instruktor83 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Opublikowano 21 Stycznia 2021 W dniu 20.01.2021 o 05:13, KoJ@K napisał: Eee full skóry nie dawaj, jak już coś to z takich FOTELE AUDI S4 B8 S-LINE CZARNE SKÓRA ALCANTARA Brwinów • OLX.pl WWW.OLX.PL Komplet foteli skórzanych z alcantarą + kanapa + boczki Audi S4/A4 B8 2008-2015r. Pochodzą z... Nie tak dawno zmieniłem wlasnie na identyczne z S5 i nie zamienlbym na takie z alcantara
D4NTE Opublikowano 21 Stycznia 2021 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Gratulacje kupna nowego nabytku niech cieszy oko i bezawaryjnie się sprawuje
FroS-t Opublikowano 22 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2021 Matko jedyna, błagam , przestańcie już cytować odpowiedzi z tymi fotelami
FroS-t Opublikowano 22 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2021 6 godzin temu, D4NTE napisał: Gratulacje kupna nowego nabytku niech cieszy oko i bezawaryjnie się sprawuje Thx
jedrekx Opublikowano 22 Stycznia 2021 Opublikowano 22 Stycznia 2021 wczoraj widziałem Monikę jak pomykała na Fordońskiej. no ujdzie nawet ta Wasza nowa furmanka
FroS-t Opublikowano 22 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2021 5 godzin temu, jedrekx napisał: wczoraj widziałem Monikę jak pomykała na Fordońskiej. no ujdzie nawet ta Wasza nowa furmanka Szału nie ma, ale będzie
FroS-t Opublikowano 29 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2021 (edytowane) Szyby z przodu oklejone, jeśli chodzi o folie to wleciała: Solar Screen - Panthera 255c Metalizowana jak każda z resztą i ceramiczna ( potrafi mimo niedużego przyciemnienia bardzo dobrze chłonąć ciepło ) folia, której praktycznie nie widać od wewnątrz, nie utrudnia widzenia ani w nocy, ani w ciągu dnia, ale na zewnątrz patrząc na auto tworzy refleks - efekt lustra, który powoduje że nie widać wnętrza auta. Ciężko to złapać na fotkach ale coś tam strzeliłem Tak to wygląda w słońcu Przy zachmurzeniu Wnętrze Pozdr! Edytowane 29 Stycznia 2021 przez FroS-t 3
krzysiek_f Opublikowano 29 Stycznia 2021 Opublikowano 29 Stycznia 2021 (edytowane) Pisałeś wcześniej że ta folia przyciemnia ok. 70%. Od środka prawie tego nie widać. Jak będzie przy kontroli policji? Pytam z ciekawości. Bardzo ładna sztuka ? jedna z ładniejszych w dziale B8. Tylko dlaczego jest brudna na zdjęciach ? Edytowane 29 Stycznia 2021 przez krzysiek_f
marcin_o23 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Opublikowano 29 Stycznia 2021 mam u siebie taką samą, przy kontroli każda folia będzie problemem, ale ta jest o tyle fajna że nie rzuca się tak w oczy, robi robotę jeśli chodzi o komfort podróżowania
FroS-t Opublikowano 29 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2021 25 minut temu, krzysiek_f napisał: Pisałeś wcześniej że ta folia przyciemnia ok. 70%. Od środka prawie tego nie widać. Jak będzie przy kontroli policji? Pytam z ciekawości. Bardzo ładna sztuka ? jedna z ładniejszych w dziale B8. Tylko dlaczego jest brudna na zdjęciach ? Nie mam pojęcia jak z kontrolą, tak jak Marcin pisze żadna folia nie spełnia wymogów ale ta moim zdaniem naprawdę jest ok i nie rzuca się w oczy....
afroo. Opublikowano 30 Stycznia 2021 Opublikowano 30 Stycznia 2021 W dniu 22.01.2021 o 01:53, FroS-t napisał: Matko jedyna, błagam , przestańcie już cytować odpowiedzi z tymi fotelami Cena lux Panie, nie ma się co zastanawiać AUDI S4 B8 EXCLUSIVE - Komplet Fotele Boczki Warszawa - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz AUDI S4 B8 EXCLUSIVE - Komplet Fotele Boczki z Warszawa na Allegro.pl, za w kategorii {Części samochodowe} - {Wyposażenie wnętrza}. Opinie i recenzje czy warto kupić ofertę id: 10177249537...
jolley Opublikowano 23 Lutego 2021 Opublikowano 23 Lutego 2021 @FroS-t jak oceniasz ilość miejsca względem b7? Jest jakiś progres? Bagażnik coś urósł? No i jak oceiasz CAHA? Do kręcenia się wokół komina się nada, czy lepiej szukać benzyny, żeby nie było problemów z dpf itp?
