audia4s4 Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 Ja kiedys kupiłem do a3 przedni kierunek DEPO to nie chciał za bardzo pasowac to samo w b4 miałem
Traviz Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 nuti, o lexach już sam kiedyś pisałem - wystarczy poszukać :] Jednym słowem NIE WARTO ! Po trzech miesiącach rozkleją Ci się i przy prędkości 160km/h oderwą szkła... Ja tak miałem...
Gość nuti Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 Czyli z tego co widze, tanie nie oznacza dobre, bo cenowo to wygląda nieźle, choc powiem wam ze to ciekawie wyglądało http://moto.allegro.pl/item189194906_lampa_tyl_lexuslook_led_diody_audi_a4_a_4_1996_02.html
Gość spedyt Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 Czyli z tego co widze, tanie nie oznacza dobre, bo cenowo to wygląda nieźle Przecież każdy wie że dobre to jest tylko tanie wino, poszukaj dobrych lamp tak jak koledzy pisali wcześniej BTW przywitaj się jak należy
Yelo Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 Ale ja mam normalną lampę po 1. lifcie z tyłu firmy DEPO i niedługo jej stuknie pół roku. Nic nie paruje, nie widać różnicy między ori, a nią, tylko napisy. Tylko, że i tak kosztowała 120-130 zł.
Szewczenko7 Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 kosztowała 120-130 zł. W tej samej sa ori :confused:
Yelo Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 Ojciec kupił sobie do Bumy ori na tył i po kilku tygodniach zaparowała, miała prawo, bo to używka. A ja kupiłem zamiennik, ale dobrze zrobiony i fabrycznie nowy, z kartonu
Pikolo Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 Mam DEPO Angel Eye i żadnych problemów z montażem, czy ustawieniem tych świateł. Przypasiły idealnie do karoseri samochodu. Nie parują. Może to jest tak że, trzeba trafić na dobry egzemplarz. Sam się zastanawiałem czy je kupić czy nie ale, jednak zaryzykowałem i jestem zadowolony.
lukasz2223 Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 Ja tez dorzuce 5 groszy.Załozylem nowiutkie lampy Depo prosto z kartonu i od razu pojechałem do servisu załozyc pod nie xenon.pan pochwalił,ze najlepsze z podróbek,ale nigdy nie bedzie to ori...no ok pomyslałem ..i teraz juz jest 3 tydzien jak jezdze i sie wku.....am ,bo jak stoje łeb w łeb z innym autem na xenonie to mich lamp w Ogóle nie widac..jak popada desz i jest mokro to jak bym na postojówkach jechał,i wcale nie zartuje.Pojechałem do pana raz jeszcze,sprawdził ustawienie itp.i powiedział raz jeszcze,ze soczewka depo to nie valeo i nigdy nie bedzie tak jak bysmy chcieli. A nie zwracam uwagi na wygląd z zewnatrz tylko na to jak swieca i naprawde duzy minus---------- załozyłem juz nawet oddzielny wątek czy moze ktos ma podobny problem z Depo ale powaznie odradzam.Szukam juz soczewki do podmianki z ori do moich depo...
Dibo Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 Ja mam tylnie lampki DEPO i jestem zadowolony
Reggi Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 ..jak popada desz i jest mokro to jak bym na postojówkach jechał Normalka Ja mam Valeo i mam to samo .
Nowak_zg Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 ..jak popada desz i jest mokro to jak bym na postojówkach jechał Normalka Ja mam Valeo i mam to samo . bo tak jest jesli masz xenon w deszczu 8000k to w ogole niknie 6000k jeszcze troche widac 4300k jest w maire ok
Dibo Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 Jak jeździłem na Valeo na H7 w deszcz to było OK. Ostatnio założyłem xenon 6000K i miałem okazję jechać w deszcz i światło znika. To jest wina barwy światła że się rozprasza na mokrym. Im wyższa tym gorzej. Załóż sobie na chwilę zwykłe żarówki i zobaczysz różnicę.
olimpus104 Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 mam przednie,Depo FK,zaplacilem 695 zika.pasuja,swieca jak nalezy,wygladaja podczciwie.zalozylem przetwornice 6000k.jestem zadowolony.jak ktos kupuje lampy za pare zloty to niech nieoczekuje, niewiadomo czego.
lukasz2223 Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 kolego ja za moje lampy depo zapłaciłem rowniez 690 złotych więc nie opowiadaj ze jakies smieszne sa...nie wydaje mi sie ze kupisz soczewki nawet w podróbkach taniej niz 500.... Ja nie JEstem Zadowolony !
jarecki36 Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 ja kupiłem soczewki DEPO do ADR i weszły bez większych problemów
Dibo Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 DEPO to kupisz już za 400PLN. I nie świecą one gorzej od tych za 700PLN. To jest to samo, tylko inny kanał dystrybucyjny stąd niższa cena. I nie ma sensu się kłócić o cenę bo pieniądzę wydane na lampki nie świecą, tylko same lampki
endriuu Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 plecam DEPO. mam od 1,5 roku. zadnych problemow. swieca super
Peterka Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 Witam, również polecam DEPO mam 2 miesiąc koszt zabawy przerobienia lampek około 500 PLN + żarówki. Efekt super. Polecam
Ghost Dog Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 A ja dzis zalozylem depo i mam problem wszystko z montazem ok. Procz zalozenia silniczkow. Ale soczewki jakby dwie rozne w kazdej lampie kazda inaczej swieci. jak staje sie blisko jakiegos budynku to makabra jak to wyglada.
Rekomendowane odpowiedzi