jozek726 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 za***iście ta folia wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Rano było tak:http://s8.postimage.org/mzc3vzys1/P1040234.jpg Wieczorem: http://s14.postimage.org/wdb22edrh/P1040244.jpghttp://s13.postimage.org/xuai7jho3/P1040262.jpghttp://s9.postimage.org/gwjaqraor/P1040246.jpg http://s9.postimage.org/i3sn58bff/P1040237.jpghttp://s14.postimage.org/ig2j7ybe5/Kopia_P1040275.jpg Ameryka:wink: Kolego ja mam pytanie apropos zdjec z 1 strony, a dokładnie listew w środku obklejonych stickerbombem, ile posło Ci na to tej naklejki bo planuje ten sam modzik a nie wiem ile zamowic, probowalem pomieżyć ale wole się zapytać żeby za dużo nie zamawiac,a i czy orietujesz sie ile by posło naklejki na lusterka zewnetrzne? Z tego co pamiętam to zużyłem jeden arkusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekgsx550 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 ładnie zaczyna wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 ładnie zaczyna wyglądać to jest chyba motywacja do działania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 ładnie zaczyna wyglądać No armi początki dobre, oby tak dalej... i za 5 lat będzie przyzwoicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Trzeba sprzedać furę, zaraz będzie xero w okolicy:wink: Toż to papuć żółte halo i obrysy będzie robił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 :polew::polew::polew: grunt że w wolnossaku FMICa nie wstawi:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Trzeba sprzedać furę, zaraz będzie xero w okolicy:wink:Toż to papuć żółte halo i obrysy będzie robił obrysów nie będzie i niegdy nie miało byc, jest grill s4 i halo żółte będzie bo mi się podoba o obrysach nigdzie nie pisałem, skąd więc taki pomysł? jak bym chciał ksero robić to bym se od razu grill RS4 kupił co do xsero to tylko halo będzie takie samo ---------------- i posiadanie samych halo takich samych uprawnia do mówienia że to będzie kasero? jak tak to cały battalion to jedno wielkie XERO jest stickerbomba wywaliłem to już napewno nie będzie xero:grin: teraz mam pierwszą ori czarną połysk folę na dekorach - rezerwuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Trzeba sprzedać furę, zaraz będzie xero w okolicy:wink:Toż to papuć żółte halo i obrysy będzie robił obrysów nie będzie, jest grill s4 i halo żółte będzie bo mi się podoba o obrysach nigdzie nie pisałem, skąd więc taki pomysł? jak bym chciał ksero robić to bym se od razu grill RS4 kupił co do xsero to tylko halo będzie takie samo ---------------- i posiadanie samych halo takich samych uprawnia do mówienia że to będzie kasero? jak tak to cały battalion to jedno wielkie XERO jest pisales u siebie w watku ze chcialbys zrobic obrys jak u radimma:wink: rezaj co ci sie podoba a komentami nie przejmuj sie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Trzeba sprzedać furę, zaraz będzie xero w okolicy:wink:Toż to papuć żółte halo i obrysy będzie robił obrysów nie będzie, jest grill s4 i halo żółte będzie bo mi się podoba o obrysach nigdzie nie pisałem, skąd więc taki pomysł? jak bym chciał ksero robić to bym se od razu grill RS4 kupił co do xsero to tylko halo będzie takie samo ---------------- i posiadanie samych halo takich samych uprawnia do mówienia że to będzie kasero? jak tak to cały battalion to jedno wielkie XERO jest pisales u siebie w watku ze chcialbys zrobic obrys jak u radimma:wink: rezaj co ci sie podoba a komentami nie przejmuj sie:decayed: nie sprecyzowałem, chodziło mi o samo zrobienie oklejenia ale usa bez obrysu, ale już zrezygnowałem z tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Trzeba sprzedać furę, zaraz będzie xero w okolicy:wink:Toż to papuć żółte halo i obrysy będzie robił obrysów nie będzie i niegdy nie miało byc, jest grill s4 i halo żółte będzie bo mi się podoba o obrysach nigdzie nie pisałem, skąd więc taki pomysł? jak bym chciał ksero robić to bym se od razu grill RS4 kupił co do xsero to tylko halo będzie takie samo ---------------- i posiadanie samych halo takich samych uprawnia do mówienia że to będzie kasero? jak tak to cały battalion to jedno wielkie XERO jest stickerbomba wywaliłem to już napewno nie będzie xero:grin: teraz mam pierwszą ori czarną połysk folę na dekorach - rezerwuję Ale nie w okolicy:wink: Luuuz:thumbup1: Nakręcam sobie wejścia na wątek, nic tak nie działa jak mała afera:wink: ---------- Post dopisany at 19:21 ---------- Poprzedni post napisany at 19:19 ---------- Mam identyko lampy, nie lepiej zrobić światła tak?http://img843.imageshack.us/img843/894/20130109531.jpg Tak to znaczy, jak bo nie rozumiem? (być może dlatego, że dalej jestem w szoku po przeczytaniu wątku o sprzedarzy rs-a na smerfach:shock3:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Trzeba sprzedać furę, zaraz będzie xero w okolicy:wink:Toż to papuć żółte halo i obrysy będzie robił obrysów nie będzie i niegdy nie miało byc, jest grill s4 i halo żółte będzie bo mi się podoba o obrysach nigdzie nie pisałem, skąd więc taki pomysł? jak bym chciał ksero robić to bym se od razu grill RS4 kupił co do xsero to tylko halo będzie takie samo ---------------- i posiadanie samych halo takich samych uprawnia do mówienia że to będzie kasero? jak tak to cały battalion to jedno wielkie XERO jest stickerbomba wywaliłem to już napewno nie będzie xero:grin: teraz mam pierwszą ori czarną połysk folę na dekorach - rezerwuję Ale nie w okolicy:wink: Luuuz:thumbup1: Nakręcam sobie wejścia na wątek, nic tak nie działa jak mała afera:wink: nasze auta różni praktycznie wszystko więc to burza w szklance wody a halo zrobię sobie czerwone:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Trzeba sprzedać furę, zaraz będzie xero w okolicy:wink:Toż to papuć żółte halo i obrysy będzie robił obrysów nie będzie i niegdy nie miało byc, jest grill s4 i halo żółte będzie bo mi się podoba o obrysach nigdzie nie pisałem, skąd więc taki pomysł? jak bym chciał ksero robić to bym se od razu grill RS4 kupił co do xsero to tylko halo będzie takie samo ---------------- i posiadanie samych halo takich samych uprawnia do mówienia że to będzie kasero? jak tak to cały battalion to jedno wielkie XERO jest stickerbomba wywaliłem to już napewno nie będzie xero:grin: teraz mam pierwszą ori czarną połysk folę na dekorach - rezerwuję Ale nie w okolicy:wink: Luuuz:thumbup1: Nakręcam sobie wejścia na wątek, nic tak nie działa jak mała afera:wink: nasze auta różni praktycznie wszystko więc to burza w szklance wody a halo zrobię sobie czerwone:grin: zrob jak ja czarne folia:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Trzeba sprzedać furę, zaraz będzie xero w okolicy:wink:Toż to papuć żółte halo i obrysy będzie robił obrysów nie będzie i niegdy nie miało byc, jest grill s4 i halo żółte będzie bo mi się podoba o obrysach nigdzie nie pisałem, skąd więc taki pomysł? jak bym chciał ksero robić to bym se od razu grill RS4 kupił co do xsero to tylko halo będzie takie samo ---------------- i posiadanie samych halo takich samych uprawnia do mówienia że to będzie kasero? jak tak to cały battalion to jedno wielkie XERO jest stickerbomba wywaliłem to już napewno nie będzie xero:grin: teraz mam pierwszą ori czarną połysk folę na dekorach - rezerwuję Ale nie w okolicy:wink: Luuuz:thumbup1: Nakręcam sobie wejścia na wątek, nic tak nie działa jak mała afera:wink: nasze auta różni praktycznie wszystko więc to burza w szklance wody a halo zrobię sobie czerwone:grin: zrob jak ja czarne folia:wink: a na lampach też masz czarną folie czy tylko na halo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Trzeba sprzedać furę, zaraz będzie xero w okolicy:wink:Toż to papuć żółte halo i obrysy będzie robił obrysów nie będzie i niegdy nie miało byc, jest grill s4 i halo żółte będzie bo mi się podoba o obrysach nigdzie nie pisałem, skąd więc taki pomysł? jak bym chciał ksero robić to bym se od razu grill RS4 kupił co do xsero to tylko halo będzie takie samo ---------------- i posiadanie samych halo takich samych uprawnia do mówienia że to będzie kasero? jak tak to cały battalion to jedno wielkie XERO jest stickerbomba wywaliłem to już napewno nie będzie xero:grin: teraz mam pierwszą ori czarną połysk folę na dekorach - rezerwuję Ale nie w okolicy:wink: Luuuz:thumbup1: Nakręcam sobie wejścia na wątek, nic tak nie działa jak mała afera:wink: nasze auta różni praktycznie wszystko więc to burza w szklance wody a halo zrobię sobie czerwone:grin: zrob jak ja czarne folia:wink: a na lampach też masz czarną folie czy tylko na halo? na halo bo lampy to bix i srodek na czarno robiony i w esowych halo raczej bedzie taka sama wizja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Czesc. Powied jak wrażenia dźwiękowe po pełnym przelocie z kwasu?? Chciałbym u siebie zrobić ale mam kilka zastrzeżeń. Na przeglądzie nie ma problemów??? Jaka grubość ścianki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Trzeba sprzedać furę, zaraz będzie xero w okolicy:wink:Toż to papuć żółte halo i obrysy będzie robił obrysów nie będzie i niegdy nie miało byc, jest grill s4 i halo żółte będzie bo mi się podoba o obrysach nigdzie nie pisałem, skąd więc taki pomysł? jak bym chciał ksero robić to bym se od razu grill RS4 kupił co do xsero to tylko halo będzie takie samo ---------------- i posiadanie samych halo takich samych uprawnia do mówienia że to będzie kasero? jak tak to cały battalion to jedno wielkie XERO jest stickerbomba wywaliłem to już napewno nie będzie xero:grin: teraz mam pierwszą ori czarną połysk folę na dekorach - rezerwuję Ale nie w okolicy:wink: Luuuz:thumbup1: Nakręcam sobie wejścia na wątek, nic tak nie działa jak mała afera:wink: ---------- Post dopisany at 19:21 ---------- Poprzedni post napisany at 19:19 ---------- Mam identyko lampy, nie lepiej zrobić światła tak?http://img843.imageshack.us/img843/894/20130109531.jpg Tak to znaczy, jak bo nie rozumiem? (być może dlatego, że dalej jestem w szoku po przeczytaniu wątku o sprzedarzy rs-a na smerfach:shock3:) To znaczy mijania dać na dół, jeden pasek LED, a stop na górę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Czesc.Powied jak wrażenia dźwiękowe po pełnym przelocie z kwasu?? Chciałbym u siebie zrobić ale mam kilka zastrzeżeń. Na przeglądzie nie ma problemów??? Jaka grubość ścianki. Dopóki nie wkręca się na obroty to jest cicho tzn klekot zagłusza wszystko. W czasie jazdy z przodu jest ok, z tyłu gorzej. Trzeba to lubić i raczej nie wozić pasażerów. Ryczy w czasie przyśpieszania, jest cofka przy zejściu obrotów. Ja nie narzekam ale osobie z seryjną turbiną czy autem rodzinnym raczej bym tego nie polecał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti@R1 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 armistead, fajne auto i mody zacne... Chyba sie dzis mijalismy w Pulawach... jechalem czarną S4 B5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi