Peter Opublikowano 27 Maja 2006 Opublikowano 27 Maja 2006 Mnie odpowiada opcja, zeby bylo na malym odludziu ale blisko do miasta. W przypadku jak bedziemy impreze robic to zeby ktos pal nie wzywal :razz: No i zeby bylo blisko do jakiegos klubu, bo zgnijemy siedziac caly czas w 1 miejscu
Lukas Opublikowano 27 Maja 2006 Autor Opublikowano 27 Maja 2006 To była tylko propozycja wiem Prezes tak chcialem zrobic aluzje ale okolice bialego sa super
Hugo Opublikowano 28 Maja 2006 Opublikowano 28 Maja 2006 To nie tak.Mam diesla więc dalekich tras się nie boje dlugie trasy dieslem to sama przyjemnos i relax I tylko raz tankujesz , a nie tak jak beznyną
zanjac Opublikowano 28 Maja 2006 Opublikowano 28 Maja 2006 Jak chciałoby się wam zboczyc z kursu to 12,13,14,15 sierpień w AFK jest planowany zlocik AUDIMANIAKÓW w centrum czyli KAZIMIERZ DOLNY czym więcej tym lepiej http://www.audi.xon.pl/forum/viewforum.php?f=48
dziarule Opublikowano 28 Maja 2006 Opublikowano 28 Maja 2006 druga noc impreza tylko moze bez bijatyk kurde moze byc nie dobrze bo ja mam pecha do ludzi jestem tak przyjaznie nastawiony ze niektorzy tego nie rozumieja i tak juz bylem w centrum uwagi w sylwestra rok temu jeszcze wczesniej na studniowce i w tym roku na imprezie i przez to tez przez dwa miechy mialem lape w gipsie... dlatego ja bym wolal raczej na odludziu w milym gronie
ono Opublikowano 31 Maja 2006 Opublikowano 31 Maja 2006 OOOO widze juz 10 osob jedzie calkiem fajnie sie robi Jest fajne miejsce na zlocik , domki woda itd , lukass zna miejscowosc bo ja zapomnialem ale podobno jest super .
T-żółw Opublikowano 31 Maja 2006 Opublikowano 31 Maja 2006 miejscowość Pasym - Mazury w tym tygodniu będzie sprawdzona dostępnosć domków i cena za domek na ten rok :neutral:
piurko Opublikowano 1 Czerwca 2006 Opublikowano 1 Czerwca 2006 miejscowość Pasym - Mazury w tym tygodniu będzie sprawdzona dostępnosć domków i cena za domek na ten rok :neutral: Kto sprawdza ten Pasym :?: Robiłem mały rekonesans i jest problem W sezonie wynajmują domki na tydzień od soboty do soboty i przykładowo : Wałpusz k. Szczytna domek 8 osobowy na tydzień bez wyżywienia kosztuje 1260 PLN i nie ma mowy o wynajęciu na weekend . Poza sezonem pewnie tak. Będę szukał dalej
T-żółw Opublikowano 1 Czerwca 2006 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Kto sprawdza ten Pasym mojej dziewczyny siostra jedzie tam w ten piątek to podpyta albo da mi namiary i sam zadzwonię, zapytam o ceny i dostępnosć domków w lipcu
adadur Opublikowano 2 Czerwca 2006 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Mam prośbę. Czy mogłby ktoś założyć wątek z terminarzem zlotów.
Hugo Opublikowano 2 Czerwca 2006 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Mam prośbę. Czy mogłby ktoś założyć wątek z terminarzem zlotów. Jakie zloty masz na myśli ?? Bo ja na forum widze tylko jeden
adadur Opublikowano 2 Czerwca 2006 Opublikowano 2 Czerwca 2006 No niby tak. Ale może małe regionalne spotkanka by się pojawiły...
Pikuś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Ale może małe regionalne spotkanka by się pojawiły adadur patrz uwaznie to napewno zobaczysz.
adadur Opublikowano 2 Czerwca 2006 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Tak tylko jak wętek o zlocie ma już z 10 zakładek w których może być co chwila zmieniany termin a możei miejsce to można się pogubić co jest ostatecznei postanowione.
Hugo Opublikowano 2 Czerwca 2006 Opublikowano 2 Czerwca 2006 No niby tak.Ale może małe regionalne spotkanka by się pojawiły... Przecież są cały czas :shock: http://www.a4-klub.fg.pl/forum/viewforum.php?f=2 Ale Tobie ciężko zaproponować jakiś regionalny spocik , bo nie wiemy skąd jesteś.Wpisałeś sobie Polska i lipa
tomaszu Opublikowano 2 Czerwca 2006 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Chcialbym sie z Wami wszystkim spotkac. Nie jestem teraz w stanie powiedziec czy przyjade, ale jakby cos to chyba moglbym sobie zabrac kumpla, albo dziewczyne. Tak co by mi razniej bylo. :mrgreen: No bo w koncu nikogo z Was nie znam
Pikuś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Wiesz zabrac mozesz raczej nikt nie bedzie mial pretensji. A po to robimy taki zlocik zeby wlasnie sie poznac.
tomaszu Opublikowano 2 Czerwca 2006 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Wiesz zabrac mozesz raczej nikt nie bedzie mial pretensji. A po to robimy taki zlocik zeby wlasnie sie poznac. Racja, ale ja taki niesmialy... :roll:
Rekomendowane odpowiedzi