Rob@k Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 W końcu statek że Stanów dopłyną. Ta telenowela dalej trwa
Awra Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Może czas ściągnąć z neta fotki a4 b9, założyć nowy temat i napisać "już niedługo nowa piękność" 2
karolek_ust Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Opublikowano 29 Sierpnia 2022 3 godziny temu, Awra napisał: Może czas ściągnąć z neta fotki a4 b9, założyć nowy temat i napisać "już niedługo nowa piękność" Kolega czeka na b10 ultra 1
NelsonPL Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2022 2 godziny temu, karolek_ust napisał: Kolega czeka na b10 ultra Na nic nie czeka. Mam to co chciałem i zmieniam swoją AUDI S4 ULTRA według swojego planu. Ps. To moja pasja. 1
Tomek_091019 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 za***ista mi pasja. Czekać pół roku na jakieś lampki do drzwi, przepłacić za nie 5x i jechać do aso żeby je zamontowali
NelsonPL Opublikowano 1 Września 2022 Autor Opublikowano 1 Września 2022 (edytowane) 21 godzin temu, Tomek_091019 napisał: za***ista mi pasja. Czekać pół roku na jakieś lampki do drzwi, przepłacić za nie 5x i jechać do aso żeby je zamontowali Jak już to nie lampki tylko projektory. Nic nie przepłacam bo w USA cena jest niższa niż czasami były w Niemczech (850-1400) Zamawiając w USA wyszło niecałe 700 z wysyłką. Więc cena jest normalna.Oczywiście oryginały z salonu Audi (ASO) Tak jak z przodu taki i z tyłu montaż samodzielny bo to prosta sprawa. Edytowane 1 Września 2022 przez NelsonPL
NelsonPL Opublikowano 1 Września 2022 Autor Opublikowano 1 Września 2022 Miłe odkrycie w moim ULTRA. Mam doposażony system nagłośnienia. Dodatkowo jest głośnik centralny, subwoofer, mocniejszy tuner radiowy. (głęboki bass) Wszystkich jest 10 głośników.
Tomek_091019 Opublikowano 1 Września 2022 Opublikowano 1 Września 2022 1 godzinę temu, NelsonPL napisał: Jak już to nie lampki tylko projektory. Nic nie przepłacam bo w USA cena jest niższa niż czasami były w Niemczech (850-1400) Zamawiając w USA wyszło niecałe 700 z wysyłką. Więc cena jest normalna.Oczywiście oryginały z salonu Audi (ASO) Tak jak z przodu taki i z tyłu montaż samodzielny bo to prosta sprawa. a teraz przeczytaj nam co jest napisane na tych "łoryginalnych projektorach". Made in gdzie?
NelsonPL Opublikowano 1 Września 2022 Autor Opublikowano 1 Września 2022 1 godzinę temu, Tomek_091019 napisał: a teraz przeczytaj nam co jest napisane na tych "łoryginalnych projektorach". Made in gdzie? To jest mało ważne. Ważne że świecą dużo lepiej niż tanie podróby z Alledrogo... 1 1
NelsonPL Opublikowano 2 Września 2022 Autor Opublikowano 2 Września 2022 40 minut temu, Dev napisał: dawaj foty, obczaim Przewiń sobie temat to będziesz widział.... Mam już zamontowane takie same z przodu.
NelsonPL Opublikowano 3 Września 2022 Autor Opublikowano 3 Września 2022 (edytowane) Zapomniałem dodać że moja Ultra ma podświetlanie ledowe klamek....Teraz dopiero to odkryłem... Fajna sprawa... Edytowane 3 Września 2022 przez NelsonPL
kamelus_ Opublikowano 3 Września 2022 Opublikowano 3 Września 2022 41 minut temu, NelsonPL napisał: Zapomniałem dodać że moja Ultra ma podświetlanie ledowe klamek....Teraz dopiero to odkryłem... Fajna sprawa... No niestety to fabryczne podświetlenie w B8 jest tak badziewne że nie dziwię się że zorientowałeś się dopiero po kilku latach. 1 4
marky2552 Opublikowano 3 Września 2022 Opublikowano 3 Września 2022 26 minut temu, kamelus_ napisał: No niestety to fabryczne podświetlenie w B8 jest tak badziewne że nie dziwię się że zorientowałeś się dopiero po kilku latach. A z tym to się zgodzę akurat ?
karolek_ust Opublikowano 3 Września 2022 Opublikowano 3 Września 2022 1 godzinę temu, NelsonPL napisał: Zapomniałem dodać że moja Ultra ma podświetlanie ledowe klamek....Teraz dopiero to odkryłem... Fajna sprawa... A światła pozycyjne LED już znalazłeś w niej ?
Rob@k Opublikowano 3 Września 2022 Opublikowano 3 Września 2022 Takie żeczy odkryłeś po paru latach. Aż strach co odkryjesz dalej, może podświetlenie w bagażniku. 1
Mukade93 Opublikowano 3 Września 2022 Opublikowano 3 Września 2022 38 minut temu, Rob@k napisał: Takie żeczy odkryłeś po paru latach. Aż strach co odkryjesz dalej, może podświetlenie w bagażniku. ultra go powiadomi ze musi jechac do aso na wymiane oleju
Rekomendowane odpowiedzi