Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 2.0 TFSI | LY7G | Avant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eeeetam 

WWW.CENEO.PL

Żarowka samochodowa OSRAM DIADEM do kierunkowskazów PY21W - 2szt – sprawdź opinie i opis produktu. Zobacz inne Żarówki samochodowe, najtańsze i najlepsze oferty.

Opublikowano

Kiedyś kupiłem te żarówki do ex b6 i wyglądały zarąbiście. Teraz ciężko je dostać... chyba że kumpla namówię żeby mi je oddał, bo dla niego i tak auto ma tylko jeździć, nie wyglądać... :grin: 

38BC2F7E-23BA-43CF-A6BA-24CD8AA0F359.jpeg

Opublikowano
  • Autor

@MgrRazer

Już znalazłem :kox:

Opublikowano

Gdzie? :D

Opublikowano
4 godziny temu, Tkoczu_ napisał:

Patrzyłem na Allegro i w komentarzach pisza że pomarańczowy prześwit zostaje 

Zerknij u mnie na foty, mam diademy i prawie że pomarańczowego nie widać.

Opublikowano
  • Autor
10 godzin temu, MgrRazer napisał:

Gdzie? :D

Jednak pomyliłem i to nie te:doh:

9 godzin temu, MaTeo85 napisał:

Zerknij u mnie na foty, mam diademy i prawie że pomarańczowego nie widać.

no fajnie, fajnie, szkoda że już niedostępne. 

Opublikowano
50 minut temu, Tkoczu_ napisał:

Jednak pomyliłem i to nie te:doh:

no fajnie, fajnie, szkoda że już niedostępne. 

Ja brałem tu:

T.ALLEGRO.PL

Opublikowano

Zawsze jest alternatywa, czyli Philips Silver Vision, nawet nie wiem czy nie ładniejsze od Diademów... 

Opublikowano

Dzisiaj znalazłem takie:

ALLEGRO.PL

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, MgrRazer napisał:

Dzisiaj znalazłem takie:

ALLEGRO.PL

Już zamówiłem, padła decyzja na philips ;)

Opublikowano
  • Autor

Póki pogoda nie dopisuje...

Znowu jakiejś tam graty przychodzą i się magazynują :grin:C4959CD1-748E-4D26-BF57-A367D7A55166.jpeg

- dystanse 17mm 

- Ori lampki w rejestracje ( Tutaj muszę jeszcze dokupić rezystory i wlutować żeby fajnie chulało ) 

- PHILIPS SILVER VISION 

I na deser mój ulubiony zapach, z k2 truskaweczka.

Felgi z renowacji powinny wrócić w pt wiec jak bd czas to w weekend wszystko wleci :kox:

Lany poniedziałek był to i audi musiałem oblać  :grin:

DE15493C-6F68-4F53-9B6E-E6F7D0EDE71C.jpeg

884BB98C-EA91-4E85-83A1-6E850B696EE5.jpeg

A4BF1351-9E33-4229-8EDC-696D72FC41FE.jpeg

Edytowane przez Tkoczu_

Opublikowano

Co do lampek to załóż i zobacz czy Ci  wywali błąd bo ja akurat kupiłem te dedykowane z osrama z tym niby kasownikiem i okazało się ze nie wywala :D więc jest zbędny.

Opublikowano
  • Autor

@raaf No błędu nie wywala właśnie przez ten kasownik. 
Z ciekawości, poślij fotkę jak to u Cb świeci ? 
W weekend obczaje te moje lampki, @pelonek1 mówił że fajnie świecą wiec lipy nie może być ? 

Opublikowano

wcale go tam nie wkładałem :p bo nie chciało mi się rozbierać klapy żeby go tam wpinać :D 

w nocy zrobię zdjęcie to podeśle :naughty:

telefon oczywiście wyolbrzymi te oświetlenie no ale coż :D 

Opublikowano

Ori lampki ledowe w B7 raczej na bank wywalą błąd na fisie. W b6 działają jak złoto, B7 ma czulej ustawione progi w MCE.

Opublikowano
  • Autor
23 minuty temu, MaTeo85 napisał:

Ori lampki ledowe w B7 raczej na bank wywalą błąd na fisie. W b6 działają jak złoto, B7 ma czulej ustawione progi w MCE.

Kupując je, miałem to na uwadze, ale wpakować rezystor to nie problem a można się cieszyć brakiem ufo za autem :grin:

Opublikowano
Teraz, Tkoczu_ napisał:

Kupując je, miałem to na uwadze, ale wpakować rezystor to nie problem a można się cieszyć brakiem ufo za autem :grin:

Zdecydowanie je polecam, mam u siebie w b6 i świecą bardzo fajnie (nie ma efektu oślepiania jak od Chińczyków które są często za jasne, no i już mam chyba że 2 lata i nic nie mruga i się nie pasuje.

Warto też zmienić śrubki mocujące na nowsze (stare były na krzyżak, nowe są na torxa)

Jak coś to @ElectricShock robi mody m-ce żeby nie waliło błędami po przesiadce na ledy. Jest jeszcze w fazie testów z tego co wiem, ale wrzucał już informacje na forum jak coś.

Opublikowano
3 minuty temu, MaTeo85 napisał:

Zdecydowanie je polecam, mam u siebie w b6 i świecą bardzo fajnie (nie ma efektu oślepiania jak od Chińczyków które są często za jasne, no i już mam chyba że 2 lata i nic nie mruga i się nie pasuje.

Warto też zmienić śrubki mocujące na nowsze (stare były na krzyżak, nowe są na torxa)

Jak coś to @ElectricShock robi mody m-ce żeby nie waliło błędami po przesiadce na ledy. Jest jeszcze w fazie testów z tego co wiem, ale wrzucał już informacje na forum jak coś.

Tez mam je u siebie i świecą idealnie,myślisz że mce z b7 jest bardziej czułe niż te c6? Nie testowałem ale myślę iż na tym samym poziomie i obejdzie się bez błędu.

20201003_224019.jpg

Opublikowano
  • Autor

@MaTeo85 nowe śrubki miałem w zestawie wiec git, a co do obróbki mce przez kolegi to już czytałem temat i ustawiam się w kolejce :kox:

Jak bd miał chwile to wrzucę lampki bez rezystora, sprawdzę czy rzucają błędem, żeby rozwiać wszelkie wątpliwości :whistling::grin:

Opublikowano

Wrzuć bez rezystorów i sprawdź czy jest ok oraz daj znać tutaj. Nie przykręcaj mocno do testów żeby tych nowych śrubek nie uszkodzić. Ja w C6 nie testowałem bez rezystorów, czytałem tylko że są potrzebne i je dałem. Będziesz zadowolony, świecą pięknie, w sumie to chyba zdjęcia Ci przesyłałem na PW.