KoJ@K Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Hyhy zapraszam Pogadamy, Napijemy się kawusi, herbatki - no chyba że braknie prądu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 no ładne to to masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Ładne to to dopiero będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkam Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 szukuje się kolejny gruby projekt;) gratulacje fury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-ERNI- Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 (edytowane) Elegancja Francja Panie Edytowane 9 Marca 2020 przez -ERNI- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 8 godzin temu, wielik napisał: Lakier aż się prosi o odnowę ? Gratulacje zakupu Lakier dostanie to co mu potrzebne, niestety brak czasu by przysiąść do niego i z kopa zrobić całość od strzała, więc w wolnych chwilach, po godzinach będzie dziabane po troszku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 4 godziny temu, KoJ@K napisał: Ładne to to dopiero będzie ja myślę, bo inaczej to usuwam Cię ze znajomych 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlimazz Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 20 godzin temu, KoJ@K napisał: zacząłem się żalić jakie trupy b8 miałem przyjemność oglądać jeżdżąc po Polsce za B8 Wymiana fury w szeregach klubowych to chyba najlepsza możliwa opcja, nie dość że zadbana zmodzona ze smakiem to i z pewną historią. Obserwujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 ładna. Kiedy montaż Akebono? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Nie wiem czy ich narazie nie pogonie, Żeby się troche "odkuć" bo mam 2 całe zestawy, jedne z tarczami 375mm , a drugie 390mm , a na aucie póki co 345mm więc nie ma źle przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz36 Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Mnie też Mateusz było miło Cię poznać osobiście i fajnie że audi trafiła do tak sympatycznej osoby . To było kochane auto które mnie nigdy nie zawiodło dlatego z przyjemnością dokładałem do niego kolejne mody , bo było tego warte . Teraz mniej żal auta , bo trafiło też w dobre ręce i widzę że będzie miało super 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 5 godzin temu, KoJ@K napisał: Nie wiem czy ich narazie nie pogonie, Żeby się troche "odkuć" bo mam 2 całe zestawy, jedne z tarczami 375mm , a drugie 390mm , a na aucie póki co 345mm więc nie ma źle przecież Proszę Cię. Pamiętasz jak brałeś tarcze 312mm ode mnie? Wtedy miałem już 345mm w B6. Pakuj kur... 6-tłok 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 No tak tak, wiem, ale finansowo niestety nie przeskocze moich chęci nad potrzebami ... ale tak z drugiej strony to ma też do tego po małym przebiegu zaciski na tył pod 330mm więc oddając do malowania proszkowego nie uziemiałbym samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 2 godziny temu, KoJ@K napisał: więc oddając do malowania proszkowego nie uziemiałbym samochodu Podac dane do wysylki ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelosinski83 Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Gratki, Avancik w polifcie z Competition - mniam mniam... Co tam pod blaszaną skorupą siedzi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Nie trzeba @Dev Twoje dane mam już w ulubionych 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Pod maską "standardowo" 2.0 kle kle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Nie pierdziel, CR to już nie jest taki kle kle... Hehe nie brakuje Ci tego dźwięku z AVFa? Szczególnie zimnego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordeliuss Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Nooooooooo fura sztos Wygląda agresywnie i tak ma być. Trzeba przyznać że mimo że to 2.0 TDI to CR pracuje zupełnie inaczej i przyjemniej niż poprzednie opcje TDI. Skoro przez najbliższe dni wpadło tyle roboty to strach pomyśleć co będzie na przestrzeni roku PS. I weź Ty pamiętaj o mnie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi