padają A duzo?? nie liczy sie vmax tylko czas w jakim go uzyskujesz co z tego że poleci te 240 jeśli długo bedzie mu to zajmowało, rafalekx swoim 135km potworkiem parokrotnie go obleciał, wiec nie przypadek, szału po prostu nie robi ten silnik, moze po sofcie jest juz dzik ale w serii nie jest poprostu dynamiczny na tyle miłośnicy V4 1.9 TDI
Kowi87 Opublikowano 11 Lipca 2010 Autor Opublikowano 11 Lipca 2010 bo ten pażdzioch daje rade a jeszcze na pompowtryskach cud miód i orzeszki
paput Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 bo ten pażdzioch daje rade a jeszcze na pompowtryskach cud miód i orzeszki weź bo hanson zaraz będzie piał z radości
Kowi87 Opublikowano 11 Lipca 2010 Autor Opublikowano 11 Lipca 2010 bo ten pażdzioch daje rade a jeszcze na pompowtryskach cud miód i orzeszki weź bo hanson zaraz będzie piał z radości on i bez tego pieje :polew: zebyś go wczoraj widział za kółkiem tej A4 nowej :polew:
paput Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 bo ten pażdzioch daje rade a jeszcze na pompowtryskach cud miód i orzeszki weź bo hanson zaraz będzie piał z radości on i bez tego pieje :polew: zebyś go wczoraj widział za kółkiem tej A4 nowej :polew: to kupił coś?
Kowi87 Opublikowano 11 Lipca 2010 Autor Opublikowano 11 Lipca 2010 bo ten pażdzioch daje rade a jeszcze na pompowtryskach cud miód i orzeszki weź bo hanson zaraz będzie piał z radości on i bez tego pieje :polew: zebyś go wczoraj widział za kółkiem tej A4 nowej :polew: to kupił coś? nie tylko miał okazje polatać troche taką furką ganiał mnie wariat
_Solar_ Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 2.7 TDI to gówno? Moze nie tyle gówno ale jak na ta pojemnosć to szału nie robi 240 km/h to mało? Podobno skrzynie w nich padają A duzo?? nie liczy sie vmax tylko czas w jakim go uzyskujesz co z tego że poleci te 240 jeśli długo bedzie mu to zajmowało, rafalekx swoim 135km potworkiem parokrotnie go obleciał, wiec nie przypadek, szału po prostu nie robi ten silnik, moze po sofcie jest juz dzik ale w serii nie jest poprostu dynamiczny na tyle Rafalekx wszystkich objezdza RSke pewno tez juz objechał tylko jakos nic sie nie chwali :gwizdanie: :polew:
Kowi87 Opublikowano 11 Lipca 2010 Autor Opublikowano 11 Lipca 2010 2.7 TDI to gówno? Moze nie tyle gówno ale jak na ta pojemnosć to szału nie robi 240 km/h to mało? Podobno skrzynie w nich padają A duzo?? nie liczy sie vmax tylko czas w jakim go uzyskujesz co z tego że poleci te 240 jeśli długo bedzie mu to zajmowało, rafalekx swoim 135km potworkiem parokrotnie go obleciał, wiec nie przypadek, szału po prostu nie robi ten silnik, moze po sofcie jest juz dzik ale w serii nie jest poprostu dynamiczny na tyle Rafalekx wszystkich objezdza RSke pewno tez juz objechał tylko jakos nic sie nie chwali :gwizdanie: :polew: :nabijasie: A własnie zaraz wstawie fotki ze spotu z solariuszem
rafalekx Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 Rafalekx wszystkich objezdza RSke pewno tez juz objechał tylko jakos nic sie nie chwali :gwizdanie: :polew: Tego Twojego RSa objeżdżam jak chcę A tak serio to objechałem 2,7 TDI w A6 C6, więc w A4 pewnie się lepiej zbiera, ale mimo wszystko dla mnie to ten silnik mistrzostwem świata nie jest [br]Dopisany: 11 Lipiec 2010, 17:12_________________________________________________ A własnie zaraz wstawie fotki ze spotu z solariuszem nie wstawiaj, bo przez tą jego mordę w warszawie teraz mówią, że kręciłem się z jakimś leszczem po mieście I to samo zaczną mówić o Tobie
