black4 Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Witaj, Grill od RS-a jest satynowy? Lustra i ramki okien też robisz w satynę? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 17 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Kolor zostaje Ori ramek,jedynie przy malowaniu autka bede malowal lusterka w satyne. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Fajnie się dupka prezentuje. Co to za lampy wpadły na tył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 (edytowane) 4 godziny temu, afroo. napisał: Fajnie się dupka prezentuje. Co to za lampy wpadły na tył? No teraz jest lepiej Tylne lampy sa z tego linka https://www.fk-shop.de/en/Tuning/Lighting-Tuning/Taillights/Led-Taillights-Audi-A4-Limo-Typ-8E-Yr-04-07-red-black.html Tutaj lepsze zdjecie oraz Filmik Druga sprawa to od dłuższego czasu poluje na felgi i mój wybór padł na Veemann V-Fs18 tylko jeszcze nie wiem czy brac 8,5J czy 9,5J Edytowane 22 Maja 2017 przez Mizur138 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej104513 Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Bierz 4x9,5j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 12 godzin temu, Mizur138 napisał: Druga sprawa to od dłuższego czasu poluje na felgi i mój wybór padł na Veemann V-Fs18 tylko jeszcze nie wiem czy brac 8,5J czy 9,5J Słaby wybór, beznadziejne są. U mnie 4x9.5J sobie możesz zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 23 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Słaby wybór, beznadziejne są. U mnie 4x9.5J sobie możesz zobaczyć. [emoji6] Wlasnie widzialem [emoji1] 9.5j wchodzi ci normalnie? Nic nie ociera?? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baarteek95 Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Kiera siadła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 23 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 (edytowane) Dnia 23.05.2017 o 13:00, Baarteek95 napisał: Kiera siadła? Bedzie zalozona jak bede w Pl Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Edytowane 28 Maja 2017 przez Mizur138 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 6 godzin temu, Mizur138 napisał: 9.5j wchodzi ci normalnie? Nic nie ociera?? Na tył jeszcze dystans by się przydał. Przód bez rolowania błotników czasem opona przytrze przy skręcie ale to z powodu flanszy 3mm bo minimalnie felga nie weszła na zacisk S4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 23 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Na tył jeszcze dystans by się przydał. Przód bez rolowania błotników czasem opona przytrze przy skręcie ale to z powodu flanszy 3mm bo minimalnie felga nie weszła na zacisk S4. Kurde dales mi trochr do myslenia he [emoji2]Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zloty7 Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 (edytowane) Kolego co tam masz za wydech tak dokładniej ? Edytowane 23 Maja 2017 przez zloty7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 23 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Kolego co tam masz za wydech tak dokładniej ? Dokladnie ten. Model S4 https://www.bnpipes.de/audi/audi-a4-s4-rs4/typ-b7-8e-8h/214/audi-a4-typ-b7-benzin?c=35Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Długo myślałem na temat nowej felgi i bylo mnóstwo pomysłów ale zawsze cos nie podpasowalo.tym razem juz podjołem decyzje choc do konca nie jestem pewien ale felgi zostaly zakupione i zobaczymy jak to bedzie wygladac na aucie,taki plus ze ori a tym sie najbardziej kierowalem Ale raczej dlugo nie zagoszcza gdyz bede polowal na ori cvt lub vps 310T/310/305 ale tutaj juz cena zabija wiec bedzie ciezko. A wiec decyzja padła na felgi RS6 wiec niedlugo wrzuce foty jak to siedzi na aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Od zawsze to koło mi się podobało Dlatego też mam je u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwet Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Kozak fura Czekam aż koła będą na aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Ale wiesz, że bez fotek na aucie to się nie liczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 9J et33 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 (edytowane) 3 godziny temu, Animal napisał: Ale wiesz, że bez fotek na aucie to się nie liczy? Hehe no w sumie masz racje ale i tak jeszcze musze czekac ponad miesiac zeby to zalozyc,bo mniejsze rzeczy zamawiam do Nl a troche wieksze do Pl 1 godzinę temu, KoJ@K napisał: 9J et33 ? Chcialem jak najbardziej zblizone parametry felgi do moich obecnych wiec wyszlo ze jest 8,5J oraz ET36,w sumie jakos naciag mnie malo kreci a opony i tak wpadna 235/35/19 Zastanawiam sie jeszcze nad wymiana glosniczkow w Aucie i tutaj jest pomysł aby wsadzic glosniki ktore mial jeden kolega z forum,tylko wtedy musial bym przerabiac tunel na 2Din i zakupic rns lub cos wybrac z chinskich grajkow,w sumie mam swoja Alpinke ale i tak wrocilem do Concert 2 ze wzgeldow estetycznych : Głośniki Tył Audio system X165Em Evo Głośniki Przód Audio System Hx165 Sq Radio Kenwood DDX4016BT Tuba wmontowana W boczek Audio System R10FLAT Wzmacniacz Audi System M80.4 Hollywood CCA44 21mm Edytowane 5 Czerwca 2017 przez Mizur138 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Troszke przestoju było ale z nowych rzeczy wpadly takie rarytasy Nowe Listwy S4 w kolorze autka Tutaj dziekuje stanley Oraz Ori Gałka z RS4 razem z meszkiem obszytym czerwona nicia Tutaj Dzieki rafi10612 oraz siemian Nie mam zdj ale wkoncu dostałem dokladke na przod z maxtondesign w ala carbonie i przy montazu wkleje foty oraz juz na aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi