kamil200714 Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Panowie to jaka jest najlepsza soczewka bixenon do lampy b6 bix. Która swieci najlepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 25 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 (edytowane) Nie ma chyba najlepszej, każda ma jakieś tam swoje plusy i minusy ? Edytowane 25 Grudnia 2021 przez kamil-vag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 (edytowane) Kamil, a miałeś w rękach zwykłe lampy z A6 C6? Brat już na ślepo jeździ i myślę co by mu z tym wykombinować ? Edytowane 25 Grudnia 2021 przez Langista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pila24 Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 (edytowane) 10 minut temu, Langista napisał: Kamil, a miałeś w rękach zwykłe lampy z A6 C6? Brat już na ślepo jeździ i myślę co by mu z tym wykombinować ? Tam evoxy wchodzą p&p z czego kojarzę,ale w bixy. W zwykłe pewnie rzeźba jakas będzie. A że to lampy hella to klej twardy. Edytowane 25 Grudnia 2021 przez pila24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 (edytowane) 7 minut temu, pila24 napisał: Tam evoxy wchodzą p&p z czego kojarzę. allegro.pl ALLEGRO.PL To będzie dobre? Tyle że to soczewka z bixa, a ja bym to na zwykłym H7 chciał zostawić, żeby nie dorabiać niepotrzebnie całej instalacji pod ksenon ? Edytowane 25 Grudnia 2021 przez Langista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil200714 Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 (edytowane) Godzinę temu, kamil-vag napisał: Nie ma chyba najlepszej, każda ma jakieś tam swoje plusy i minusy ? To która ma najwięcej plusów ? Koito Q5, intemo, hella 3r, a może coś z jakiegoś lexusa? Edytowane 25 Grudnia 2021 przez kamil200714 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 28 minut temu, Langista napisał: allegro.pl ALLEGRO.PL To będzie dobre? Tyle że to soczewka z bixa, a ja bym to na zwykłym H7 chciał zostawić, żeby nie dorabiać niepotrzebnie całej instalacji pod ksenon ? W C6 na halogenie nie ma soczewki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Godzinę temu, george napisał: W C6 na halogenie nie ma soczewki. Faktycznie ? ETKA okłamuje bo pokazuje lampę z soczewką. W takim razie ze zwykłym halogenem poza regeneracją odbłyśnika nic zrobić się nie da. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 25 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Chyba robią zwykłe lampy halogenowe podobnie jak w A4 B7, wkładają soczewki miniH1 z odpowiednimi osłonami... Ale jeśli twardy klej to droga przez mękę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 (edytowane) Ale tam nie ma w ogóle miejsca na to, jak tam zwykły reflektor jest to musiałbym niezłą rzeźbę zrobić. Trochę godne politowania, że w C5 była ta soczewka w halogenie, ba! W zwykłym B5 miałem soczewkę, a tu A6 zwykły reflektor dało, soczewka tylko w wersji z ksenonem występuje.. Edytowane 25 Grudnia 2021 przez Langista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 25 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Ale to samo jest w B7 i nawet B8, zwykłe odbłyśniki, ale miejsca jest dużo na montaż miniH1 i wychodzi to całkiem zgrabnie tak naprawdę uwierz mi na słowo, że się da tam zrobić soczewkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Dla wprawionych w boju pewnie to żadne wyzwanie, ja nie chcę bratu auta na dłużej unieruchomić ? musiałbym ekstra lampy kupić i na nich eksperymentować. Nie chcąc dokładać ksenonu i samopoziomu ze spryskiem lamp, co najlepiej włożyć żeby zostało H7 w środku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Opcja z najmniejszą ingerencją to ogarnięcie kloszy, odbłyśników i lepsze żarówki. Mini h1 to opcja z podmianą gotowej lampy, w sensie bez uziemienia auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Z gów na bata nie ukręcisz - to tu pasuje idealnie. Jeśli nie dołożysz żadnej soczewki w lampy halogenowe to żadnej rewelacji nie otrzymasz. Conajmniej dołożenie soczewek mini h1 lub jakiegoś bileda chinolka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 No jestem tego świadom, ja tu innego wyjścia nie widzę jak odbłyśnik do regeneracji oddać, bo każdy bardziej kumaty pozna, że jak w C6 jest soczewka to minimum ksenon, czyli spryski i poziom wymóg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 25 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Jakiś tam kolejny kompelcik na biledach i moich adapterach: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Czekam, aż wyrezasz u siebie lasery 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivanek Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 2 godziny temu, Langista napisał: Czekam, aż wyrezasz u siebie lasery Zasięg tego jest szalony ale moim zdaniem w takim naszym wozie bez dodatkowych systemów to będzie przerost formy nad treścią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kqba Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Niby jakie to systemy? Nowe B9 nie ma nawet spryskiwaczy, bo obniżyli moc świateł, a BMW na laserach wali po oczach z daleka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KierowcaTadek Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 A te Evoxy to skąd bierzecie? Są jakieś źródła do oryginalnych evoxów czy to wszystko co u nasz sprzedają to jest podróba z aliexpres? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi