iceman__89 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Ja używam płynu Sylen i jestem bardzo zadowolony bo nie śmierdzi i nie zostawia żadnych śladów na szybie także polecam innym
ks1954 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 A. Sonax - Zimowy płyn do spryskiwaczy - Koncentrat - Xtreme - NanoPro - 1l B. Sonax - Zimowy płyn do spryskiwaczy (-20°C) - Xtreme - NanoPro - 4l 2 litry B + 1 litr A
mastapi Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 SONAX LETNI PŁYN DO SPRYSKIWACZY RED ENERGY 4L (3372349841) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ktoś wie czy tak powinien wygladać ori płyn?
lucabianco Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 SONAX LETNI PŁYN DO SPRYSKIWACZY RED ENERGY 4L (3372349841) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ktoś wie czy tak powinien wygladać ori płyn? Tak, ale ja bym kupił przez jakąś 'normalną' stronę. Na allegro łatwo się naciąć. Ostatnio kupowałem Sonaxa zielonego tzn jabłko i pachnie świetnie i też dobrze myje, a kosztował w Auchanie 13zł z haczykiem
makovic Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 SONAX LETNI PŁYN DO SPRYSKIWACZY RED ENERGY 4L (3372349841) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ktoś wie czy tak powinien wygladać ori płyn? Tak, ale ja bym kupił przez jakąś 'normalną' stronę. Na allegro łatwo się naciąć. Ostatnio kupowałem Sonaxa zielonego tzn jabłko i pachnie świetnie i też dobrze myje, a kosztował w Auchanie 13zł z haczykiem Teraz w którymś hipermarkecie jest jeszcze taniej. Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4
mastapi Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 SONAX LETNI PŁYN DO SPRYSKIWACZY RED ENERGY 4L (3372349841) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ktoś wie czy tak powinien wygladać ori płyn? Tak, ale ja bym kupił przez jakąś 'normalną' stronę. Na allegro łatwo się naciąć. Ostatnio kupowałem Sonaxa zielonego tzn jabłko i pachnie świetnie i też dobrze myje, a kosztował w Auchanie 13zł z haczykiem Teraz w którymś hipermarkecie jest jeszcze taniej. Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4 Gdzie , w którym? Zamówiłem sobie w janexie próbke sonaxa extreme za 5 pln. robi robote aż miło
pastaldo Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Ja musiałem trafić chyba na podróbkę bo kupiłem tego extreme i szału nie robi. Spodziewałem się że będzie lepiej. Pozatym trochę pieni sie co chyba nie jest zbyt porządane przynajmniej w mojej ocenie.
makovic Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 SONAX LETNI PŁYN DO SPRYSKIWACZY RED ENERGY 4L (3372349841) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ktoś wie czy tak powinien wygladać ori płyn? Tak, ale ja bym kupił przez jakąś 'normalną' stronę. Na allegro łatwo się naciąć. Ostatnio kupowałem Sonaxa zielonego tzn jabłko i pachnie świetnie i też dobrze myje, a kosztował w Auchanie 13zł z haczykiem Teraz w którymś hipermarkecie jest jeszcze taniej. Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4 Gdzie , w którym? Zamówiłem sobie w janexie próbke sonaxa extreme za 5 pln. robi robote aż miło Jak dobrze kojarzę ostatnio chyba w Carrefourze albo w Tesco był. Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4
aherok Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Pytanie do użytkowników Sonaxa - czy ten SONAX ZIMOWY KONCENTRAT DO SPRYSKIWACZY 1L PŁYN (3593438830) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. wygląda na oryginalny ? Pytam, bo widziałem różne wersje, nawet częściowo- i w pełni niemieckojęzyczne, a tutaj akurat jest wszystko po polsku. No a wybrałem tego sprzedawcę, bo ma inny towar, który mógłbym jednocześnie zamówić.
balbolek Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 Tak jak Panowie wyżej ,Sonax daje rade , ładnie pachnie i no i dobrze czyści
pastaldo Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 A jaki sens ma kupowanie koncentratu za 11zł? Na naszą zime trzeba robić przynajmniej taki do -20*C czyli 1:1. W związku z tym dostajemy za 11zł 2l gotowego płynu. Toz to paliwo jest tańsze niż ten płyn. A jak ktoś jeszcze ma spryski przy reflektorach to tak jakby iść i rozrzucać pieniądze po ulicy. Co innego letni gdzie z litra dostajemy około 25l z 250ml koncentratu. Jak za 10-15zł można kupić dobry płyn do sprysków za 5l.
Sitek77 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Ja raczej sonaxa używam i jest ok. Nie śmierdzi, zbiera ładnie i jak dotąd nie narobił żadnych szkód w lakierze i plastikach.
PRZEMEKC Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 bardzo dobry jest z biedronki Aura, w testach płynów szczególnie polecany ---------- Post dopisany at 16:41 ---------- Poprzedni post napisany at 16:33 ---------- zawsze na koniec zimy bliżej wiosny obnizaja cenę wiec dla bardzo oszczednych :grin:polecam wtedy zakup na nastepą zimę
pastaldo Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Używałem Biedronkowego ale zapach powalał. Chyba że trafilem na lipna partię bo kiedyś tez uzywałem i bylem zadwlony. Ostatnio kupiłem w Carefourze i bardzo ładnie sobie radzi i przyjemnie pachnie.
PRZEMEKC Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 molizwe ze trafiłes na ochyde, jak dla mnie normalny zapach.
ŁukaszA4 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Parę stron wcześniej były opinie jak pięknie zostawia smugi na lakierze biedronkowy płyn, ja go więcej nie wleję na pewno i nie polecam...
melon31 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Ja dziś kupiłem ten z biedronki cena szału nie ma 15 pln za 5 l Aura i nie narzekam smug nie mam a na czarnym najbardziej powinno widać jak za te pieniądze polecam
piotraudi Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 moze wyda sie to niektórym dziwne ale ja po przygodach z pseudozimowymi płynami postanowiłem zamienić je na denaturat czyli spirytus 0.5l 3.30zł czyli za 6.60zł mam litr po dodaniu litra wody (destylowana) mam płyn do prawie -50 co prawda troche śmierdzi ale nie zamarzł i ładnie czyści a do tego wychodzi praktycznie taniej niż płyn z biedrony
jakubekk Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 ten biedronkowy kiedyś był na prawdę dobry, a jak im zaczął dobrze schodzić to się zepsuł. Długo dochodziłem do tego czemu mam tak auto uwalone jakbym stał w lecie pod drzewem z którego coś kapało. Smugi i zacieki takie, że masakra, a do tego zapach też się pogorszył. Od tamtej pory zawsze w sklepie przed kupnem otwieram płyn i wącham.
melon31 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 ten biedronkowy kiedyś był na prawdę dobry, a jak im zaczął dobrze schodzić to się zepsuł. Długo dochodziłem do tego czemu mam tak auto uwalone jakbym stał w lecie pod drzewem z którego coś kapało. Smugi i zacieki takie, że masakra, a do tego zapach też się pogorszył.Od tamtej pory zawsze w sklepie przed kupnem otwieram płyn i wącham. Wiesz , że ładnie pachnie to nie znaczy że jest praktyczny choć wiadomo śmierdzieć denatem też nie może
Rekomendowane odpowiedzi