FroS-t Opublikowano 23 Lutego 2021 Autor Opublikowano 23 Lutego 2021 1 minutę temu, jolley napisał: @FroS-t jak oceniasz ilość miejsca względem b7? Jest jakiś progres? Bagażnik coś urósł? No i jak oceiasz CAHA? Do kręcenia się wokół komina się nada, czy lepiej szukać benzyny, żeby nie było problemów z dpf itp? Auto jest zdecydowanie większe, o wiele wygodniej się siedzi w środku, co bo bagażnika tez wydaje mi się szerszy. Zdecydowanie auto urosło ja teraz dużo tras robie, ale po mieście również auto lata, od kupa w grudniu już prawie 7 tys zrobione. Ja osobiście nigdy nie miałem problemów z dpf czy egr, w poprzednich a4 po czasie usuwałem bo auto wyraźnie się lepiej kręciło z dołu, w a3 również nie mam. Tutaj wszystko jest na swoim miejscu i pewnie tak zostanie. Chyba ze mega małe trasy wtedy lepiej beznyzne wg mnie....
jolley Opublikowano 24 Lutego 2021 Opublikowano 24 Lutego 2021 20 godzin temu, FroS-t napisał: Auto jest zdecydowanie większe, o wiele wygodniej się siedzi w środku, co bo bagażnika tez wydaje mi się szerszy. Zdecydowanie auto urosło ja teraz dużo tras robie, ale po mieście również auto lata, od kupa w grudniu już prawie 7 tys zrobione. Ja osobiście nigdy nie miałem problemów z dpf czy egr, w poprzednich a4 po czasie usuwałem bo auto wyraźnie się lepiej kręciło z dołu, w a3 również nie mam. Tutaj wszystko jest na swoim miejscu i pewnie tak zostanie. Chyba ze mega małe trasy wtedy lepiej beznyzne wg mnie.... to super, jak komfort jest na + W wolnej chwili zmierzyłbyś bagażnik? W b7 100x101cm jest zdecydowanie za mały przy małym Bąblu. Mam problem żeby włożyć obok siebie stelarz i gondolę przy nienajwiększym wózku
Norbas Opublikowano 24 Lutego 2021 Opublikowano 24 Lutego 2021 Godzinę temu, jolley napisał: to super, jak komfort jest na + W wolnej chwili zmierzyłbyś bagażnik? W b7 100x101cm jest zdecydowanie za mały przy małym Bąblu. Mam problem żeby włożyć obok siebie stelarz i gondolę przy nienajwiększym wózku Zależy jaki wózek b8 dużo większe jak b7 nie jest. Z tylu według mnie jest tak samo. Fotelik odwrócony do kierunku jazdy się mieści ale za wiele miejsca z przodu nie ma po jego zamontowaniu. Ten sam fotelik miałem w b5, b7 i b8. Ale bagażnik troszkę większy. 490l czy jest szerszy to chyba nie bardziej dłuższy i wyżej jest osadzona roleta imo. Przy dzieciach i żonie to nawet transporter czy sprinter jest mały Ja jakbym mial wybrać drugi raz to zastanowiłbym się nad c6/c7 chociaż wnętrze b8 bardziej mi odpowiada:) 1
szafa Opublikowano 24 Lutego 2021 Opublikowano 24 Lutego 2021 37 minut temu, Norbas napisał: Zależy jaki wózek b8 dużo większe jak b7 nie jest. Z tylu według mnie jest tak samo. Fotelik odwrócony do kierunku jazdy się mieści ale za wiele miejsca z przodu nie ma po jego zamontowaniu. Ten sam fotelik miałem w b5, b7 i b8. Ale bagażnik troszkę większy. 490l czy jest szerszy to chyba nie bardziej dłuższy i wyżej jest osadzona roleta imo. Przy dzieciach i żonie to nawet transporter czy sprinter jest mały Ja jakbym mial wybrać drugi raz to zastanowiłbym się nad c6/c7 chociaż wnętrze b8 bardziej mi odpowiada:) Dokładnie, również drugi raz bym b8 nie kupił, z tyłu miejsca jak na lekarstwo, a nie należę do koszykarzy
FroS-t Opublikowano 24 Lutego 2021 Autor Opublikowano 24 Lutego 2021 Kosmosu nie ma ale w porównaniu do b7 to zdecydowanie na + dla b8 , jak dla mnie odczuwalna różnica....
KoJ@K Opublikowano 24 Lutego 2021 Opublikowano 24 Lutego 2021 Jak dla mnie po przesiadce z B6 na B8 zauważyłem zmiany w ilości miejsca, ale jakoś tym uradowany nie byłem i nie doceniłem, natomiast teraz po kroku w tył z B8 na B6 różnica w braku kuwra miejsca jest ogrooomna !! No masakra jest teraz w b6...z tyłu, w bagażniku...padaka. ilość miejsca jak w golfie 4
R4xx Opublikowano 24 Lutego 2021 Opublikowano 24 Lutego 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, KoJ@K napisał: Jak dla mnie po przesiadce z B6 na B8 zauważyłem zmiany w ilości miejsca, ale jakoś tym uradowany nie byłem i nie doceniłem, natomiast teraz po kroku w tył z B8 na B6 różnica w braku kuwra miejsca jest ogrooomna !! No masakra jest teraz w b6...z tyłu, w bagażniku...padaka. ilość miejsca jak w golfie 4 Bagażnik? Jaki bagażnik? Pierwsze słyszę Edytowane 24 Lutego 2021 przez R4xx
jedrekx Opublikowano 25 Lutego 2021 Opublikowano 25 Lutego 2021 dlatego ja zawsze podziwiałem ludzi, którzy mówili, że A4 Avant to auto rodzinne i spokojnie rodzina 2+2 się zmieści sam nawet przez chwilę miałem przebłyski na B9.. dobrze, że zrezygnowałem 1
Rekomendowane odpowiedzi