kamil-vag Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 Mati, Ty i tak jesteś oryginalny ^^ Nawet pewne trendy tworzysz na forum
kamil-vag Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 No nie widzisz ile osób już zerżnęło wygląd auta z Ciebie
KoJ@K Opublikowano 9 Lutego 2018 Autor Opublikowano 9 Lutego 2018 Nie widze, poza tym nie ja sam go "budowałem"
RobsonSNC Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 Przestancie juz chlopakowi w glowie macic![emoji34]Wszyscy teraz modza fury,stylizuja na S-Line lub S4,przerabiaja oske na quattro,diesla na benzyne,B6 na B8...@Kojak chcesz byc oryginalny i wyznaczac nowe trendy?...ZACZNIJ WRACAC DO SERII![emoji14][emoji6]???Tego jeszcze chyba nikt nie robil,a przy Twoim stanie auta bedziesz mial duzo modzenia i radosci z kupowania nowych gratow,a o to przeciez w tym wszystkim chodzi![emoji38][emoji28]Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 1
qruku Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 Hehe no ciekawa perspektywa; zejść z "full wypas" na "full naked" Może kiedyś nadejdzie moda na największego golasa i rządzić będą stalowe 14"
KoJ@K Opublikowano 9 Lutego 2018 Autor Opublikowano 9 Lutego 2018 A mąćcie se ile chcecie, ja tam swoje rozumowanie jakieś tam mam, więc i tak se zrobie po swojemu tylko ostatnio póki co systematycznie co miesiac przepierdalam po 3-4 stówy na kosmy do auta, więc jak w przyszłych miesiącach dalej tak pójdzie to szybko go na aucie nie zobaczycie
KoJ@K Opublikowano 14 Lutego 2018 Autor Opublikowano 14 Lutego 2018 (edytowane) Znalazło się troszkę czasu na przetestowaniu kilku specyfików, min Car Pro Essence + i jest kilka fotek przed aplikacją odsmalanie i krwawienie Edytowane 14 Lutego 2018 przez KoJ@K
kamil-vag Opublikowano 14 Lutego 2018 Opublikowano 14 Lutego 2018 Ja to nawet do mycia nie podchodzę bo taka ciapa A ten na błysk furę robi hehe
rade Opublikowano 14 Lutego 2018 Opublikowano 14 Lutego 2018 @kamil-vag Spędza walentynki ze swoją kobietą
RobsonSNC Opublikowano 14 Lutego 2018 Opublikowano 14 Lutego 2018 A ten jednorozec Pony z pierwszego zdjecia to gdzie trafil?[emoji848] Czyzby na tylna polke/rolete,jak kiedys pieski z ruchoma glowa w Polonezach czy Fiatach 125p![emoji12][emoji23][emoji23]A teraz na serio: piekna robota,Mati![emoji122] Wysłane z Galaxy S8+
Norbas Opublikowano 14 Lutego 2018 Opublikowano 14 Lutego 2018 Nie wiem co Ty chcesz od tego koloru mega fajnie on wygląda i nie brudzi się tak szybko jak czarny Dobra robota 3-4 stówki na kosmetyki ? Ja tam widzę więcej żwirku dla kota niż kosmetyksów
KoJ@K Opublikowano 15 Lutego 2018 Autor Opublikowano 15 Lutego 2018 To tylko opakowania po żwirku, w środku są gazety pony se siedzi cały czas w tym samym miejscu Ja nie wiem co Wy w tym kolorze widzicie ... ?!
K4rol81 Opublikowano 16 Lutego 2018 Opublikowano 16 Lutego 2018 No nie mów że to też w pokoju robiłeś pięknie się świeci, chciałbym żeby moja kiedyś też tak miała. Wysłane z mojego XT1650 przy użyciu Tapatalka
daniel2 Opublikowano 16 Lutego 2018 Opublikowano 16 Lutego 2018 (edytowane) Pięknie wyszło, widzę że chorujemy na te same choroby, pasi ci ta lare? Edytowane 16 Lutego 2018 przez daniel2
KoJ@K Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Opublikowano 17 Lutego 2018 Karol niestety autem nie dam rady wjechać do pokoju i musiałem to w garażu działać, a tak gdybym miał bez problemowy dostęp do prądu u siebie w garażu to bym już dawno na B8 robił korekty, kwarce itd Hmmm czy lare mi pasi - do finiszów, jakiś klinerów, odświeżeń jest spoko i w sumie raczej w takim budżecie nie znajdzie sie nic z lepszym skokiem i parametrami, a że to tylko do takoego uzytku wlasnego to srednio widze sens wywalania ~ 2000zl na maszyne. Jak sie natrafi chwila wolnego to sprobuje nią zrobic jakies cięcie na B8 i zobaczymy jaki bedzie efekt
KoJ@K Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Opublikowano 27 Lutego 2018 (edytowane) Zgodnie z ostatnio panującą modą na forumie musiałem zakupić licznik w celu zabawy i zrobienia czarnych ramek w środku Narazie rozebrany, szybka wycięta - dzięki Karol Tzw "korekta licznika" nie zawsze musi oznaczać to samo Tutaj na filmiku efekt wstępny, a finalnie jest już bez żadnych rysek Edytowane 27 Lutego 2018 przez KoJ@K
Rekomendowane odpowiedzi