dayd_4 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2020 (edytowane) 6 minut temu, pelonek1 napisał: Już lepiej . Jeszcze jakieś zdjęcia środka wrzuć. Edytowane 18 Grudnia 2020 przez dayd_4
george Opublikowano 18 Grudnia 2020 Opublikowano 18 Grudnia 2020 @dayd_4 @HOLMATRO zapewniliście mi bezsenną noc. 3
HOLMATRO Opublikowano 19 Grudnia 2020 Opublikowano 19 Grudnia 2020 7 godzin temu, george napisał: @dayd_4 @HOLMATRO zapewniliście mi bezsenną noc. Takich teraz przede mną i tym gamoniem szwagrem pełno.. Przez niego musiałem przeprojektować garaż i dołożyć stanowisko z kanałem, barkiem i kanapą.. 1
kamelus_ Opublikowano 19 Grudnia 2020 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Piękna. Mega ciekawe malowanie. Szkoda tylko że to nie quattro ale to już totalnie biały kruk i ceny totalnie z kosmosu. P.S. quattro to moje marzenie. Mam nadzieję że kiedyś spełnie
HOLMATRO Opublikowano 19 Grudnia 2020 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Godzinę temu, kamelus_ napisał: Piękna. Mega ciekawe malowanie. Szkoda tylko że to nie quattro ale to już totalnie biały kruk i ceny totalnie z kosmosu. P.S. quattro to moje marzenie. Mam nadzieję że kiedyś spełnie UR Quattro stoi u mnie za płotem, jest do kupienia zapraszam cała, ładna, jeżdżąca, czerwona Ale nie taka była idea zakupu, szwagier chciał Coupé ale do jeżdżenia, nie trzymania pod prześcieradłem, bo nie oszukujmy się - UR jeździć jest bez sensu. Dlatego pojechaliśmy dalej niż za płot i jest złota w dziewiczym stanie, aż niedowierzałem jak podnosiłem tapicerki, wykładzinę. I na każdym przystanku na kawie / tankowaniu - przynajmniej 1-2-3 typków podchodziło z pytaniem co to za ile i czy do kupienia - błysk w oczach szwagra bezcenny. Jakbym syna wiózł z zakupów z nowym zestawem Lego - całą drogę zerkał czy napewno nadal jest obok 1
Dev Opublikowano 19 Grudnia 2020 Opublikowano 19 Grudnia 2020 (edytowane) 14 godzin temu, dayd_4 napisał: 2144ccm, 130KM, 1984, Szwajcaria, 1 właściciel, 140000km udokumentowanego przebiegu, kompletny w każdym detalu! Klima, webasto centralny zamek, oryginał nie grzebany, nie rozbierany, nie tuningowany, nie skorodowany, ostatni wypust na wąskich starych zderzakach, płaskich reflektorach i starej desce, ale już na wtrysku, oczywiście 5 garów. Chcecie więcej zdjęć??? sprawdz dokładnie przewody paliwowe, te które ida górą i bezposrednio do wtrysków pękają, benzyna leje sie na kolektor wydechowy i o pożar nietrudno Edytowane 19 Grudnia 2020 przez Dev 1
HOLMATRO Opublikowano 19 Grudnia 2020 Opublikowano 19 Grudnia 2020 23 minuty temu, Dev napisał: sprawdz dokładnie przewody paliwowe, te które ida górą i bezposrednio do wtrysków pękają, benzyna leje sie na kolektor wydechowy i o pożar nietrudno
