siemian Opublikowano 14 Lipca 2021 Autor Opublikowano 14 Lipca 2021 6 godzin temu, jedrekx napisał: słusznie jeszcze ramki z boku i będzie idealnie Do tego jeszcze muszę dorosnąć Panowie i tak jest progres, jeszcze niedawno twierdziłem ze nigdy nie dam czarnego grila
marcin_o23 Opublikowano 14 Lipca 2021 Opublikowano 14 Lipca 2021 wymiana atrapy na plus, do tego chromy boczne w niczym nie przeszkadzają więc jest ok
MarcinL Opublikowano 15 Lipca 2021 Opublikowano 15 Lipca 2021 Kratki radarów też zmieniałeś czy oklejone? Niedługo też zmieniam grill i nie wiem czy kratki okleić czy lepiej kupić.
siemian Opublikowano 15 Lipca 2021 Autor Opublikowano 15 Lipca 2021 3 godziny temu, MarcinL napisał: Kratki radarów też zmieniałeś czy oklejone? Niedługo też zmieniam grill i nie wiem czy kratki okleić czy lepiej kupić. Nie No, nie będę się bawił w okejanie rzeczy które są tak narażone na kamyczki i cały syf z drogi. Za chwile będziesz miał to jak sito, dodatkowo ten chromik jest tak cieniutki ze ciężko będzie to okleić żeby się dobrze trzymało. Wymieniłem kratki
siemian Opublikowano 15 Lipca 2021 Autor Opublikowano 15 Lipca 2021 Tym bardziej ze grill w b9 nie jest w black piano tylko troszkę jaśniejszy i te „chromiki” tez takie są
MarcinL Opublikowano 15 Lipca 2021 Opublikowano 15 Lipca 2021 2 godziny temu, siemian napisał: Nie No, nie będę się bawił w okejanie rzeczy które są tak narażone na kamyczki i cały syf z drogi. Za chwile będziesz miał to jak sito, dodatkowo ten chromik jest tak cieniutki ze ciężko będzie to okleić żeby się dobrze trzymało. Wymieniłem kratki Podzieliłbyś się numerem kratek?
siemian Opublikowano 15 Lipca 2021 Autor Opublikowano 15 Lipca 2021 Tak. Jutro sprawdzę bo teraz nie pamietam. Numer jest ten sam tylko kod koloru inny
Tomafx Opublikowano 27 Lipca 2021 Opublikowano 27 Lipca 2021 (edytowane) Witam, poprzednia a4 b7 igła, śledziłem temat, obecna też ładna. Mam pytanie dot. programu, po zrobieniu czuć dużą różnicę w porównaniu do serii? Edytowane 27 Lipca 2021 przez Tomafx
george Opublikowano 27 Lipca 2021 Opublikowano 27 Lipca 2021 3 godziny temu, Tomafx napisał: Mam pytanie dot. programu, po zrobieniu czuć dużą różnicę w porównaniu do serii? Pojęcie względne, ale mogę wypowiedzieć się na przykładzie swojego auta, +30 KM i + 80 Nm robi swoje.
siemian Opublikowano 28 Lipca 2021 Autor Opublikowano 28 Lipca 2021 9 godzin temu, george napisał: Pojęcie względne, ale mogę wypowiedzieć się na przykładzie swojego auta, +30 KM i + 80 Nm robi swoje. Dokładnie
BartoszSoldier Opublikowano 28 Lipca 2021 Opublikowano 28 Lipca 2021 Tak jak b9 nie robi na mnie wrażenia tak obok tej nie przeszedłbym obojętnie, świetnie się prezentuje!
siemian Opublikowano 10 Września 2021 Autor Opublikowano 10 Września 2021 Mała rzecz a cieszy. Okleiłem chromy w tylnych lampach
siemian Opublikowano 10 Września 2021 Autor Opublikowano 10 Września 2021 Mała rzecz a jaram się jak dziecko
Rekomendowane odpowiedzi