Kowi87 Opublikowano 11 Lipca 2010 Autor Opublikowano 11 Lipca 2010 Rafalekx wszystkich objezdza RSke pewno tez juz objechał tylko jakos nic sie nie chwali :gwizdanie: :polew: Tego Twojego RSa objeżdżam jak chcę A tak serio to objechałem 2,7 TDI w A6 C6, więc w A4 pewnie się lepiej zbiera, ale mimo wszystko dla mnie to ten silnik mistrzostwem świata nie jest [br]Dopisany: 11 Lipiec 2010, 17:12_________________________________________________ A własnie zaraz wstawie fotki ze spotu z solariuszem nie wstawiaj, bo przez tą jego mordę w warszawie teraz mówią, że kręciłem się z jakimś leszczem po mieście I to samo zaczną mówić o Tobie :polew:
paput Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 bo ten pażdzioch daje rade a jeszcze na pompowtryskach cud miód i orzeszki weź bo hanson zaraz będzie piał z radości on i bez tego pieje :polew: zebyś go wczoraj widział za kółkiem tej A4 nowej :polew: to kupił coś? nie tylko miał okazje polatać troche taką furką ganiał mnie wariat chyba Ty jego
Kowi87 Opublikowano 11 Lipca 2010 Autor Opublikowano 11 Lipca 2010 bo ten pażdzioch daje rade a jeszcze na pompowtryskach cud miód i orzeszki weź bo hanson zaraz będzie piał z radości on i bez tego pieje :polew: zebyś go wczoraj widział za kółkiem tej A4 nowej :polew: to kupił coś? nie tylko miał okazje polatać troche taką furką ganiał mnie wariat chyba Ty jego no przecież napisalismy Ci że modzone 1,9 narobi problemu takiemu 2,7 osiagi są podobne
hanson1982 Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 To była A6 w Q 2.7 180ps i to jeszcze w automacie. Szału ni ma ale jak to się prowadzi..... po prostu miodzio, układ kierowniczy + zawiecha + q MASAKRA na prawdę potworna przyjemność, jak to reaguje na każdy ruch kiery - a resztę załatwia napęd na 4 kołka A tak poważnie to w manualu pewnie nie poszło by Ci Kowi tak łatwo strasznie długo te skrzynie biegi zmieniają, a na sporcie to przeciąga obroty prawie do całkowitego spadku ciągu Może niedługo będe jeździł nową A6 3.0 240PS Podobno to już jest masakra i skrzynia biegi zmienia w ułamku sekundy
Kowi87 Opublikowano 11 Lipca 2010 Autor Opublikowano 11 Lipca 2010 To była A6 w Q 2.7 180ps i to jeszcze w automacie. Szału ni ma ale jak to się prowadzi..... po prostu miodzio, układ kierowniczy + zawiecha + q MASAKRA na prawdę potworna przyjemność, jak to reaguje na każdy ruch kiery - a resztę załatwia napęd na 4 kołka A tak poważnie to w manualu pewnie nie poszło by Ci Kowi tak łatwo strasznie długo te skrzynie biegi zmieniają, a na sporcie to przeciąga obroty prawie do całkowitego spadku ciągu Może niedługo będe jeździł nową A6 3.0 240PS Podobno to już jest masakra i skrzynia biegi zmienia w ułamku sekundy skad ty te furki bierzesz, byś czasem poczciwego Ajma przepalił
paput Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 To była A6 w Q 2.7 180ps i to jeszcze w automacie. Szału ni ma ale jak to się prowadzi..... po prostu miodzio, układ kierowniczy + zawiecha + q MASAKRA na prawdę potworna przyjemność, jak to reaguje na każdy ruch kiery - a resztę załatwia napęd na 4 kołka A tak poważnie to w manualu pewnie nie poszło by Ci Kowi tak łatwo strasznie długo te skrzynie biegi zmieniają, a na sporcie to przeciąga obroty prawie do całkowitego spadku ciągu Może niedługo będe jeździł nową A6 3.0 240PS Podobno to już jest masakra i skrzynia biegi zmienia w ułamku sekundy masz komis
hanson1982 Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 Niii AJM taka moc że już mnie przeraża [br]Dopisany: 12 Lipiec 2010, 00:22_________________________________________________ masz komis niestety nie ale mam dobrego ducha który mi pożycza takie fajne furacze, które normalnie przez szybę w moim AJM moge sobie na ulicy poogkldać
Rekomendowane odpowiedzi