kamelus_ Opublikowano 19 Grudnia 2020 Opublikowano 19 Grudnia 2020 2 godziny temu, HOLMATRO napisał: UR Quattro stoi u mnie za płotem, jest do kupienia zapraszam cała, ładna, jeżdżąca, czerwona Ale nie taka była idea zakupu, szwagier chciał Coupé ale do jeżdżenia, nie trzymania pod prześcieradłem, bo nie oszukujmy się - UR jeździć jest bez sensu. Dlatego pojechaliśmy dalej niż za płot i jest złota w dziewiczym stanie, aż niedowierzałem jak podnosiłem tapicerki, wykładzinę. I na każdym przystanku na kawie / tankowaniu - przynajmniej 1-2-3 typków podchodziło z pytaniem co to za ile i czy do kupienia - błysk w oczach szwagra bezcenny. Jakbym syna wiózł z zakupów z nowym zestawem Lego - całą drogę zerkał czy napewno nadal jest obok Ale cudo ta czerwona Ile za to chce? Może być PW
HOLMATRO Opublikowano 19 Grudnia 2020 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Godzinę temu, Dev napisał: no i co z tym ? Nic, przypomniałem sobie po twoim poście że miałem w telefonie zdjęcie motoru niewrzucone. Po prostu
kamelus_ Opublikowano 19 Grudnia 2020 Opublikowano 19 Grudnia 2020 2 godziny temu, HOLMATRO napisał: UR Quattro stoi u mnie za płotem, jest do kupienia zapraszam cała, ładna, jeżdżąca, czerwona Ale nie taka była idea zakupu, szwagier chciał Coupé ale do jeżdżenia, nie trzymania pod prześcieradłem, bo nie oszukujmy się - UR jeździć jest bez sensu. Dlatego pojechaliśmy dalej niż za płot i jest złota w dziewiczym stanie, aż niedowierzałem jak podnosiłem tapicerki, wykładzinę. I na każdym przystanku na kawie / tankowaniu - przynajmniej 1-2-3 typków podchodziło z pytaniem co to za ile i czy do kupienia - błysk w oczach szwagra bezcenny. Jakbym syna wiózł z zakupów z nowym zestawem Lego - całą drogę zerkał czy napewno nadal jest obok Ale cudo ta czerwona Ile za to chce? Może być PW
HOLMATRO Opublikowano 19 Grudnia 2020 Opublikowano 19 Grudnia 2020 19 minut temu, kamelus_ napisał: Ale cudo ta czerwona Ile za to chce? Może być PW Przepraszam, nie zauważyłem twojego posta. Zweryfikowane chwile temu : UR na dniach się sprzedało
kamelus_ Opublikowano 19 Grudnia 2020 Opublikowano 19 Grudnia 2020 (edytowane) 26 minut temu, HOLMATRO napisał: Przepraszam, nie zauważyłem twojego posta. Zweryfikowane chwile temu : UR na dniach się sprzedało Ech... ale już emocje zaczęły buzować Wiesz może za ile poszedł? Edytowane 19 Grudnia 2020 przez kamelus_
HOLMATRO Opublikowano 19 Grudnia 2020 Opublikowano 19 Grudnia 2020 22 minuty temu, kamelus_ napisał: Ech... ale już emocje zaczęły buzować Wiesz może za ile poszedł? Pojechała do Austrii, 80 coś finalnie.
kamelus_ Opublikowano 19 Grudnia 2020 Opublikowano 19 Grudnia 2020 1 minutę temu, HOLMATRO napisał: Pojechała do Austrii, 80 coś finalnie. O to dobry pieniądz. Myślałem że dobrze ponad 100 będzie wołał jeśli ładna i w oryginale. Może lepiej że sprzedana bo bym już miał rozkminę i po nocach nie spał ?
HOLMATRO Opublikowano 19 Grudnia 2020 Opublikowano 19 Grudnia 2020 4 minuty temu, kamelus_ napisał: O to dobry pieniądz. Myślałem że dobrze ponad 100 będzie wołał jeśli ładna i w oryginale. Może lepiej że sprzedana bo bym już miał rozkminę i po nocach nie spał ? Taka została
kamelus_ Opublikowano 19 Grudnia 2020 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Tu już widzę gruby remont a to zazwyczaj niestety nie opłacalne a i czasu mnóstwo trzeba poświęcić. Jak dla mnie to stan musi być co najmniej dobry do niewielkich poprawek i dopieszczenia.
Rekomendowane odpowiedzi