przemciotorun Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 czyli że auto potrzaskane? eee tam zaras potrzaskane troche mocniej przerysowane, zderzak do wymiany, i maska do pomalowania.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felipe.avant Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 lakiernik ładnie się postarał obowiązkowo lusterka i klamki w kolorku auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 a lapmki ucierpialy?... dawno to bylo? i jak to sie stalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 z dwa miesiace temu, a co do lamp to w jednej pekl ten dolny uchwut mocujacy i nic pozatym[br] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 jak na czerwoną to mi się nawet podoba lusterka w kolor by się przydały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 jak lustra to i klamki a z klamkami troche zabawy zeby wyciagnac... ale tez sie nad tym zastanawiam a mam maty grzewcze do zalozenia w lustra to moze za jednym razem, ale niestety w najblizszym czasie pozostanie tak jak jest, (brak czasu i auto ciagle potrzebne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 hehe sprzedam ci golfa, bedziesz mial sie czym odpychac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czakul Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 fjane halogeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 mala rzecz a cieszy.... [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 18:41_________________________________________________juz zalozone, jak przestanie padac to pstrykne fotke [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 18:42_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siara2 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 super fajne też w tym kierunku bym poszedł , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Mówiłem, że będzie liga [br] Brat zrobił tak: http://www.audi80.pl/80-b4-sedan-dodatkowe-swiatlo-stop-vt24365.htm?highlight=trzeci+stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Nareście skompletowane audio :gwizdanie: radio audi chorus II z b6 + adapter zmieniarki mp3 + adapter can bus, wszystko teraz lata tak jak powinno :gwizdanie: [br]Dopisany: 01 Sierpień 2009, 21:01_________________________________________________kolejna mala przeróbka w zwiazku ze mam nie orginalny podlokietnik, dydykowany do a4 w koloze czarnym, postanowilem pobawic sie w tapicera i zmienic ten czarny material na taki sam jak na fotelach .............. przed po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Mała rzecz a cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 25 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 niedlugo montaz moze odrazu zrobie podgrzewanie w lusterkach bo juz momentami by sie przydalo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Eee to rób mi zdjęcia z tego montażu podgrzewanych lusterek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman tom Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Fajna czerwonka, też mam taką tylko że AHU z 1996. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Eee to rób mi zdjęcia z tego montażu podgrzewanych lusterek jest na forum jak to zrobic sam bede podpieral sie tym opisem (jezeli chodzi o lustra), jak znalde linka to podrzuce, a co do grzxanych stolkow to postaram sie popstrykac pare fotek glownie z sposobu jak podpiolem instalacje i ktoredy puscilem kable, bo co do zalozenia mat w fotele to jest opis jak rozbebeszyc fotel[br]Dopisany: 27 Październik 2009, 19:39_________________________________________________lusterka juz grzeja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d3b4 Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Ja bede musial sie wziac za swoje, cos przestaly grzac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elber Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 ładnie go odmłodziłeś mam pytanko ,z kąt dostałeś obicie na podłokietnik pod kolor ? mam ten sam problem z tym ze twój czarny był jeszcze nie tak rażący jak mój welur świecący . Może zostało ci jeszcze materiału ? Pozdro :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 ładnie go odmłodziłeś mam pytanko ,z kąt dostałeś obicie na podłokietnik pod kolor ? mam ten sam problem z tym ze twój czarny był jeszcze nie tak rażący jak mój welur świecący . Może zostało ci jeszcze materiału ? Pozdro :> kupilem rozwalony fotel z ktorego wyciagalem mate grzewcza, i zostalo mi obicie, musial bys mi napisac mniej wiecej jaki kawalek bys potrzebowal tego materialu to zobacze czy de sie cos wyciac z tego co mi zostalo[br]Dopisany: 22 Listopad 2009, 19:08_________________________________________________jutro montaz sciemniacza dzisiaj testy w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi