jarko Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Co dudi też zamówiłes ramki u pana pietro :-). A na spota się pisze jakby co Wlasnie zamowilem 5szt i lipa z tego bedzie ,kolesia chyba przerosl ten temat trzeba chyba do konkutencji sie udac Mogę Wam przywieść rameczki :gwizdanie:
dudi75 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Co dudi też zamówiłes ramki u pana pietro :-). A na spota się pisze jakby co Wlasnie zamowilem 5szt i lipa z tego bedzie ,kolesia chyba przerosl ten temat trzeba chyba do konkutencji sie udac Mogę Wam przywieść rameczki :gwizdanie: Bardzo chetnie a od kogo bedziesz je mial ??
jarko Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Co dudi też zamówiłes ramki u pana pietro :-). A na spota się pisze jakby co Wlasnie zamowilem 5szt i lipa z tego bedzie ,kolesia chyba przerosl ten temat trzeba chyba do konkutencji sie udac Mogę Wam przywieść rameczki :gwizdanie: Bardzo chetnie a od kogo bedziesz je mial ?? Zaskoczyłeś mnie tym pytaniem Do Kercziego mam zdecydowanie bliżej, mieszka kilka domów odemnie :gwizdanie: Do Pietro mam ponad 350km
krawcu11 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 na cale nieszczescie juz wplacilem pieniadze
dudi75 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Co dudi też zamówiłes ramki u pana pietro :-). A na spota się pisze jakby co Wlasnie zamowilem 5szt i lipa z tego bedzie ,kolesia chyba przerosl ten temat trzeba chyba do konkutencji sie udac Mogę Wam przywieść rameczki :gwizdanie: Bardzo chetnie a od kogo bedziesz je mial ?? Zaskoczyłeś mnie tym pytaniem Do Kercziego mam zdecydowanie bliżej, mieszka kilka domów odemnie :gwizdanie: Do Pietro mam ponad 350km Przyjacielu chetnie bym zamowil 2szt + 2 naklejki z napisem dudi ,byl bym ci naprawde bardzo wdzieczny
Suli Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 I jak chłopaki, organizujecie coś w okolicach świąt
jarko Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 I jak chłopaki, organizujecie coś w okolicach świąt Tu nie Kielce
Suli Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Ale kieleckie Jedno nie wyklucza drugiego
jarko Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Ale kieleckie Jedno nie wyklucza drugiego Świętokrzyskie
Suli Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Ja tam jestem tradycjonalistą No bo jak by to miało brzmieć - świętokrzyski scyzoryk Piździ jak w świętokrzyskiem :polew: :polew:
Suli Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 No ba, :> Nie przypadkiem ma się te blachy TST :gwizdanie: AC niższe o połowę niż w stolycy :polew:
jarko Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Nie przypadkiem ma się te blachy TST :gwizdanie: To po co My do Kielc jedziemy Można bliżej spota zrobić
Suli Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Bo o kolegę Fleja się troszczymy , co by nie zabłądził
jarko Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Bo o kolegę Fleja się troszczymy , co by nie zabłądził No dobra, przekonałeś mnie
stojann Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 spota,trzeba konniecznie zrobic w ostr ! zadne kielce
wozio Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 A może w Starachowicach dla odmiany zrobimy spotkanko?
dudi75 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ciezko bedzie u nas spota w swieta zorganizowac bo ludziska sie do kielc wybieraja , ale w puzjniejszym terminie bardzo chetnie ,cieplo sie zrobiloto moze tego grila nad zalewem zrobimy
jarko Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Panowie, jedziemy do Kielc i robimy big spota
MARCIN607 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 jedziemy jedeziemy im więcej tym lepiej pogoda ładna to i spocik będzie udany[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2009, 07:54_________________________________________________dudi ja proponuje w Ostro pod którymś z marketów albo pod kinem-jak w Starachowicach to juz twój teren ale brody byłyby najlepsze w taką pogodę-słonce woda- ja na tego grilla czekam na kielce w niedziele jedziesz?? ja od Mojej Pani się wyrwe na chcwilę i podjadę-coś tam przy autku wykombinował???
Rekomendowane odpowiedzi