Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Audik Armiego - koniec przygody - SPRZEDANE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Armi ja bym brał z alegro, prawdopodobnie to i tak to samo co u mapeta:wink:

• Odpowiedzi 3.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

fajnie mu będzie z tą lotką :wink: Armi nie martwisz się, co będzie dalej, gdy przyzwyczaisz się do tego setup'u mocy? Bo już powoli sensowne możliwości AFN'a się chyba kończą :decayed:

Opublikowano

W tym samochodzie mocy mi wystarczy. Nie ma sensu sie pchac w bigT, zanim sie rozbuja to mija polowa obrotow.

Moc jest ladna na papierze a jezdzi fajnie pod koniec obrotow. Nawet po przejsciu z turbo awx na brd i podlaniu paliwem czuc, ze to wieksza turbina.

Za to w A3 mam wieksze pole do popisu, samym programem 170/370 czy 380Nm wyciaga.

Zmiana turbo i wynik jak w A4, a buda lzejsza:wink:

Skrzynia 6, zupelnie inna jazda. Tyle, ze oska ale nie mozna miec wszystkiego.

Mialo byc pieciodrzwiowe a3, 1.8T z Q, z wypasem i biala skora w srodku, a jest 5-drzwi, wypas z jasna skora ale 6-biegowy diesel i oska:confused4:

---------- Post dopisany at 13:10 ---------- Poprzedni post napisany at 13:07 ----------

Jeszcze takie znalazlem:decayed:

DSC_1925_1.jpg

Opublikowano

Medik miał takiego Lipa w dobrej kasie:wink:

Opublikowano

co miałem ?

Opublikowano
co miałem ?

ten spjlerek na klape nie?

Opublikowano

a no tak, już poszedł, 50 zł taniej niż w sklepie :wink:

Opublikowano
a no tak, już poszedł, 50 zł taniej niż w sklepie :wink:

właśnie dlatego mu pisałem, ze w dobrej kasie to miałeś:wink:

Opublikowano

jak montowany ten spojler ?

Opublikowano

taśma dwustronna

Opublikowano

Za to w A3 mam wieksze pole do popisu, samym programem 170/370 czy 380Nm wyciaga.

Mialo byc pieciodrzwiowe a3, 1.8T z Q, z wypasem i biala skora w srodku, a jest 5-drzwi, wypas z jasna skora ale 6-biegowy diesel i oska:confused4:

jedzie to jakoś? :naughty: Planuję sobie następne auto kupić a3 na wypasie:decayed: Może nie jest takie ładne jak a4, ale coś by można z mocą zrobić właśnie:wink:

Opublikowano
taśma dwustronna

i dobrze trzyma ?

Opublikowano

jedzie to jakoś? :naughty: Planuję sobie następne auto kupić a3 na wypasie:decayed: Może nie jest takie ładne jak a4, ale coś by można z mocą zrobić właśnie:wink:

A3 jedzie świetnie, wykonczenie wnetrza jak w b6(mam polifta).

Nie za duze, wiec wszedzie się wcisnie.

Zawieszenie bez wahaczy - jak odkrecilem koło to prawie padłem ze śmiechu:naughty: - tam nic nie ma:decayed: A mimo to komfort jest (17 i -16mm).

Skórzane kubełkowe fotele, trzymają lepiej niż kubełki w a4.

Ogólnie czuć, że to młodsze auto.

Opublikowano

A3 jedzie świetnie, wykonczenie wnetrza jak w b6(mam polifta).

Nie za duze, wiec wszedzie się wcisnie.

Zawieszenie bez wahaczy - jak odkrecilem koło to prawie padłem ze śmiechu:naughty: - tam nic nie ma:decayed: A mimo to komfort jest (17 i -16mm).

Skórzane kubełkowe fotele, trzymają lepiej niż kubełki w a4.

Ogólnie czuć, że to młodsze auto.

W przyszłym roku planuję zmianę na a3 poliftowe. Zrobiłbym to już teraz, ale za dużo pracy w a4 włożyłem, trzeba się nacieszyć.

BTW Twoje a4 miażdży suty:slina::slina:

Opublikowano
taśma dwustronna

i dobrze trzyma ?

właśnie że kijowo ;/ jak sie klapa nagrzeje to taśma powoli puszcza ,odarłem starą taśmę i wrzuciłem nową i zobaczę co dalej

Opublikowano
taśma dwustronna

i dobrze trzyma ?

właśnie że kijowo ;/ jak sie klapa nagrzeje to taśma powoli puszcza ,odarłem starą taśmę i wrzuciłem nową i zobaczę co dalej

trzyma tak samo jak chrom na metry czyli po roku odchodzi:wink:

chyba trzeba cos bardziej inwazyjnego zastosować żeby to trzymało sie na stałe:whistling:

Opublikowano
taśma dwustronna

i dobrze trzyma ?

trzyma tak samo jak chrom na metry czyli po roku odchodzi:wink:

chyba trzeba cos bardziej inwazyjnego zastosować żeby to trzymało sie na stałe:whistling:

może na silikonie to zamontować ,tylko dobrze trzeba zabezpieczyć żeby woda sie nie dostała pod lotkę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...