KoJ@K Opublikowano 20 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 O kurde, ale ładniutko to tu pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_f Opublikowano 20 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 Wygląda zaj....ście! Wszelkie eSlajnowe dodatki są tu zbędne. Koło, zawias, hamulce robią lepszy efekt niż nie jeden Competition na seryjnym (sportowym) zawieszeniu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 20 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 1 minutę temu, krzysiek_f napisał: Wygląda zaj....ście! Wszelkie eSlajnowe dodatki są tu zbędne. Koło, zawias, hamulce robią lepszy efekt niż nie jeden Competition na seryjnym (sportowym) zawieszeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 Widziałem przed chwilą przy salonie Twojej szwagierki, na żywo auto wyglada 1000razy lepiej niż na zdjęciach! :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradA4troop Opublikowano 27 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 Mega ładnie to wygląda. Czysto, ładnie, świeżo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 27 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 32 minuty temu, jedrekx napisał: Widziałem przed chwilą przy salonie Twojej szwagierki, na żywo auto wyglada 1000razy lepiej niż na zdjęciach! Thx ta, Monia dziś lata autem, ciężko mi oddać na fotkach….w realu inna bajka nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 I weź tu wypuść takim autem Żone na miasto, jak mimo że nie chcesz wiedzieć gdzie jedzie i z kim to i tak zaraz dostajesz fotki z miastowego monitoringu, że widziana tu i tu, że była tam i siam - mam to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 1 godzinę temu, KoJ@K napisał: I weź tu wypuść takim autem Żone na miasto, jak mimo że nie chcesz wiedzieć gdzie jedzie i z kim to i tak zaraz dostajesz fotki z miastowego monitoringu, że widziana tu i tu, że była tam i siam - mam to samo Powrót do serii i zmiana blach rozwiąże problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 30 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 W dniu 27.05.2022 o 17:24, FroS-t napisał: .w realu inna bajka nie ? zupełnie 22 godziny temu, KoJ@K napisał: I weź tu wypuść takim autem Żone na miasto, jak mimo że nie chcesz wiedzieć gdzie jedzie i z kim to i tak zaraz dostajesz fotki z miastowego monitoringu, że widziana tu i tu, że była tam i siam - mam to samo jak to tam szło, strzeżonego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 11 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 (edytowane) Gyeon Leather Shield Po sezonie zimowym, skóry ogarnięte. Mając małe dziecko, jednak powłoki dla mnie to jest top, bo nic tak nie cieszy jak ogarnięcie po trasie skór tylko wilgotną szmatką Polecam każdemu, szczególnie Gyeon Leather Shield, można to nakładać nawet na zewnątrz i żadnych plam, mazów itp a już szczególnie jak maluszki są w aucie Pozdr! Edytowane 4 Sierpnia 2022 przez FroS-t 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Ja od siebie moge polecić TEVO Leather Guard. Jego bardzo dużym plusem według mnie jest śliskość, która przy skórzanych boczkach jest bardzo przydatna i ułatwia wślizgiwanie się w fotel i to dosłownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pila24 Opublikowano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 (edytowane) 9 godzin temu, KoJ@K napisał: ułatwia wślizgiwanie się w fotel i to dosłownie Przy okazji chroni boczek od strony drzwi przez zbyt szybkim przetarciem... Edytowane 12 Czerwca 2022 przez pila24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deny_yn Opublikowano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Wszystkie powłoki tego typu mają jeden minus wysuszają strasznie skóry ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 12 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 6 minut temu, deny_yn napisał: Wszystkie powłoki tego typu mają jeden minus wysuszają strasznie skóry ? Maja wiele wad, ale jak jest małe dziecko to jest inny temat, druga sprawa czyszczenie, zabezpieczenie a potem wcieranie odżywki co kilka miesięcy…. Kto ma na to czas…jak skory sa w dobrym stanie a chodzi tylko o zabezpieczenie i czyszczenie jak ma się maluszka to jak dla mnie nie ma konkurencji - tylko powłoka… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomafx Opublikowano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Ja kupiłem rok temu Colourlock komplet czyszczenie i impregnacja. Może jest lepsza chemia ale w tym przypadku ładnie wyszło. W tym roku poprawka i jest ok. Skóry wypadają dobrze. Oczywiście z chęcią mogę spróbować coś innego, ale wyraźnie lepszego od Colourlock.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 12 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 3 godziny temu, Tomafx napisał: Ja kupiłem rok temu Colourlock komplet czyszczenie i impregnacja. Może jest lepsza chemia ale w tym przypadku ładnie wyszło. W tym roku poprawka i jest ok. Skóry wypadają dobrze. Oczywiście z chęcią mogę spróbować coś innego, ale wyraźnie lepszego od Colourlock.? Colourlock bryluje, to bardzo dobra chemia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 23 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 (edytowane) Rotor jednak mi się opatrzył, więc kupiłem nową rolkę na zimę, koła pochodzą z RS4 B9 z kolekcji Audi Sport w parametrach 19x8 ET 26 Jak na 8 cali to są mega wklęsłe, muszę jeszcze założyć opony i ogarnąć je kosmetyczne ale myślę ze będzie dobrze Edytowane 4 Sierpnia 2022 przez FroS-t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Bardzo fajne, masz może ich numer? Może do b7 poszukam takich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 23 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 44 minuty temu, H4mm3R napisał: Bardzo fajne, masz może ich numer? Może do b7 poszukam takich 8W0601025CP one tez dobrze leżą w C7 tylko wiadomo 1 czy dwa całe więcej 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 23 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Jeszcze się zastanawiam czy ich na czarno nie da, chodź szkoda mi ori lakieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi