Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaki płyn do spryskiwaczy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co dopiero po paru latach użytkowania.... Ciekawe co na to Ci co tak bronili tanich płynów i byli antyORY z ASO.

Kupuj Pan ory z ASO koncentrat i bedziesz Pan zadowolony. :wink4:

Opublikowano

A co dopiero po paru latach użytkowania.... Ciekawe co na to Ci co tak bronili tanich płynów i byli antyORY z ASO.

Kupuj Pan ory z ASO koncentrat i bedziesz Pan zadowolony. :wink4:

Co ja na to? Poprostu nic :) Ja używam tego płynu od paru lat i jest ok, więc chyba jednak zostanę przy swoim zdaniu.

Ory z ASO jest dobry, ale jak na ilości jakie u mnie tego płynu idą to wyrzucaniem pieniędzy było by kupowanie go w ASO, bo skoro nie widzę różnicy to wolę tą kasę przeznaczyć na inne cele :wink4:

Opublikowano

Ja leje już drugi sezon zimowy sonax'a koncentrat. Nie narzekam, dobrze zmywa i nie zamarza na szybie. Rok temu dawał rade przy temp. -25st.

Też go leje i polecam poraz kolejny :good:
Opublikowano

Możesz z ciekawości spojrzeć kto jest producentem na opakowaniu?

Ja leje ten płyn od paru lat do klikunastu samochodów, sam mam czarny lakier na którym wszystko widać i żadnych zacieków nigdy nie było :mysli:

Achtel czy jakos tak...

Opublikowano

Czyli Organika nie robi na całą Polskę dla nich płynów.

Dzięki.

Opublikowano

Co do płynów z Bierdy to zależy jaka partia się trafi. Nieraz jest ok, żadnych zacieków etc., a nie raz syf jakich mało :wallbash:

Opublikowano

to ja kupiłem raz... i to był ostatni raz :disgust:

Opublikowano

Co do płynów z Bierdy to zależy jaka partia się trafi. Nieraz jest ok, żadnych zacieków etc., a nie raz syf jakich mało :wallbash:

Więc widać jaki to dobry płyn ... zależy jak trafisz :kwasny::wallbash:

Opublikowano

Dokładnie :disgust: To już lepiej kupić z Lidl'a "Power Shine". :decayed:

Zdecydowanie leje płyn z BP i nie narzekam :good:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja leje już drugi sezon zimowy sonax'a koncentrat. Nie narzekam, dobrze zmywa i nie zamarza na szybie. Rok temu dawał rade przy temp. -25st.

Mi Sonax koncentrat zamarzl przy -20 C w trasie, zrobiony byl na najnizsza temperature (-25?).

W tym roku przerzucilem sie na gotowy plyn Sonaxa (tez nano).

Opublikowano

Mi Sonax koncentrat zamarzl przy -20 C w trasie, zrobiony byl na najnizsza temperature (-25?).

W tym roku przerzucilem sie na gotowy plyn Sonaxa (tez nano).

No to widzisz, bardzo ciekawe że zamarzł.

Jakieś 2tyg. temu miałem rozcieńczony na -10st. W nocy było -9,5st, mówię pewnie mi zamarzł, ale psikam i wszystko ok, Także się sprawdził....

Opublikowano

Ja ostatnio zakupiłem w Castoramie płyn za 13zł/5L, który mogę śmiało polecić.

Zapach płynu ludwik czyli do zaakceptowania. temperatur nie ma do sprawdzenia progu zamarzania :hi:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

ja od x czasu uzywam sonaxa extreme z nano - zimowego i letniego. Kupuje zawsze przed sezonem hurtowo caly karton i wystarcza mi na kilka m-cy.

Opublikowano

Nie kupujcie Koledzy płynu z Hart-a!Tragedia,maże strasznie!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

do lidla mam 50 metrow,urzekla mnie cena a sam plyn tez jest okay(p shine),nie zamarz zima i skuteczny jest w normie.Lejek do napelniania w zestawie.

Cena do jakosci jak najbardziej odpowiednia

---------- Post dopisany at 19:47 ---------- Poprzedni post napisany at 19:47 ----------

do lidla mam 50 metrow,urzekla mnie cena a sam plyn tez jest okay(p shine),nie zamarz zima i skuteczny jest w normie.Lejek do napelniania w zestawie.

Cena do jakosci jak najbardziej odpowiednia

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zimowy płyn z biedronki dobry tylko na terenie Polski, w Niemcowni zamarzł mi przy -15 st. Wracałem 800 km bez sryskiwaczy, odwiedzałem co drugi parking żeby przetrzeć szybe. Podobno w biedronce tylko polskie produkty.

Opublikowano

Ja używam tabletek 303 z wodą destylowaną - nie robi zacieków, bezzapachowy ale ładnie czyści szyby, nie wiem jak się spisuje w minusowej temperaturze.

Opublikowano

Nie będę oryginalny :decayed: Płyn z Biedronki mi odpowiada :decayed: