Bieniek Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Makki mam dojscie do polerki,ale szczerze powiem,ze boje sie uzyc na moim czarnym lakierze.Moze jakies instrukcje?
_Makki_ Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Opublikowano 7 Marca 2012 to nawet nie problem , problem w tym ze wszystko co nas interesuje schodzi jak cieple buleczki , a zeby kupic cos fajnego trzeba wywalic czasem i ponad pol melona over takst dlatego ze jest masa mlodych rodzin z dzieckiem ktore szukaja dokladnie tego samego co my No jak sie mieszka w jednym z najdrozszych miast swiata to nie to tamto. :naughty:Na moj dom np bylo ze 20 osob zainteresowanych. Cene przebijalo 10 osob a na koniec ja z jedena parka. Przygarnalem w koncu tez za jakos ponad 500tys niz bylo wczesniej. Tak to jest, take it or leave it.Wiesz no ostatnio domy w Norwegii to jak inwestycja w RS2 :banan:Zalatw sobie "dobre" papiery z banku i mocna glowe do norkow :DI zebys nie mial takich przejsc jak ja z reklamacja wad ukrytych. 2 lata walczylem a adwokat zebral pewnie na ladna B7.Myslicie nad wykupieniem ubezpieczenia na kupno domu?Makki mam dojscie do polerki,ale szczerze powiem,ze boje sie uzyc na moim czarnym lakierze.Moze jakies instrukcje? Bac sie nie ma czego tylko wszystko z glowa.. Temat rzeka wiec nie wiem ile chcesz czasu poswiecic, co za polerka, jaki efekt chcesz osiagnac i na jakich produktach bedziesz pracowal.Polysk to mozna zrobic raz dwa.. Pozniej to czas czas, produkty i czas. No i duzo zalezy od tego co tam chcesz polerowac
variocustoms Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 może się wtrącę do tematu ale koledze można zaproponować zakup dwrzwii ew. maski w podobnym kolorze i niech ćwiczy z polerką, ja byłem bardziej odważny i poszedłem prosto na lakier z Makitą którą mi polecłeś, krzwydy lakierowi nie zrobiłem a momentami byłem w szoku co UC albo Menzerna może zrobić z lakierem kiedy robisz foto story z oficjalnego otwarcia Makki's Car Spa?
turdzi Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 No jak sie mieszka w jednym z najdrozszych miast swiata to nie to tamto. :naughty:Na moj dom np bylo ze 20 osob zainteresowanych. Cene przebijalo 10 osob a na koniec ja z jedena parka. Przygarnalem w koncu tez za jakos ponad 500tys niz bylo wczesniej. Tak to jest, take it or leave it.Wiesz no ostatnio domy w Norwegii to jak inwestycja w RS2 :banan:Zalatw sobie "dobre" papiery z banku i mocna glowe do norkow :DI zebys nie mial takich przejsc jak ja z reklamacja wad ukrytych. 2 lata walczylem a adwokat zebral pewnie na ladna B7.Myslicie nad wykupieniem ubezpieczenia na kupno domu? daj spokoj , paranoja trzeba z nieziemskiej kasy tutaj wyskoczyc jak nie chesz mieszkac z ciapatymi a i tak kupisz cos na wypiz*owie , w przeciwnym razie trzeba miec 7-10 baniek gdzie wykupujesz takie ubezpieczenie , w banku przy kredycie , czy jako czesc ubezpieczenia nieruchomosci ?To jest tylko na dom czy , moze byc tez szeregowka lub blizniak ?
Bieniek Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 Makki mam dojscie do polerki,ale szczerze powiem,ze boje sie uzyc na moim czarnym lakierze.Moze jakies instrukcje? Bac sie nie ma czego tylko wszystko z glowa.. Temat rzeka wiec nie wiem ile chcesz czasu poswiecic, co za polerka, jaki efekt chcesz osiagnac i na jakich produktach bedziesz pracowal.Polysk to mozna zrobic raz dwa.. Pozniej to czas czas, produkty i czas. No i duzo zalezy od tego co tam chcesz polerowac Co to za polerka to sie dowiem.Kosmetyki kupie takie jakie polecicie:naughty: Chce przepolerowac cala auto z mikro rys od mycia itp. I chcialbym uzyskac efekt mokrego lakieru.Pozniej oczywiscie wosk. Moge pocwiczyc na starych drzwiach kumpla.Lakier prawie taki sam jak moj.
Tomasz Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 100 Lat i żeby polerka się zawsze kręciła
Rekomendowane odpowiedzi