Adam87 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Opublikowano 8 Stycznia 2019 No Mareczku widzę, że miałeś postanowienia noworoczne Kolorek zacisków fajny.. mało spotykany, także to może być to.. Pozdrawiam
reikeb Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2019 29 minut temu, Adam87 napisał: No Mareczku widzę, że miałeś postanowienia noworoczne Kolorek zacisków fajny.. mało spotykany, także to może być to.. Pozdrawiam A dziękuję taki dałem sobie cel na ten rok Jak ogarnę hamowanie to wezmę się dalej za stylistykę progi, lotka itp Nad tym kolorem już kiedyś myślałem w b6 żeby zrobić, nawet mam puszkę lakieru do zacisków w podobnym kolorze ale chyba wykorzystam ją na tył
Adam87 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Opublikowano 9 Stycznia 2019 10 godzin temu, reikeb napisał: A dziękuję taki dałem sobie cel na ten rok Jak ogarnę hamowanie to wezmę się dalej za stylistykę progi, lotka itp Nad tym kolorem już kiedyś myślałem w b6 żeby zrobić, nawet mam puszkę lakieru do zacisków w podobnym kolorze ale chyba wykorzystam ją na tył Będzie ciekawie. Maluj i rzucaj foty
kamelus_ Opublikowano 9 Stycznia 2019 Opublikowano 9 Stycznia 2019 18 godzin temu, reikeb napisał: Pozdrooo Kolego ta indukcja to oryginał Audi czy jakaś uniwersalna?
MaciekPL Opublikowano 9 Stycznia 2019 Opublikowano 9 Stycznia 2019 20 minut temu, kamelus_ napisał: Kolego ta indukcja to oryginał Audi czy jakaś uniwersalna? Ori Audi, trzeba było pisać... ?
Gibons Opublikowano 9 Stycznia 2019 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Teraz to będzie hamować jeszcze tylko tył i będzie git
wielik Opublikowano 9 Stycznia 2019 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Przepiękny polift. Z tyłu bym wrzucił jedynie zderzak s lineowy. Zazdroszczę quattro !
l2k2 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Opublikowano 9 Stycznia 2019 5 godzin temu, MaciekPL napisał: Ori Audi, trzeba było pisać... ? Żeby było ładowanie indukcyjne nie musi być przy tych adapterach oznaczenia Qi? ?
MaciekPL Opublikowano 9 Stycznia 2019 Opublikowano 9 Stycznia 2019 14 minut temu, l2k2 napisał: Żeby było ładowanie indukcyjne nie musi być przy tych adapterach oznaczenia Qi? ? To nie jest indukcyjne ładowanie, w b8 8t takiego czegoś nie było. Ładowarka w która wpinasz kabel USB pod dany telefon i tyle. Miejsce w podłokietniku wykorzystane i nie trzeba ładować z zapalniczki itd.
l2k2 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Godzinę temu, MaciekPL napisał: To nie jest indukcyjne ładowanie, w b8 8t takiego czegoś nie było. Ładowarka w która wpinasz kabel USB pod dany telefon i tyle. Miejsce w podłokietniku wykorzystane i nie trzeba ładować z zapalniczki itd. Tak właśnie kojarzę że nie było, myślałem że może jakiś inny adapter przypasował, ale w takim razie nic z tego. Sama indukcja to w końcu tylko kwestia dostarczenia zasilania.
reikeb Opublikowano 9 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2019 15 godzin temu, Adam87 napisał: Będzie ciekawie. Maluj i rzucaj foty Spokojnie dziś byłem się wywiedzieć ile lakierowanie i czy ogarnąć i już wiem tylko muszę zaciski rozłożyć i zaznaczyć co do polakierowania zastanawiam się czy to w czym siedzą klocki też dawać w kolor czy tylko obudowę ... 7 godzin temu, kamelus_ napisał: Kolego ta indukcja to oryginał Audi czy jakaś uniwersalna? Audi ale nie indukcja tylko pod usb xD 2 godziny temu, wielik napisał: Przepiękny polift. Z tyłu bym wrzucił jedynie zderzak s lineowy. Zazdroszczę quattro ! Może przyjdzie kiedyś czas i na s-line z tyłu, narazie są inne plany
reikeb Opublikowano 18 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2019 Dziś odebrałem zaciski z lakierni i wleciał taki kolorek miał być metalik ale niestety nie było w palecie barw takiego wiec jest jak jest Teraz zostaje tylko poskładać w całość i jakoś w przyszłym tygodniu myślę że będą na aucie Mam nadzieje że siądzie 2
jacek70 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Pierwszy ? Tu Ci też pochwalę ( bo tam już chwalilem ) Bardzo ładnie wyszły - zakładaj .
Adam87 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Opublikowano 19 Stycznia 2019 No Marek... Ciekawie Zakładaj bom ciekaw
reikeb Opublikowano 19 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2019 21 godzin temu, jacek70 napisał: Pierwszy ? Tu Ci też pochwalę ( bo tam już chwalilem ) Bardzo ładnie wyszły - zakładaj . Zobaczymy czy tak ładnie będzie po zmontowaniu wszystkiego 5 godzin temu, Adam87 napisał: No Marek... Ciekawie Zakładaj bom ciekaw A dziękuje jakoś w tygodniu myślę że ogarnę bo sam ciekaw 5 godzin temu, tomekhxc napisał: Odważny kolor Chciałem coś innego, nie oklepanego xD zobaczymy co wyjdzie na żywo wygląda ciekawiej niż na foto
reikeb Opublikowano 20 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2019 3 godziny temu, wielik napisał: Super kolor hebelkow? A dziękuję A wy czym jeździliście 10 lat temu ?
MaciekPL Opublikowano 20 Stycznia 2019 Opublikowano 20 Stycznia 2019 10 minut temu, reikeb napisał: A dziękuję A wy czym jeździliście 10 lat temu ? 10 lat temu to rowerem jeszcze ?
Adam87 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Opublikowano 20 Stycznia 2019 (edytowane) U mnie było renault 19 chamade 1.8 benzynka kolor niebieski A w tym samym roku jeszcze czarny Mercedes w124 sedan 2.0d wściekłe 75km Edytowane 20 Stycznia 2019 przez Adam87
Rekomendowane odpowiedzi