artech Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2017 No teraz jest dyfuzor w piano i sie zlewa optycznie z wydechem tak ze nawet nie widac ze to inny niz w serii byl
Binek1.8T Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Artech mógłbyś mi/nam zapodać jakies filmiki jak to mniej więcej sie zbiera, brzmi zewnątrz itp? Strasznie spodobała mi sie ta opcja RSQ5.. i według mnie wyglada idealnie teraz..!
artech Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2017 Artech mógłbyś mi/nam zapodać jakies filmiki jak to mniej więcej sie zbiera, brzmi zewnątrz itp? Strasznie spodobała mi sie ta opcja RSQ5.. i według mnie wyglada idealnie teraz..!Wszystko bedzie, cierpliwosci Koncowka roku to byl dla nas lekki armagedon czasowy, teraz czekamy na lepsza pogode i jedziemy z tematem.
black4 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 (edytowane) Witaj, Ja bym dyfuzor zostawił w lakierze dodatków piano z przedniego zderzaka, żeby wstawki przednie grały z tylnymi. Jeszcze parę "drobnych" detali i będzie nie tylko jeździł obłędnie ale i wyglądał wyjątkowo Pozdrawiam! Edytowane 10 Stycznia 2017 przez black4
artech Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2017 (edytowane) No wlasnie jest opcja i z przodu na dodatki z carbonu, z prawdziwego carbonu a nie z plastiku (wloty, lusterka, dolna listwa). Ale zobaczymy bo to na razie takie rozmyslania Edytowane 10 Stycznia 2017 przez artech
Binek1.8T Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zegary bym zmienił z RSQ3 o ile sie nie mylę jest wygrawerowane tam tylko "RS" wiec by pasowało
artech Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2017 Było latane!!!https://www.facebook.com/RSQ5byUNT/videos/1273644866061942/
dominika6c6 Opublikowano 3 Lutego 2017 Opublikowano 3 Lutego 2017 Hejo wymysliles cos jeszcze ciekawego?
artech Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Opublikowano 4 Lutego 2017 Hejo wymysliles cos jeszcze ciekawego? Hej! Cały czas coś po głowie chodzi. Z tych pewniejszych planów to:- zawieszenie gwintowane ST- kiera TTRS - gałka RS - koła 22" Vosseny CV3-R - fotele przednie do wymiany na jakieś kubły - heble z ktoregoś RSa - dyzuzor z carbonu z wbudowanymi końcówkami ala RS Szukam gratów i będę modził po kolei. Co jeszcze? Czekam na podpowiedzi [emoji6] A z aktualnosci to auto otrzymalo nowe blachy:
dominika6c6 Opublikowano 4 Lutego 2017 Opublikowano 4 Lutego 2017 To ja mam dla ciebie fajne zadanie jak zrobisz dla siebie to może i dla mnie hehe a mianowicie tylne kierunki zrób w taki sposób: Ps. szukam kratek ala s line ( plaster miodu) do zderzaka z przedlifta wersja zwykła..... masz może jakieś namiary gdzie szukać
peter22 Opublikowano 4 Lutego 2017 Opublikowano 4 Lutego 2017 Na naszym forum sprzedawał ktoś moduły które umożliwiały taka opcje
artech Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Opublikowano 5 Lutego 2017 Na naszym forum sprzedawał ktoś moduły które umożliwiały taka opcje Te moduly ponoc do Q5 nie pasuja, trzeba niby lampe rozbierac i rzezbic...zlecilbym tylko kto to zrobi?
Binek1.8T Opublikowano 8 Lutego 2017 Opublikowano 8 Lutego 2017 http://topgarage.com.pl/aktualnosci/audi-q5-rs-o-mocy-ponad-450-km/2es0pc#fp=tg ciekawe.
carrera369 Opublikowano 8 Lutego 2017 Opublikowano 8 Lutego 2017 Jaka muzyka jest w filmiku z zimowego latania ?
marcin_o23 Opublikowano 8 Lutego 2017 Opublikowano 8 Lutego 2017 poza przednim zderzakiem fajne auto, silnik na plus
fanboks Opublikowano 10 Lutego 2017 Opublikowano 10 Lutego 2017 na car spotting polska hejtuja twoje auto , domniemam że 90% tych ludzi jeżdzi insignami lub hujdajami. Mnie projekty sie podoba i jestem pod wrażeniem modyfikacji i włożonej w to autko pracy . Powodzenia i bezawaryjnej jazdy!!!! Pozdrawiam
artech Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Opublikowano 10 Lutego 2017 na car spotting polska hejtuja twoje auto , domniemam że 90% tych ludzi jeżdzi insignami lub hujdajami. Mnie projekty sie podoba i jestem pod wrażeniem modyfikacji i włożonej w to autko pracy . Powodzenia i bezawaryjnej jazdy!!!! Pozdrawiam Dzieki! Ci co najwiecej hejtuja to marza o wlasnym samochodzie bo pewnie nawet prawka jeszcze nie maja Przywyklem juz i mam z tego niezly ubaw
fanboks Opublikowano 10 Lutego 2017 Opublikowano 10 Lutego 2017 Elegancko Fiskus Cię już sprawdzał ? haha
cinkers Opublikowano 10 Lutego 2017 Opublikowano 10 Lutego 2017 na car spotting polska hejtuja twoje auto , domniemam że 90% tych ludzi jeżdzi insignami lub hujdajami. Mnie projekty sie podoba i jestem pod wrażeniem modyfikacji i włożonej w to autko pracy . Powodzenia i bezawaryjnej jazdy!!!! Pozdrawiam Nie przesadzaj. Kilka komentarzy że zderzak zle spasowany przy ponad 500 likach? Co to za hejt Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
chudy30 Opublikowano 11 Lutego 2017 Opublikowano 11 Lutego 2017 autko prezentuje się bardzo ładnie ci co hejtują niech pokarzą swoje padła wtedy można będzie porównać, pozazdrościć bryki i powodzonka w planach
Rekomendowane odpowiedzi