K4rol81 Opublikowano 9 Października 2020 Opublikowano 9 Października 2020 1 minutę temu, HOLMATRO napisał: Małe spy foto, kolejny udany zakup, za 2 miechy w kraju S4 DTM Quattro 25th Anniversary Quattro, tym razem 18/250. Czyli dwie z 4 w Europie wkrótce pod moim garażem O skurwesyn
qruku Opublikowano 9 Października 2020 Opublikowano 9 Października 2020 Gratuluję Jak utrzymasz tempo ich zdobywania to kiedyś wszystkie będą pod Twoim garażem 1
MaTeo85 Opublikowano 9 Października 2020 Opublikowano 9 Października 2020 Masz rozmach, nie ma co graty drugiej fury.
trepek Opublikowano 9 Października 2020 Opublikowano 9 Października 2020 9 godzin temu, HOLMATRO napisał: Małe spy foto, kolejny udany zakup, za 2 miechy w kraju S4 DTM Quattro 25th Anniversary Quattro, tym razem 18/250. Czyli dwie z 4 w Europie wkrótce pod moim garażem Somsiadom gule urosną
Dev Opublikowano 9 Października 2020 Opublikowano 9 Października 2020 13 godzin temu, HOLMATRO napisał: Małe spy foto, kolejny udany zakup, za 2 miechy w kraju S4 DTM Quattro 25th Anniversary Quattro, tym razem 18/250. Czyli dwie z 4 w Europie wkrótce pod moim garażem Wiecej tego jest w PL, w tym jedna u mnie na wsi. Przyjechala w zeszlym roku za 2300$
george Opublikowano 9 Października 2020 Opublikowano 9 Października 2020 2 minuty temu, Dev napisał: Wiecej tego jest w PL, w tym jedna u mnie na wsi. Przyjechala w zeszlym roku za 2300$ Jak za czapkę gruszek.
HOLMATRO Opublikowano 10 Października 2020 Autor Opublikowano 10 Października 2020 8 godzin temu, Dev napisał: Wiecej tego jest w PL, w tym jedna u mnie na wsi. Przyjechala w zeszlym roku za 2300$ W zeszłym roku sprzedały się dwie i żadna za 2300
HOLMATRO Opublikowano 10 Października 2020 Autor Opublikowano 10 Października 2020 (edytowane) 4 godziny temu, Dev napisał: Gdzie sie sprzedaly ? Ostatnie dwa lata. Rok temu 29 lipca sprzedała się jedna i nie ma udostępnionego kraju exportu. Reszta została w USA Edytowane 10 Października 2020 przez HOLMATRO
Dev Opublikowano 10 Października 2020 Opublikowano 10 Października 2020 29 minut temu, HOLMATRO napisał: Ostatnie dwa lata. Rok temu 29 lipca sprzedała się jedna i nie ma udostępnionego kraju exportu. Reszta została w USA z tego poganskiego kraju jest wiele mozliwosci importu auta, wiem bo sprowadzam jezeli auto nie zostało zgłoszone do aukcji to nie bedziesz miec po nim zadnego śladu
HOLMATRO Opublikowano 10 Października 2020 Autor Opublikowano 10 Października 2020 14 minut temu, Dev napisał: z tego poganskiego kraju jest wiele mozliwosci importu auta, wiem bo sprowadzam jezeli auto nie zostało zgłoszone do aukcji to nie bedziesz miec po nim zadnego śladu Wiem ze sprowadzasz, bo mnie kiedyś naciągałeś na allroada I wiem, ze auto sprzedane poza aukcja nie widnieje w systemie, natomiast można je wyświetlić gdzie indziej, trzeba chwile poszperać tak czy siak, nie ma ich wiele, może jakaś sztuka jest w Polsce kupiona poza aukcjami i schowana w garażu. Jeśli chodzi o Europę wyśledzilem po żmudnych poszukiwaniach 2 sztuki i mam namiary na ich wlascicieli - w Norwegii i Szwajcarii. Wiec dla mnie, a zbadałem temat, jest kilka sztuk w Europie, na audizine ktoś jakiś czas temu wrzucał pełna listę tych które zostały z miejscowościami zameldowania, nie wiem jak to zrobił ale wielu właścicieli potwierdziło ze lista wyglada na legitną. Zostało Ok 130 sztuk, stan na chyba 2018 rok. Masz wiedzę o kolejnej sztuce w pl w „twojej wiosce”, niech się właściciel ujawni i pochwali
Dev Opublikowano 10 Października 2020 Opublikowano 10 Października 2020 Godzinę temu, HOLMATRO napisał: Masz wiedzę o kolejnej sztuce w pl w „twojej wiosce”, niech się właściciel ujawni i pochwali Nie ten typ czlowieka, motoryzacyjny ignorant jak ja. Złapie go na wsi to wrzuce foty
HOLMATRO Opublikowano 6 Listopada 2020 Autor Opublikowano 6 Listopada 2020 Mała niespodziewana sesja, kilka jesiennych kadrów przed schowaniem auta do garażu na sen zimowy i okazjonalne wyjazdy w biały puch. 7
HOLMATRO Opublikowano 6 Listopada 2020 Autor Opublikowano 6 Listopada 2020 6 minut temu, Dev napisał: koła tutaj jakieś takieś .... wiem, ale nowe opony Toyo 245/40 założone które kleją jak wściekłe z tym rozkładem 40/60 - P/T i póki co mam wizję, że zostaje auto w oryginale, chociaż.... Jednak 19 cali to rozmiar idealny w nadkole B7. No i ET tu jest tragiczne.. ale klei auto jak po szynach, przy niższym auto zaczyna pływać, przerabiałem od 17 do 20 cali w tej budzie z różnymi ET i tutaj jest po prostu mistrzostwo, jeśli chodzi o wyczucie auta. Może gwint też dużo daje, ale uważam, że zestrojenie fabryczne jest bardzo dobre. Tak czy siak rozglądam się za jakimiś 19 na wiosnę, póki co zimowe serwisowanie silnika
kamelus_ Opublikowano 6 Listopada 2020 Opublikowano 6 Listopada 2020 Auto mega ale te koła Co to naciąg inwerso? Albo guma za szeroka albo felga za wąska... 1
marcin_o23 Opublikowano 6 Listopada 2020 Opublikowano 6 Listopada 2020 kolo fajne, ori jak ma być po prostu rozmiar gum, który tu być nie pownien, auto sztos
Rekomendowane odpowiedzi