Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A6 4G Avant 3.0 V6T Bi-Turbo 326ps 650Nm Competition Sepang Blue Audi Exclusive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jednak się udało  :kox:

Klasa!

Opublikowano

Tak jak już Ci pisałem - jesteś chyba podobnie yebnięty jak ja :drinks:

No a koło nawet może być :decayed:

Opublikowano (edytowane)

Sąsiad ma RS5-tke na tych kołach i jak dla mnie... szału ni ma, jakis oklepany design

sam własciciel twierdzi ze bardziej pasują do cyganskiej karocy niz do jego audi

no ale o gustach sie nie rozmawia...

Edytowane przez Dev
Opublikowano
14 godzin temu, Leszczonka napisał:

Widziane na fb właśnie?? ten kolor robi robote i ta fela na zimę mega siedzi lepiej niż rotor,możesz rotor przysłać mi do polski na zimę ??

Dzięki :thumbup1:

Też mi się tak wydaje :)

Nie jesteś pierwszy który by je przygarnął :)

10 godzin temu, kamelus_ napisał:

Mega mnie ta felga robi. Już od jakiegoś czasu nad nią myślę do siebie. Ostatnio się dowiedziałem że występowały też z ET22. Ciekawe czy mają większą wklęsłość. 

Tak czy inaczej jak by Ci się znudziły to pisz :decayed:

No ja polowałem od dawna na nią:kox:

Jak juz znalazłem coś to właśnie z et22 a niestety to już wystaje w C7 .

ET26 występowały przed lifcie RS4 /RS5 a ET22 były w poliftowych wersjach tych modeli .

Widziałem oba rozmiary i nie zauważyłem żeby były jakoś bardziej wklęsłe. 

Dam znać jak coś, ale ten sezon zimowy napewno zostają u mnie :decayed:

Opublikowano
10 godzin temu, Udała30 napisał:

A jednak się udało  :kox:

Klasa!

Trochę mi to zajęło:decayed:

10 godzin temu, KoJ@K napisał:

Tak jak już Ci pisałem - jesteś chyba podobnie yebnięty jak ja :drinks:

No a koło nawet może być :decayed:

To już choroba :grin::drinks:

Opublikowano
8 godzin temu, Dev napisał:

Sąsiad ma RS5-tke na tych kołach i jak dla mnie... szału ni ma, jakis oklepany design

sam własciciel twierdzi ze bardziej pasują do cyganskiej karocy niz do jego audi

no ale o gustach sie nie rozmawia...

Ja znowu jestem zwolennikiem felg typu ,,łopaty" także Myślę że do mojej karocy w sam raz na zimę :decayed:

Opublikowano
W dniu 13.12.2021 o 08:29, WojtekA6C7 napisał:

Trochę mi to zajęło:decayed:

To już choroba :grin::drinks:

Jaki z Niego rezacz jak tylko kółka sobie wymienia, a w aucie bieda aż piszczy :whistling:

BTW: nawet ujdzie ta Twoja karoca :thumbup1::decayed:

Opublikowano

O dokładnie dokładnie. Żadna filozofia zmieniac co tydzień na inne koła (już pomijam ich koszty :decayed: )  ale poza jakimś tam kołem, zawieszeniem które ma problem się podnieść, kolorem który się pewnie natrafił tooooo tu w sumie nudą wieje . . . :dziura:

Opublikowano
22 godziny temu, tomi790 napisał:

Jaki z Niego rezacz jak tylko kółka sobie wymienia, a w aucie bieda aż piszczy :whistling:

BTW: nawet ujdzie ta Twoja karoca :thumbup1::decayed:

:grin::thumbup1:

8 godzin temu, KoJ@K napisał:

O dokładnie dokładnie. Żadna filozofia zmieniac co tydzień na inne koła (już pomijam ich koszty :decayed: )  ale poza jakimś tam kołem, zawieszeniem które ma problem się podnieść, kolorem który się pewnie natrafił tooooo tu w sumie nudą wieje . . . :dziura:

:grin:

Opublikowano

ile placicsz za ubezpieczenie w niemczech?

Opublikowano
12 godzin temu, kubabkb napisał:

ile placicsz za ubezpieczenie w niemczech?

1200€ na rok Vollkasko

Opublikowano
W dniu 27.01.2022 o 06:40, WojtekA6C7 napisał:

1200€ na rok Vollkasko

Auto znane mi A6 Klub jest kosa 

Płacę podobnie też Vollkasko

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano (edytowane)

Wpadł modul Kufatec sound booster do aktywnego wydechu:decayed:

Na jak długo to nie wiem :grin:360338968_Screenshot_20220209-134053_eBayKleinanzeigen.thumb.jpg.bb81cbab8c78edcc99a558755a40fc7c.jpg

Edytowane przez WojtekA6C7
  • Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Audi ostatnio tylko połyka kilometry i na zegarze pojawiło się 131Tkm za 4Tkm wymiana oleju i filtrów. Mam już w głowie parę modów na ten rok także coś tam się będzie jeszcze delikatnie  działo w temacie :wink:

Tym czas jeszcze foto na zimowym zestawie :decayed:20220111_135529-02.thumb.jpeg.19a03268420538c15d5b96b24d3f82fa.jpeg20220124_103358-01.thumb.jpg.ad2f5f3be0c5d8d5458dec70624fc251.jpg

• Pomoc techniczna 5
Opublikowano

Pieknie się prezentuje na tym parkingu, leży i czeka cierpliwie :good:

Opublikowano
9 godzin temu, WojtekA6C7 napisał:

Audi ostatnio tylko połyka kilometry i na zegarze pojawiło się 131Tkm za 4Tkm wymiana oleju i filtrów. Mam już w głowie parę modów na ten rok także coś tam się będzie jeszcze delikatnie  działo w temacie :wink:

Tym czas jeszcze foto na zimowym zestawie :decayed:20220111_135529-02.thumb.jpeg.19a03268420538c15d5b96b24d3f82fa.jpeg20220124_103358-01.thumb.jpg.ad2f5f3be0c5d8d5458dec70624fc251.jpg

Widziałbym taką rolkę u siebie na lato:jerk: W C7 też wygląda przepieknie:kox:

Opublikowano
7 godzin temu, Wandej napisał:

Widziałbym taką rolkę u siebie na lato:jerk: W C7 też wygląda przepieknie:kox:

Do Ciebie można spróbować jeszcze włożyć tą samą felge z ET22 u mnie już ona wystaje z tylu, a znaleźć et26 z czarnymi środkami nie jest latwe no chyba ze sie ma luzne 3.000€:facepalm: Więcej jest właśnie tych z ET22 

Opublikowano
2 godziny temu, WojtekA6C7 napisał:

Do Ciebie można spróbować jeszcze włożyć tą samą felge z ET22 u mnie już ona wystaje z tylu, a znaleźć et26 z czarnymi środkami nie jest latwe no chyba ze sie ma luzne 3.000€:facepalm: Więcej jest właśnie tych z ET22 

Wojtek jaka to szerokość? Bo nie widziałem nigdzie info w temacie.

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Wandej napisał:

Wojtek jaka to szerokość? Bo nie widziałem nigdzie info w temacie.

Wszystko  jest na stronie 14 :wink:

Te felgi występowały tylko i wyłącznie w jednym rozmiarze z dwoma różnymi ET Przedllft 9x20et26 8W0601025CS i takie mam u siebie ,drugie to z polifta 9x20et22 8W0601025FP 

Edytowane przez WojtekA6C7
Opublikowano
4 godziny temu, WojtekA6C7 napisał:

Kurcze a ja patrzę za takim kołem i ET22 nie widzę nigdzie. A siadło by mi właśnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...